Zakelijk afval ophalen

Geen gedoe meer met bedrijfafval? Kijk hieronder waarmee wij je kunnen helpen.

Vanaf
€125,-

€99,-

Excl. btw

Waar kunnen wij je mee helpen?

Welkom bij onze Afval Ophaal Dienst! Wij bieden professionele afvalinzameling aan voor bedrijven. Onze dienst is gemakkelijk en efficiënt. U hoeft alleen maar het afval aan te wijzen en wij doen de rest. Wij zijn sterk voorstander van hergebruik en recycling, dus u kunt er zeker van zijn dat uw afval op een verantwoorde manier wordt behandeld. Onze teamleden zijn vakkundig en betrouwbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven. Wij helpen u graag bij het verminderen van uw afvalstroom en het behouden van een schonere werkomgeving.

Kantoor

Afval Ophaal Dienst kan helpen bij het afvoeren van o.a. oude meubels, koelkasten, plantenbakken en archief. Onze professionals zijn uitgerust met de juiste voertuigen en gereedschappen om deze items veilig en efficiënt af te voeren, waar mogelijk recyclen we de recyclebare materialen en doneren we de donaties.

Retail / winkels

Afval Ophaal Dienst kan u helpen met het verwijderen van afval uit winkels. Met het doel om een opgeruimd magazijn en kantoor te creëren. Ze kunnen u helpen bij het opruimen van uw winkelruimte, waar mogelijk recyclen ze recyclebare materialen en doneren ze de donaties. Hierdoor kunt u zich concentreren op het runnen van uw winkel, zonder zorgen over het afval en een opgeruimde en efficiënte werkomgeving voor uw personeel.

Hotels

Het afvoeren van meubels, bedden en matrassen uit een hotel is het proces van het verwijderen van deze items uit de hotelkamers en het transporteren naar een andere locatie voor opslag of recycling. Dit kan gebeuren als gevolg van renovatie, vervanging van oude meubels of wanneer een hotel sluit. Afval Ophaal Dienst is gespecialiseerd in het afvoeren van meubels uit hotels en kantoren.

Keukenmontage afval

Wij bieden professionele ondersteuning aan uw monteurs door het opruimen en afvoeren van gedemonteerde keukens. Dit zorgt voor een schone werkomgeving waardoor uw monteurs efficiënter kunnen werken. Onze diensten omvatten het verwijderen en transporteren van de gedemonteerde keukens naar een opstelplaats of recyclingfaciliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt verwijderen van grote hoeveelheden keukenmaterialen zonder dat dit ten koste gaat van de werkomgeving of de veiligheid.

Horeca

Wij bieden professionele ondersteuning aan uw restaurant door het opruimen en afvoeren van oude meubels. Onze diensten omvatten het verwijderen en transporteren van de oude meubels, koelkasten, vriezers naar een opstelplaats of recyclingfaciliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt verwijderen van grote hoeveelheden meubels zonder dat dit ten koste gaat van de werkomgeving of de veiligheid. Onze service kan op elk gewenst tijdstip plaatsvinden, zodat het restaurant zijn normale bedrijfsvoering niet hoeft te onderbreken.

Meubel en bedden Specialisten

Wij bieden een complete service waarbij wij zorgen voor het verwijderen van het oude bed voordat we uw nieuwe bed leveren. Onze diensten omvatten het verwijderen, demonteren en transporteren van het oude bed naar een opstelplaats of recyclingfaciliteit. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van het oude bed en kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Onze service is efficiënt, professioneel en kan op elk gewenst tijdstip plaatsvinden, zodat het uw dagelijkse activiteiten niet hoeft te onderbreken.

Over ons

Opgeruimd staat netjes!

Spullen, spullen, spullen… Heb jij er ook zoveel  verzameld in je garage, op zolder of in je kelder? Dat is heel herkenbaar. De vraag is vaak: waar moet je met die rotzooi naartoe? Er is nu een oplossing: Afval Ophaal Dienst. Wij dus.

Vanaf 2020 bieden wij als eerste en enige in Nederland dé oplossing. We zorgen ervoor dat jij van je troep afkomt. En wat extra fijn is… Wij komen wanneer het jou uitkomt. Van maandag tot en met zaterdag. Een online afspraak maken is heel eenvoudig! 

Doei, dag of hoie afval en hallo opgeruimd huis!

Binnen enkele uren van uw afval af!*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Geen gedoe meer met je rommel?

Afval Ophaal Dienst haalt alles snel bij je op!

Voordelen

Alle voordelen voor jou op een rijtje

Snelle service

Wil je snel van je rommel af? In veel gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij jou zijn! Voer je gegevens in het afspraken-venster in om te kiezen welk moment schikt.

Online afspraak maken

Het is heel eenvoudig online een afspraak in te plannen op de dag en tijdstip dat het jou uitkomt.

Betrouwbare prijs

Wij werken met een eerlijke all-in prijs. Ophalen, vervoeren en afvoeren zitten hierbij inbegrepen. Het aantal kuubs vooraf inschatten is een lastige, daarom berekenen wij de definitieve prijs ter plekke.

Geen gedoe

Wat een fijn vooruitzicht dat je zelf niet hoeft te slepen met je afval hè?! En je vermijdt ook die lange rij bij de milieustraat, omdat wij alles meenemen. Je hoeft gewoon de deur niet meer uit.

Geen transport(bus) of aanhanger nodig

Wij komen bij jou thuis of op de zaak de spullen ophalen. Jij hebt dus geen onnodige kosten en loopt geen risico bij het huren van een bus of vrachtwagen. En lenen van een aanhanger hoeft ook al niet.

Eigen auto hoef je niet vies te maken

Eerder reed je met je eigen auto naar de milieustraat, maar je weet nog wel welke klus daarna op je te wachten stond: je auto helemaal cleanen. Dat is nu verleden tijd, want wij halen al jouw afval op.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wil jij van je rommel af, maar wel graag verantwoord? Schakel ons dan in. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke oplossing: zoveel mogelijk afval wordt gedoneerd of gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 275 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ 3 maanden geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 4 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 5 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.