Bedrijfsafval laten ophalen

Bedrijven produceren verschillende soorten afvalstromen. Of het nu gaat om een kleine winkel, of een heel kantoorpand. Net als in huis is het ook in uw werkomgeving goed om eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak te houden. Oude meubels, kapotte elektronica en overig afval staan al snel in de weg, maar het zelf afvoeren van het afval kost voor u als ondernemer tijd en dus geld. Wij, van Afval Ophaal Dienst kunnen u de tijd en het geld besparen. Wij zorgen voor het vervoer, de mankracht en het streven om uw bedrijfsafval binnen 24 uur af te voeren.

De voordelen van bedrijfsafval laten ophalen

Onderstaand de belangrijkste voordelen van bedrijfsafval laten ophalen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Die u beter in uw bedrijf kunt stoppen. Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Zo blijft uw bedrijfsauto mooi schoon.

U en uw personeel hoeven niet mee te sjouwen

Zo kunnen arbeidsuren, maar ook kracht en energie efficiënter besteed worden.

Bedrijfsafval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op een bedrijventerrein, parkeerplaats of op straat

Wij halen de spullen uit uw winkel of bedrijfspand.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij uw bedrijf zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk gerecycled wordt. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw bedrijfsafval op laten halen:

Wij halen bijna alle soorten afval bij uw bedrijf op. Denk aan oude meubels, elektronica, promotiemateriaal, printers en vloerbedekking. In zes stappen bent u van al uw bedrijfsafval af:

Wat kost bedrijfsafval ophalen?

Wij halen uw afval al op vanaf € 125. De exacte prijs van bedrijfsafval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator.

Bij aanvang van de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Goedkoper dan een container huren

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

De Afval Ophaal Dienst biedt een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Het laten afvoeren van uw bedrijfsafval is goedkoper dan een container huren. Lees hier meer over verschillen tussen een container huren en een afvalophaaldienst. Naast de standaard lagere prijzen kunnen onderstaande redenen er ook nog voor zorgen dat u minder hoeft te betalen:

 • U betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval in plaats van een containermaat. 
 • Wij komen alle soorten afval in één afspraak ophalen, in plaats van dat u extra moet betalen omdat u meerdere afvalsoorten wil laten afvoeren. 
 • Uw personeelsleden hoeven geen tijd te besteden aan het sjouw- en tilwerk. Wij doen dat voor u. Zo kunnen arbeidsuren efficiënter besteed worden. 

Bedrijfsafval laten ophalen in de volgende provincies

Wij komen graag bij uw kantoor of bedrijfspand langs om uw bedrijfsafval op te halen. Wij halen uw bedrijfsafval op in de volgende provincies:

Laat uw afval dus ophalen als uw bedrijf gevestigd is in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen. Werkt u hier niet in de buurt? Controleer dan het postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw bedrijfsafval ophalen. Maak direct uw afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met bedrijfsafval!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.