Bedrijfsafval laten ophalen

Bedrijven produceren verschillende soorten afvalstromen. Of het nu gaat om een kleine winkel, of een heel kantoorpand. Net als in huis is het ook in uw werkomgeving goed om eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak te houden. Oude meubels, kapotte elektronica en overig afval staan al snel in de weg, maar het zelf afvoeren van het afval kost voor u als ondernemer tijd en dus geld. Wij, van Afval Ophaal Dienst kunnen u de tijd en het geld besparen. Wij zorgen voor het vervoer, de mankracht en het streven om uw bedrijfsafval binnen 24 uur af te voeren.

De voordelen van bedrijfsafval laten ophalen

Onderstaand de belangrijkste voordelen van bedrijfsafval laten ophalen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Die u beter in uw bedrijf kunt stoppen. Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Zo blijft uw bedrijfsauto mooi schoon.

U en uw personeel hoeven niet mee te sjouwen

Zo kunnen arbeidsuren, maar ook kracht en energie efficiënter besteed worden.

Bedrijfsafval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op een bedrijventerrein, parkeerplaats of op straat

Wij halen de spullen uit uw winkel of bedrijfspand.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij uw bedrijf zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk gerecycled wordt. Zo draagt u als bedrijf ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw bedrijfsafval op laten halen:

Wij halen bijna alle soorten afval bij uw bedrijf op. Denk aan oude meubels, elektronica, apparaten, materiaal en vloerbedekking. In zes stappen bent u van al uw bedrijfsafval af:

Kosten bedrijfsafval ophalen

De prijs van bedrijfsafval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator.

Bij aanvang van de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

De Afval Ophaal Dienst biedt een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Goedkoper dan een container huren

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

De Afval Ophaal Dienst biedt een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Het laten afvoeren van uw bedrijfsafval is goedkoper dan een container huren. Lees hier meer over verschillen tussen een container huren en een afvalophaaldienst. Naast de standaard lagere prijzen kunnen onderstaande redenen er ook nog voor zorgen dat u minder hoeft te betalen:

 • U betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval in plaats van een containermaat. 
 • Wij komen alle soorten afval in één afspraak ophalen, in plaats van dat u extra moet betalen omdat u meerdere afvalsoorten wil laten afvoeren. 
 • Uw personeelsleden hoeven geen tijd te besteden aan het sjouw- en tilwerk. Wij doen dat voor u. Zo kunnen arbeidsuren efficiënter besteed worden. 

Bedrijfsafval laten ophalen in de volgende provincies

Wij komen graag bij uw kantoor of bedrijfspand langs om uw bedrijfsafval op te halen. Wij halen uw bedrijfsafval op in de volgende provincies:

Laat uw afval dus ophalen als uw bedrijf gevestigd is in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen. Werkt u hier niet in de buurt? Controleer dan het postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw bedrijfsafval ophalen. Maak direct uw afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met bedrijfsafval!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.