Bedrijfsafval laten ophalen

Geen gedoe meer met bedrijfafval? Kijk hieronder waarmee wij u kunnen helpen.

Vanaf

€99,-

Excl. btw

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bedrijven produceren verschillende soorten afvalstromen. Of het nu gaat om een kleine winkel, of een heel kantoorpand. Net als in huis is het ook in uw werkomgeving goed om eens in de zoveel tijd een grote schoonmaak te houden. Oude meubels, kapotte elektronica en overig afval staan al snel in de weg, maar het zelf afvoeren van het afval kost voor u als ondernemer tijd en dus geld. Wij, van Afval Ophaal Dienst kunnen u de tijd en het geld besparen. Wij zorgen voor het vervoer, de mankracht en het streven om uw bedrijfsafval binnen 24 uur af te voeren.

Afval Ophaal Dienst kan helpen bij het afvoeren van o.a. oude meubels, koelkasten, printers, plantenbakken en archief. Onze professionals zijn uitgerust met de juiste voertuigen en gereedschappen om deze items veilig en efficiënt af te voeren, waar mogelijk recyclen we de recyclebare materialen en doneren we de donaties.

Retail / winkels

Afval Ophaal Dienst kan u helpen met het verwijderen van afval uit winkels. Met het doel om een opgeruimd magazijn en kantoor te creëren. Ze kunnen u helpen bij het opruimen van uw winkelruimte, waar mogelijk recyclen ze recyclebare materialen en doneren ze de donaties. Hierdoor kunt u zich concentreren op het runnen van uw winkel, zonder zorgen over het afval en een opgeruimde en efficiënte werkomgeving voor uw personeel.

Hotels

Het afvoeren van meubels, bedden en matrassen uit een hotel is het proces van het verwijderen van deze items uit de hotelkamers en het transporteren naar een andere locatie voor opslag of recycling. Dit kan gebeuren als gevolg van renovatie, vervanging van oude meubels of wanneer een hotel sluit. Afval Ophaal Dienst is gespecialiseerd in het afvoeren van meubels uit hotels en kantoren.

Keukenmontage afval

Wij bieden professionele ondersteuning aan uw monteurs door het opruimen en afvoeren van gedemonteerde keukens. Dit zorgt voor een schone werkomgeving waardoor uw monteurs efficiënter kunnen werken. Onze diensten omvatten het verwijderen en transporteren van de gedemonteerde keukens naar een opstelplaats of recyclingfaciliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt verwijderen van grote hoeveelheden keukenmaterialen zonder dat dit ten koste gaat van de werkomgeving of de veiligheid.
Wij bieden professionele ondersteuning aan uw restaurant door het opruimen en afvoeren van oude meubels. Onze diensten omvatten het verwijderen en transporteren van de oude meubels, koelkasten, vriezers naar een opstelplaats of recyclingfaciliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt verwijderen van grote hoeveelheden meubels zonder dat dit ten koste gaat van de werkomgeving of de veiligheid. Onze service kan op elk gewenst tijdstip plaatsvinden, zodat het restaurant zijn normale bedrijfsvoering niet hoeft te onderbreken.

Meubel en bedden Specialisten

Wij bieden een complete service waarbij wij zorgen voor het verwijderen van het oude bed voordat we uw nieuwe bed leveren. Onze diensten omvatten het verwijderen, demonteren en transporteren van het oude bed naar een opstelplaats of recyclingfaciliteit. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van het oude bed en kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Onze service is efficiënt, professioneel en kan op elk gewenst tijdstip plaatsvinden, zodat het uw dagelijkse activiteiten niet hoeft te onderbreken.

Eenvoudig uw bedrijfsafval op laten halen:

Wij halen bijna alle soorten afval bij uw bedrijf op. Denk aan oude meubels, elektronica, promotiemateriaal, horeca afval, printers, kantoorafval en vloerbedekking. In zes stappen bent u van al uw bedrijfsafval af:

Wat kost bedrijfsafval ophalen?

Wij halen uw afval al op vanaf € 99,- exclusief btw. De exacte prijs van bedrijfsafval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid bedrijfsafval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator.

Bij aanvang van de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Binnen enkele uren van uw afval af!*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Bedrijfsafval prijzen: Goedkoper dan een container huren

Het laten afvoeren van uw bedrijfsafval is goedkoper dan een container huren. Lees hier meer over verschillen tussen een container huren en een afvalophaaldienst. Naast de standaard lagere prijzen kunnen onderstaande redenen er ook nog voor zorgen dat u minder hoeft te betalen:

 • U betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval in plaats van een containermaat. 
 • Wij komen alle soorten afval in één afspraak ophalen, in plaats van dat u extra moet betalen omdat u meerdere afvalsoorten wil laten afvoeren. 
 • Uw personeelsleden hoeven geen tijd te besteden aan het sjouw- en tilwerk. Wij doen dat voor u. Zo kunnen arbeidsuren efficiënter besteed worden. 

Geen gedoe meer met je rommel?

Afval Ophaal Dienst haalt alles snel bij je op!

Voordelen

Alle voordelen voor u op een rijtje

Snelle service

Wilt u snel van uw rommel af? In veel gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij uw bedrijf zijn! Voer uw gegevens in het afspraken-venster in om te kiezen welk moment schikt.

Online afspraak maken

Het is heel eenvoudig om online een afspraak in te plannen op de dag en tijdstip dat u het beste uitkomt.

Betrouwbare prijs

Wij werken met een eerlijke all-in prijs. Ophalen, vervoeren en afvoeren zitten hierbij inbegrepen. Het aantal kuubs vooraf inschatten is een lastige, daarom berekenen wij de definitieve prijs ter plekke.

Geen gedoe

Wat een fijn vooruitzicht dat u zelf niet hoeft te slepen met uw afval hè?! En u vermijdt ook die lange rij bij de milieustraat, omdat wij alles meenemen. U hoeft gewoon de deur niet meer uit.

Geen transport(bus) of aanhanger nodig

Wij komen op de zaak de uw spullen ophalen. U heeft dus geen onnodige kosten en loopt geen risico bij het huren van een bus of vrachtwagen. En lenen van een aanhanger hoeft ook al niet.

Eigen (bedrijfs)auto hoeft u niet vies te maken

Eerder reed u met uw eigen auto naar de milieustraat, maar u weet nog wel welke klus daarna op u te wachten stond: uw auto helemaal cleanen. Dat is nu verleden tijd, want wij halen al uw bedrijfsafval op.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wilt u van uw rommel af, maar wel graag verantwoord? Schakel ons dan in. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke oplossing: zoveel mogelijk afval wordt gedoneerd of gerecycled. 

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het bedrijfsafval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Veelgestelde vragen over bedrijfsafval

 • Welk type bedrijfsafval halen wij op?
  Wij halen diverse soorten bedrijfsafval op. Van oude pallets, verpakkingsmaterialen en oud meubilair uit winkels of bij grote retailers. 
 • Wat doen we met het bedrijfsafval?
  We proberen zoveel mogelijk bedrijfsafval te hergebruiken. Echter weten wij uit ervaring dat het type afval uit winkels meestal ook écht afval is. Hier zien we weinig spullen tussen die we kunnen hergebruiken. Wel zullen we de goederen uitgesorteerd aanbieden bij de afvalverwerkers. Zo hebben we toch een steentje bijgedragen aan het milieu. Bruikbare spullen worden aangeboden bij een van onze partners. Zo gaat bijvoorbeeld alles met een stekker naar We Cycle en matrassen naar Retour Matras.  Ons geavanceerd software programma is dusdanig ingericht dat wij zo min mogelijk kilometers maken en dat de route efficient ingepland wordt. Onnodige kilometers worden hiermee vermeden.
 • Hoe kan ik een afspraak maken voor het ophalen van bedrijfsafval?
  Plan online een ophaalafspraak in op uw gewenste dag en tijdstip. Op onze site kunt u dat heel eenvoudig doen via het afsprakenformulier. Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.
 • Hoe kan ik betalen?
  Betalen kunt u achteraf middels een factuur. Vul in de boekingsmodule de juiste adresgegevens in voor het ophalen en de juiste factuurgegevens. 
 • Hoe wordt jullie planning gemaakt?
  De planning wordt door een software programma zo efficient mogelijk gemaakt. Zo voorkomen wij dat we teveel kilometers maken en te veel brandstof gebruiken. Iedere regio heeft zijn eigen postcode gebied. Oftwel de chauffeur van Amsterdam zal niet in Maastricht te vinden zijn.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

 • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
  Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
  Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
 • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Afvalophaaldienst