Grofvuil Alkmaar

Zoekt u een betrouwbare en snelle oplossing voor het ophalen van uw grofvuil in Alkmaar? Het kan een enorme uitdaging zijn om grote en zware spullen zelf weg te brengen naar de milieustraat. Bovendien kan het lastig zijn om een geschikt moment te vinden, zeker als u een drukke agenda heeft. En als u niet beschikt over een geschikt voertuig of hulp van anderen, kan het ook nog eens gevaarlijk of onmogelijk zijn om het afval te vervoeren. Maar geen zorgen, onze Afval Ophaal Dienst is er om u te helpen! Wij bieden een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het ophalen van grofvuil in Alkmaar en omstreken.

Wat kost afval laten ophalen?

Onze professionele en betrouwbare service zorgt ervoor dat uw grofvuil snel en efficiënt wordt opgehaald en op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Bovendien zijn onze tarieven eerlijk en transparant. Wij hebben een vanaf prijs van €99. De exacte prijs is gebaseerd op het aantal kubieke meter afval en is te berekenen met onze handige kuubcalculator in het afsprakenformulier. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij staan klaar voor degene die budget wil en kan vrijmaken voor het gemak van onze dienstverlening. 

Grofvuil laten ophalen in Alkmaar binnen 6 simpele stappen

Waarom uw grofvuil laten ophalen?

Met onze grofvuil ophaalservice in Alkmaar en omgeving geniet u van verschillende voordelen:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij u in Alkmaar zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met partners die zoveel mogelijk recyclen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Tot snel, bij u thuis of bij uw bedrijfspand!

Onze dienstverlening is beschikbaar in Alkmaar en omgeving. Of u nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar, wij staan voor u klaar om uw grofvuil op te halen. Van oude meubels tot uw kapotte koelkast, wij nemen het allemaal voor u mee. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat uw grofvuil zo snel mogelijk wordt opgehaald en afgevoerd.

Wacht niet langer en laat ons uw grofvuil ophalen. Zo kunt u weer genieten van een opgeruimde woning of werkruimte. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.