Grofvuil Apeldoorn

Heeft de rommel uw leefruimte overgenomen en zoekt u een moeiteloze manier om het te laten verdwijnen? Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het afvoeren van grofvuil. U bent al gauw een aantal ritjes verder. Wij bieden een professionele en betrouwbare oplossing om uw grofvuil snel en efficiënt op te halen, waarbij we uw huis of bedrijf in Apeldoorn weer rommelvrij maken. Lees verder om te ontdekken hoe onze diensten voor grofvuil ophalen u helpen om weer ruimte te creëren en een frisse start te maken in uw huis én uw hoofd.

Voordelen van onze grofvuil ophaaldienst in Apeldoorn

Loslaten was nog nooit zo bevrijdend! Wij halen uw grofvuil op in Apeldoorn en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over dat overtollige afval dat uw kostbare ruimte in beslag neemt. Laat ons de last van uw schouders nemen terwijl we snel en efficiënt uw grofvuil verzamelen en verwerken. Waarom zelf sjouwen of tijd verspillen aan het heen en weer rijden naar het milieustation? Kies voor onze gemakkelijke oplossing en geniet van een opgeruimde leefomgeving zonder gedoe!

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij u in Apeldoorn zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met partners die zoveel mogelijk recyclen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Binnen 6 stappen van uw spullen af

Grofvuil laten ophalen: de kosten

Waarom uzelf in bochten wringen en extra kosten maken door een container te huren, spullen naar het milieustation te sjouwen of kringloopwinkels af te struinen in Apeldoorn? Wij bieden u een slimme oplossing die niet alleen het leven gemakkelijker maakt, maar ook uw portemonnee ontziet.

Onze eerlijke en transparante tarieven laten geen ruimte voor verrassingen. Voor een aantrekkelijke prijs vanaf €99 begint uw zorgeloze reis naar een opgeruimde leefomgeving in Apeldoorn. De exacte prijs wordt bepaald op basis van het aantal kubieke meters afval, en onze handige kuubcalculator in het afsprakenformulier maakt berekeningen eenvoudig. U weet altijd waar u aan toe bent, zonder onaangename financiële verrassingen.

Recycling in Apeldoorn: stap naar een betere morgen

In Apeldoorn zetten we samen de eerste stap naar een betere morgen met onze toegewijde inzet voor recycling. Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we de kracht van hergebruik en duurzaamheid, en we zijn vastbesloten om onze stad te transformeren in een groenere en meer bloeiende gemeenschap. Door recyclen een integraal onderdeel van onze aanpak te maken, verkleinen we onze ecologische voetafdruk en bewegen we richting een circulaire economie.

Onze recyclinginspanningen zijn niet alleen gericht op het verminderen van afval, maar ook op het teruggeven aan onze omgeving. We herkennen de waarde van waardevolle spullen die anders verloren zouden gaan, en werken samen met lokale partners om deze spullen een nieuw leven te geven. Zo dragen we bij aan lokale initiatieven, zoals kringloopwinkels en goede doelen, die onze gemeenschap versterken. Wilt u graag een tweede leven geven aan uw oude bed, matras, koelkast, wasmachine, droger, bedrijfsafval, elektronica, bureau of oude pallets? Maak dan een afspraak! 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.