Grofvuil Arnhem

Stap in een opgeruimde toekomst met onze professionele grofvuil ophaalservice in Arnhem. Ons toegewijde team begrijpt dat het laten ophalen van grofvuil niet alleen een fysieke, maar ook een emotionele opluchting met zich meebrengt. Het is een kans om los te laten en een frisse start te maken. Wij staan garant voor een zorgeloze ervaring, van het eerste contact tot het moment dat uw grofvuil verdwijnt.

Grofvuil laten ophalen in Arnhem binnen 6 simpele stappen

De voordelen van onze afval ophaalservice

In veel gemeenten zijn er specifieke regels en voorschriften voor het correct afvoeren van grofvuil. Door gebruik te maken van een erkende dienst, zorgt u ervoor dat u aan alle lokale voorschriften voldoet. Met onze grofvuil ophaalservice in Arnhem en omgeving geniet u daarnaast van nog veel meer voordelen:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij u in Arnhem zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met partners die zoveel mogelijk recyclen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Geef uw spullen een tweede leven

In Arnhem staat de Afval Ophaal Dienst voor meer dan alleen afvoeren. We omarmen duurzaamheid door waardevolle spullen nieuw leven in te blazen. Met nauwe banden met lokale kringloopwinkels, goede doelen en meer, geven we betekenisvolle items een tweede kans en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Onze inzet voor hergebruik heeft niet alleen invloed op individuen, maar ook op het milieu en de wereld om ons heen. Doe mee met onze beweging door ongebruikte spullen te delen en te ontdekken hoe uw bijdrage een positieve verandering kan teweegbrengen, beginnend in Arnhem en daarbuiten. Samen bouwen we aan een toekomst van betekenis en verantwoordelijkheid. Neem vandaag nog contact op om uw steentje bij te dragen!

Wat kost afval laten ophalen in Arnhem?

Waarom zou u kiezen voor gedoe en kosten bij het huren van een container, het sjouwen van spullen naar het milieustation of het afstruinen van kringloopwinkels? Wij bieden een slim alternatief dat uw leven gemakkelijker maakt én uw portemonnee beschermt.

Onze toegewijde service zorgt ervoor dat uw grofvuil in Arnhem snel en efficiënt wordt opgehaald. We gaan verder dan simpelweg het afvoeren van afval; we verzekeren dat het op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt, waardoor u uw ecologische voetafdruk minimaliseert. En dat is nog niet alles.

Met onze eerlijke en transparante tarieven is er geen plaats voor verrassingen. Vanaf €99 start uw stressvrije reis naar een opgeruimde leefomgeving. De exacte prijs wordt bepaald op basis van het aantal kubieke meter afval, en onze handige kuubcalculator in het afsprakenformulier maakt het berekenen eenvoudig. U weet altijd waar u aan toe bent, zonder financiële onaangename verrassingen.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.