Grofvuil Bergen op Zoom

Onze missie: uw leefomgeving in Bergen op Zoom opruimen en verfrissen. Bij de Afval Ophaal Dienst bieden we meer dan alleen een ophaaldienst; we beloven gemak, efficiëntie en een duurzame benadering van afvalverwerking. Of u nu afscheid wilt nemen van oude meubels, elektronica of andere omvangrijke items, wij zijn hier om uw last te verlichten.

Ruimte creëren, zorgen verminderen – Ontdek de voordelen van onze dienst!

Ontdek de complete ontzorging van grofvuil laten ophalen en ervaar een opgeruimde, stressvrije leefruimte, rechtstreeks vanuit het historische Bergen op Zoom. Maak kennis met onze dienst en ontdek hoe wij uw stad nog schoner en mooier maken, één ophaalmoment tegelijk.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Binnen no-time van uw grofvuil in Bergen Op Zoom af

Ontdek de eenvoudige weg naar een opgeruimd leven met onze grofvuil ophaaldienst in Bergen op Zoom. Volg moeiteloos de 6 stappen naar een stressvrije omgeving. Ruimte creëren was nog nooit zo makkelijk. Waar wacht u nog op?

Binnen enkele uren van uw afval af!*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Wij houden rekening met het milieu

Ons engagement reikt verder dan simpelweg het ophalen van grofvuil; we streven naar een circulaire benadering door middel van recycling. Door zorgvuldig te scheiden en te verwerken, geven we uw afgedankte items een tweede leven. Samen met partners die onze toewijding aan het milieu delen, minimaliseren we de impact op stortplaatsen en streven we naar een groenere, schonere Bergen op Zoom. Kies voor ons, kies voor verantwoordelijkheid voor het milieu.

Budgetvriendelijk én moeiteloos

Grofvuil ophalen in Bergen op Zoom begint al vanaf €99! Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Ontdek de transparantie van onze tarieven tijdens het maken van uw afspraak en geef uw ruimte een frisse start. Kies voor betaalbaar gemak en laat ons uw grofvuil met zorg en precisie opruimen, zonder uw portemonnee te belasten.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 596 reviews

 • Avatar Hansje Ligtenberg ★★★★★ in de afgelopen week
  Hele goede service en ze houden zich keurig aan de afspraak.
 • Avatar Jon Schalk ★★★★★ in de afgelopen week
  Afval Ophaal Dienst BV heeft mij snel en professioneel geholpen. Hun service is betrouwbaar en de medewerkers zijn vriendelijk en efficiënt. Ik ben zeer tevreden en kan hen zeker aanbevelen! Zeer profi service!
 • Avatar Vitalina Ivakhnenko ★★★★★ een week geleden
 • Avatar Ria Zuurbier ★★★★★ een week geleden
  Snelle service, vlotte afhandeling, aardige mannen. Wat wil je nog meer?
  Ik ben heel tevreden.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.