Grofvuil Breda

Bent u in Breda op zoek naar een betrouwbare en efficiënte dienstverlener voor het laten ophalen van grofvuil? Zoek niet verder! Bij Afvalophaaldienst.nl bieden wij professionele grofvuilafvoer die perfect aansluit op uw behoeften. Geen ritjes meer naar de milieustraat of kringloop. Leun achterover en laat ons het zware werk voor u doen.

Geen afval meer op straat en nóg 7 voordelen van onze dienstverlening

Het laten ophalen van grofvuil in Breda heeft vele voordelen. Allereerst bespaart u kostbare tijd en energie, aangezien u niet zelf hoeft te sjouwen met zware en omvangrijke items. Onze ervaren en goed uitgeruste teams zorgen voor een vlotte en zorgvuldige afvoer van al uw grofvuil, waardoor u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Binnen 6 stappen van uw grofvuil in Breda af!

Met onze 6-stappen methode is het laten ophalen van uw grofvuil nog nooit zo gemakkelijk geweest:

Wij houden rekening met het milieu

Bij Afvalophaaldienst.nl begrijpen we dat het milieu ook een prioriteit is. Daarom zorgen wij ervoor dat uw grofvuil op een verantwoorde en duurzame manier wordt afgevoerd. We zorgen ervoor dat het afval op de juiste manier wordt gesorteerd en gerecycled waar mogelijk. Zo dragen we bij aan het behoud van een schone en gezonde omgeving in Breda.

Wat kost afval laten ophalen in Breda?

Wij hanteren concurrerende tarieven voor onze grofvuilservice in Breda. U betaalt alleen voor wat u aan ruimte in onze vrachtwagen nodig heeft, zonder verborgen kosten. Ons transparante prijsbeleid stelt u in staat om de kosten van grofvuilafvoer op een eenvoudige manier te berekenen met onze kuubcalculator.

De kosten beginnen vanaf slechts €99,- voor het ophalen van uw grofvuil. Voor grotere hoeveelheden betaalt u een meerprijs per extra kubieke meter afval. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 571 reviews

 • Avatar Ela Palys ★★★★★ in de afgelopen week
  erg aardig en werkt heel snel en goed
 • Avatar nathalie baalemans ★★★★★ in de afgelopen week
  Ben hartstikke blij ,me zonnenbank was zo weg!
 • Avatar Els van der Wiel ★★★★★ in de afgelopen week
  Was snel gebeurd, ik had de kast op een kar in de openbare gang gezet dus hij kon hem zo meenemen. Ff betalen, in 5 minuten gebeurd. Aardige man.
 • Avatar Marian Peters ★★★★★ in de afgelopen week
  De chauffeur was netjes op tijd en de spullen werden zorgvuldig en deskundig verwijderd. De mannen waren heel correct, vriendelijk en werkten snel en oplossingsgericht

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.