Grofvuil Den Bosch

Heeft u genoeg van dat oude meubilair, die kapotte apparaten of andere grote spullen die in de weg staan? Maak ruimte voor een opgeruimde toekomst en laat ons uw grofvuil ophalen in Den Bosch. Met onze professionele service wordt het opruimen van grofvuil een fluitje van een cent, terwijl u een hele hoop tijd en moeite bespaart.

Laat uw grofvuil snel en gemakkelijk ophalen in Den Bosch

Geen gedoe meer met het regelen van een aanhanger, het sjouwen van zware objecten of het zoeken naar een geschikte stortplaats. Onze grofvuilafvoerservice in Den Bosch staat voor u klaar om het hele proces snel en gemakkelijk te maken. Met een online reservering zorgen wij ervoor dat uw grofvuil op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Geniet van een stressvrije opruiming met onze professionele service

Waarom uzelf in allerlei bochten wringen om uw grofvuil weg te krijgen? Laat ons het zware werk doen terwijl u ontspant. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers zorgen voor een stressvrije opruiming. Ze komen op het afgesproken tijdstip bij u langs, laden uw grofvuil in en nemen het mee voor verantwoorde verwerking. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.

Bespaar tijd, moeite en geld met onze efficiënte grofvuilafvoer

Tijd is kostbaar, en opruimen kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Met onze efficiënte grofvuilafvoer bespaart u kostbare tijd en moeite. U hoeft niet zelf te sjouwen of te rijden naar de stortplaats. Bovendien bieden wij concurrerende tarieven, zodat u ook nog eens geld bespaart. Vanaf €99,- komen wij al langs. Geen verborgen kosten, alleen een duidelijke en transparante prijs voor de ruimte die uw grofvuil inneemt in onze vrachtwagen. U kunt zelf al een inschatting maken van de kosten bij het maken van een online afspraak. 

Duurzaam Den Bosch

Bij de Afval Ophaal Dienst in Den Bosch geloven we sterk in hergebruik. Naast het ophalen van afval, verzamelen we ook waardevolle spullen. We streven ernaar om deze goederen een nieuw leven te geven door ze aan te bieden bij kringloopwinkels, kledingbanken en goede doelen. Met ons uitgebreide netwerk zorgen we ervoor dat de juiste partij op het juiste moment de goederen ontvangt. Door hergebruik verminderen we de vraag naar nieuwe productie en voorkomen we verspilling van waardevolle hulpbronnen. Help mee aan een duurzame toekomst en neem contact met ons op voor het ophalen van uw spullen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.