Grofvuil Dordrecht

Wij zijn er trots op om de beste in de branche te zijn als het gaat om afvalverwerking. Ons team van experts staat klaar om uw afval op te halen bij u thuis of uw bedrijf in Dordrecht. Bovendien verwerken wij uw afval op de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier.  Met ons aan uw zijde kunt u vol vertrouwen achterover leunen terwijl wij het tilwerk voor u doen. Samen zorgen we voor een betere leefomgeving in Dordrecht.

Snel van uw afval af? Wij regelen het voor u!

Geen gedoe meer met het vinden van de juiste dag of tijd voor het ophalen van uw afval. Wij hebben het allemaal voor u geregeld! Met onze stipte en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat uw afval op tijd wordt opgehaald, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Binnen no-time van uw grofvuil in Dordrecht af

Heeft u grofvuil dat uw reguliere vuilnisbak te boven gaat? Geen zorgen! Onze gespecialiseerde teams staan klaar om uw zware lasten weg te nemen. Of het nu gaat om meubels, elektronica of andere omvangrijke items, wij zorgen ervoor dat het snel en efficiënt wordt afgevoerd, zodat u ruimte kunt maken voor nieuwe avonturen. Dit is binnen een paar stappen al geregeld!

Grofvuil laten ophalen in Dordrecht: wat kost het?

Wij hanteren concurrerende tarieven voor onze grofvuilservice in en rondom Dordrecht. U betaalt alleen voor wat u aan ruimte in onze vrachtwagen nodig heeft, zonder verborgen kosten. Ons transparante prijsbeleid stelt u in staat om de kosten van grofvuilafvoer op een eenvoudige manier te berekenen met onze kuubcalculator.

De kosten beginnen vanaf slechts €99,- voor het ophalen van uw grofvuil. Voor grotere hoeveelheden betaalt u een meerprijs per extra kubieke meter afval. 

Wij houden rekening met het milieu

Bij onze Afval Ophaal Dienst in Dordrecht gaan we een stap verder in het bevorderen van recycling. We geloven sterk in het principe van circulaire economie en zetten ons in om grofvuil op een verantwoorde en duurzame manier te verwerken.

Wanneer we grofvuil bij u thuis ophalen, selecteren we zorgvuldig de materialen die geschikt zijn voor recycling. Ons ervaren team sorteert het grofvuil en scheidt de waardevolle materialen, zoals hout, metaal, plastic, meubels en elektronica. Deze materialen worden vervolgens verzameld en doorgestuurd naar gespecialiseerde recyclingfaciliteiten.

Door grofvuil te recyclen, verminderen we de hoeveelheid afval die op stortplaatsen belandt, waardoor we de levensduur van deze stortplaatsen verlengen en de impact op het milieu verminderen. Bovendien besparen we kostbare natuurlijke hulpbronnen door gerecyclede materialen te gebruiken bij de productie van nieuwe producten. Bij Afval Ophaal Dienst zijn we trots op ons streven naar een duurzame en verantwoorde afvalverwerking. Dit kunnen we enkel samen met u. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 571 reviews

 • Avatar Ela Palys ★★★★★ in de afgelopen week
  erg aardig en werkt heel snel en goed
 • Avatar nathalie baalemans ★★★★★ in de afgelopen week
  Ben hartstikke blij ,me zonnenbank was zo weg!
 • Avatar Els van der Wiel ★★★★★ in de afgelopen week
  Was snel gebeurd, ik had de kast op een kar in de openbare gang gezet dus hij kon hem zo meenemen. Ff betalen, in 5 minuten gebeurd. Aardige man.
 • Avatar Marian Peters ★★★★★ in de afgelopen week
  De chauffeur was netjes op tijd en de spullen werden zorgvuldig en deskundig verwijderd. De mannen waren heel correct, vriendelijk en werkten snel en oplossingsgericht

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.