Grofvuil Ede

Stel u voor, een opgeruimd huis, vrij van onnodig grofvuil en meubels die stof staan te vangen op zolder of in de schuur. Geen stress meer over het verslepen van oude meubels of het afvoeren van ongewenste spullen. In plaats daarvan kunt u genieten van een leefomgeving die weer ruimte biedt aan wat echt belangrijk is. Dat is precies wat onze grofvuil ophaaldienst in Ede u biedt. Binnen 24 uur kunt u van al uw afval af zijn!  

Wat kost grofvuil laten ophalen in Ede?

Onze missie is helder: uw grofvuil snel en efficiënt ophalen en tegelijkertijd zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking ervan. Maar dat is niet alles wat wij bieden. Bij ons geen verborgen kosten of verrassingen, want eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Onze tarieven beginnen al vanaf €99, en de exacte prijs wordt op basis van het volume van uw afval berekend. Met onze handige kuubcalculator in het afsprakenformulier kunt u dit eenvoudig zelf doen. Zo heeft u altijd duidelijk inzicht in de kosten en voorkomt u onaangename verrassingen. Wij begrijpen dat budgetbeheer belangrijk is, en daarom staan we klaar voor iedereen die de waarde ziet in het gemak van onze dienstverlening.

Binnen 6 eenvoudige stappen van uw afval af

Waarom uitbesteden aan de Afval Ophaal Dienst?

De Afval Ophaal Dienst onderscheidt zich aanzienlijk van andere diensten, zoals het huren van een container of toch zelf uw grofvuil afvoeren. Ontdek de talloze voordelen die wij te bieden hebben.

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij u in Ede zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met partners die zoveel mogelijk recyclen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Ook voor uw bedrijfsafval komen we graag langs

Onze toewijding beperkt zich niet alleen tot particulieren; wij zijn er ook voor bedrijven die behoefte hebben aan professioneel afvalbeheer. Of u nu een kleine onderneming of een groter bedrijf bent, onze bedrijfsafval ophaaldienst staat paraat om uw zakelijke behoeften te vervullen. We begrijpen dat een opgeruimde en schone werkomgeving cruciaal is voor efficiëntie en professionaliteit. Daarom bieden wij een naadloze en milieuvriendelijke oplossing om uw bedrijfsafval snel en effectief te verwijderen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijfsvoering.

Wacht niet langer en laat ons uw grofvuil ophalen. Zo kunt u weer genieten van een opgeruimde woning of werkruimte. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.