Grofvuil Eindhoven

Heeft u last van overtollig grofvuil in uw huis, tuin of bedrijfspand in Eindhoven? Maakt u zich geen zorgen, want wij staan klaar om u te helpen. Bij Afvalophaaldienst.nl begrijpen we dat het opruimen en afvoeren van grofvuil een tijdrovende en zware taak kan zijn. Daarom bieden wij een betrouwbare en efficiënte grofvuilophaaldienst in Eindhoven aan, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen.

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk

Bij de Afval Ophaal Dienst streven we ernaar om het proces van grofvuil ophalen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Of het nu gaat om meubels, elektronica, kantoorafval, horeca afval of andere grote voorwerpen, ons ervaren team staat klaar om uw grofvuil op te halen en op de juiste manier te verwerken. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en een afspraak te maken, en wij zorgen voor de rest.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Wij kunnen uw grofvuil vaak al binnen 24 uur ophalen!

Bij Afvalophaaldienst.nl begrijpen we dat uw agenda druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele afspraaktijden die passen bij uw planning. Of u nu eenmalig grofvuil wilt laten ophalen of regelmatige ophaaldiensten nodig heeft, wij passen ons aan uw behoeften aan. Met ons professionele team en goed uitgeruste voertuigen kunnen we het grofvuil snel en efficiënt bij u ophalen, zonder gedoe of stress.

Samen zorgen we voor een betere leefomgeving in Eindhoven

Bij de Afval Ophaal Dienst geloven we sterk in hergebruik van goederen. We bieden waardevolle spullen die we ophalen aan bij diverse partijen die ze opnieuw kunnen gebruiken. Ons doel is om zoveel mogelijk te hergebruiken en zo min mogelijk afval te creëren. Met ons netwerk van partners streven we naar een duurzamere samenleving en verminderen we de vraag naar nieuwe productie. Neem contact met ons op als u spullen heeft die nog bruikbaar kunnen zijn. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij en werken aan een duurzame toekomst en een schonere leefomgeving in Eindhoven!

De kosten van grofvuil ophalen

Bij onze grofvuilservice in Eindhoven hanteren wij eerlijke en concurrerende tarieven. Wij geloven in transparantie, dus u betaalt alleen voor de ruimte die uw grofvuil inneemt in onze vrachtwagen, zonder verrassende extra kosten. Om de kosten van uw grofvuilafvoer eenvoudig te berekenen, bieden wij een handige kuubcalculator op onze website.

Onze prijzen beginnen al vanaf €99,- voor het ophalen van uw grofvuil. Voor grotere hoeveelheden hanteren wij een meerprijs per extra kubieke meter afval. Zo kunt u op een duidelijke en heldere manier de kosten inschatten en betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 571 reviews

 • Avatar Ela Palys ★★★★★ in de afgelopen week
  erg aardig en werkt heel snel en goed
 • Avatar nathalie baalemans ★★★★★ in de afgelopen week
  Ben hartstikke blij ,me zonnenbank was zo weg!
 • Avatar Els van der Wiel ★★★★★ in de afgelopen week
  Was snel gebeurd, ik had de kast op een kar in de openbare gang gezet dus hij kon hem zo meenemen. Ff betalen, in 5 minuten gebeurd. Aardige man.
 • Avatar Marian Peters ★★★★★ in de afgelopen week
  De chauffeur was netjes op tijd en de spullen werden zorgvuldig en deskundig verwijderd. De mannen waren heel correct, vriendelijk en werkten snel en oplossingsgericht

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.