Grofvuil Maastricht

Heeft u te maken met grofvuil dat uw huis overneemt? Maak u geen zorgen! Onze professionele ophaaldienst staat klaar om uw grofvuil in Maastricht moeiteloos te verwijderen. Maak ruimte vrij voor nieuwe avonturen en laat ons de zware last van uw schouders nemen! 

Snel van uw afval af? Wij regelen het voor u!

Geen gedoe meer met het vinden van de juiste dag of tijd voor het ophalen van uw afval. Wij hebben het allemaal voor u geregeld! Met onze stipte en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat uw afval op tijd wordt opgehaald, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen.

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Een snelle en betrouwbare oplossing voor al uw grofvuilproblemen

Waar wacht u nog op? Maak vandaag nog ruimte vrij in uw huis en leven door uw grofvuil te laten ophalen in Maastricht. Onze ophaaldienst biedt een uitstekende klantenservice, snelle respons en een ongeëvenaarde expertise. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het creëren van een opgeruimde en stressvrije omgeving!

Kosten grofvuil ophalen in Maastricht

Bij ons kunt u rekenen op concurrerende tarieven voor onze grofvuilservice in en rondom Maastricht. We geloven in transparantie en eerlijkheid, daarom betaalt u alleen voor de benodigde ruimte in onze vrachtwagen, zonder verrassingen achteraf. Met behulp van onze handige kuubcalculator kunt u eenvoudig de kosten voor het afvoeren van uw grofvuil berekenen.

Onze grofvuilservice begint al vanaf het aantrekkelijke tarief van slechts €99,-. Dit omvat het ophalen van uw grofvuil en de verwerking ervan. Voor grotere hoeveelheden grofvuil geldt een meerprijs per extra kubieke meter afval. Zo betaalt u altijd een eerlijke prijs op basis van de hoeveelheid grofvuil die u wilt laten afvoeren. Uw grofvuil komt via de Afval Ophaal Dienst dus altijd goed terecht!

Duurzaamheid staat voorop - Grofvuil recyclen voor een groenere toekomst

Bij onze ophaaldienst in Maastricht zijn we toegewijd aan duurzaamheid. We geloven sterk in het belang van recycling en zetten ons in om grofvuil op een verantwoorde manier te verwerken. Door materialen te recyclen, verminderen we de impact op het milieu en dragen we bij aan een groenere toekomst voor Maastricht.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.