Grofvuil Nijmegen

Geen gedoe meer met het zeulen van grofvuil, geen peperdure containers die uw tuin overnemen. Nijmegen, maak u klaar voor een frisse wind van verandering. Met de Afval Ophaal Dienst is grofvuil verleden tijd. Binnen 24 uur ruimen we uw puinhoop op, alsof het nooit heeft bestaan. Geef de regie uit handen, geef uzelf weer ruimte. Vertrouw op onze belofte: snel, efficiënt, en zonder sporen van afval. Kies voor een opgeruimd leven met de Afval Ophaal Dienst.

Binnen no time van uw grofvuil af

De voordelen van onze ophaalservice in Nijmegen

In de drukte van het moderne leven is er één zorg die we allemaal wel herkennen: wat te doen met al die oude spullen dat zich alsmaar bliven ophopen in de schuur of op zolder? We hebben allemaal wel eens een moment genomen om wat items opzij te leggen, maar het daadwerkelijk loslaten ervan leek tot nu toe een onhaalbare taak. Totdat we op een dag tot de ontdekking komen dat de ruimte opraakt en de frustratie ons overvalt. Dan is het tijd om er wat aan te doen. Gelukkig is er een oplossing die al uw zorgen wegneemt en uw leefruimte weer teruggeeft. Laat ons u overtuigen waarom het laten ophalen van afval de slimme keuze is:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij u in Nijmegen zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met partners die zoveel mogelijk recyclen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Uw grofvuil in Nijmegen recyclen

In Nijmegen vinden we vaak waardevolle spullen tijdens ons werk. Wat voor sommigen overbodig lijkt, kan voor anderen van grote waarde zijn. Onze ‘Afval Ophaal Dienst’ streeft naar hergebruik van deze goederen, bij kringloopwinkels, kledingbanken en goede doelen. Met partners en expertise minimaliseren we afval en verminderen we de noodzaak voor nieuwe productie. Door hergebruik centraal te stellen, dragen we bij aan een duurzamere samenleving en versterken we gemeenschappen.

U kunt bijdragen door gebruik te maken van onze dienstverlening. Zo krijgen uw spullen zoals oude meubels, als een bank, kast, bureau, maar ook elektronica of witgoed een tweede leven en kunnen anderen er waarde uit halen. Samen willen we een wereld creëren waarin hergebruik de norm is en afval verleden tijd. Maak een afspraak bij de Afval Ophaal Dienst en werk samen aan een duurzame toekomst in Nijmegen.

Grofvuil Nijmegen: de kosten van onze service

Met tarieven die eerlijk en glashelder zijn, elimineren we elke vorm van onverwachte verrassingen. Uw zorgeloze reis naar een georganiseerde leefomgeving begint vanaf slechts €99. De exacte prijs wordt op basis van het afvalvolume berekend, en onze handige kuubcalculator in het afsprakenformulier maakt de berekeningen kinderspel. U behoudt te allen tijde het overzicht.

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw grofvuil in Nijmegen op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties. Het is een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.