Grofvuil Rotterdam

Bent u bezig met het opruimen van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en heeft u grofvuil dat u niet meer kwijt kunt? Geen probleem! De Afval Ophaal Dienst biedt een handige oplossing voor het ophalen van grofvuil in Rotterdam en omgeving.

Grofvuil ophaalservice: makkelijker kunnen we het niet maken

Waarom zou u kiezen voor onze grofvuil ophaalservice in Rotterdam? Hier zijn enkele redenen:

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Binnen 6 stappen van uw rommel af!

Met onze 6-stappen methode is het laten ophalen van uw grofvuil nog nooit zo gemakkelijk geweest:

Wat kost afval laten ophalen?

De kosten voor het ophalen van grofvuil in Rotterdam zijn gebaseerd op het aantal kubieke meter afval dat je wilt laten ophalen. Met behulp van de handige kuubcalculator op onze website kun je gemakkelijk de prijs voor het ophalen van jouw grofvuil berekenen.

De kosten beginnen vanaf slechts €99,- voor het ophalen van uw grofvuil. Voor grotere hoeveelheden betaal je een meerprijs per extra kubieke meter afval. Het is dus belangrijk om van tevoren te bepalen hoeveel afval je hebt, zodat je voor jezelf een accurate prijsberekening kunt maken. 

We streven er naar om de kosten voor het ophalen van grofvuil zo transparant mogelijk te maken. Op onze website kun je alle tarieven vinden en de kuubcalculator gebruiken om een duidelijke prijsberekening te maken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom, het laten ophalen van grofvuil in Rotterdam is niet alleen makkelijk en duurzaam, maar ook betaalbaar. Bereken nu snel de kosten op onze website en laat je grofvuil vandaag nog ophalen door onze ervaren en betrouwbare ophaaldienst!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 294 reviews

  • Avatar Wenda Oosterbroek ★★★★★ een week geleden
    I found the Service excellent
  • Avatar D M ★★★★★ een week geleden
  • Avatar Stephan Billekens ★★★★★ a week ago
  • Avatar Petra Beil ★★★★★ a week ago
    Vriendelijk, betrouwbaar, komen afspraken na en zijn netjes op tijd.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.