Grofvuil Rotterdam

Bent u bezig met het opruimen van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en heeft u grofvuil dat u niet meer kwijt kunt? Geen probleem! De Afval Ophaal Dienst biedt een handige oplossing voor het ophalen van grofvuil in Rotterdam en omgeving.

Grofvuil ophaalservice: makkelijker kunnen we het niet maken

Waarom zou u kiezen voor onze grofvuil ophaalservice in Rotterdam? Hier zijn enkele redenen:

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Binnen 6 stappen van uw rommel af!

Met onze 6-stappen methode is het laten ophalen van uw grofvuil nog nooit zo gemakkelijk geweest:

Wat kost afval laten ophalen?

De kosten voor het ophalen van grofvuil in Rotterdam zijn gebaseerd op het aantal kubieke meter afval dat u wilt laten ophalen. Met behulp van de handige kuubcalculator op onze website kunt u gemakkelijk de prijs voor het ophalen van uw grofvuil berekenen.

De kosten beginnen vanaf slechts €99,- voor het ophalen van uw grofvuil. Voor grotere hoeveelheden betaalt u een meerprijs per extra kubieke meter afval. Het is dus belangrijk om van tevoren te bepalen hoeveel afval u heeft, zodat u voor uzelf een accurate prijsberekening kunt maken. 

We streven er naar om de kosten voor het ophalen van grofvuil zo transparant mogelijk te maken. Op onze website kunt u alle tarieven vinden en de kuubcalculator gebruiken om een duidelijke prijsberekening te maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Kortom, het laten ophalen van grofvuil in Rotterdam is niet alleen makkelijk en duurzaam, maar ook betaalbaar. Bereken nu snel de kosten op onze website en laat uw grofvuil vandaag nog ophalen door onze ervaren en betrouwbare ophaaldienst!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.