Grofvuil Tilburg

Verlost van stress en gedoe, biedt onze ophaaldienst u de sleutel tot een opgeruimde leefomgeving. Ontdek het gemak van de Afval Ophaal Dienst in Tilburg en geef uw ruimte een nieuwe start. Laat ons de last van uw schouders nemen en omarm een frisse, opgeruimde toekomst. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Ruim op en leef vrij: laat uw grofvuil ophalen

Bespaar tijd en moeite door ons professionele team uw zware lasten te laten dragen. Onze tarieven zijn eerlijk, transparant en beginnen bij een betaalbare prijs van €99,-. Maar we gaan verder dan alleen ophalen; we zetten ons in voor duurzame afvalverwerking, waarbij we streven naar hergebruik en recycling. Benieuwd naar alle voordelen van onze dienstverlening? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Het is een bekend feit dat het zelf wegbrengen van grofvuil tijdrovend en vermoeiend kan zijn, vooral als het gaat om grote of zware items. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar hoeft u ook geen moeite te doen om uw spullen zelf te transporteren.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Als u grofvuil zelf wegbrengt, loopt u het risico om uw voertuig te beschadigen. Met onze ophaalservice hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan uw auto of bedrijfsbus én hoeft u ook geen ander vervoer te regelen. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Betaalbare prijzen

Onze grofvuil ophaalservice biedt betaalbare prijzen op basis van de hoeveelheid grofvuil die u heeft. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en betaalt u niet voor extra ruimte die u niet gebruikt.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Zo heeft u niet dagenlang rommel voor de deur of het risico dat andere mensen hun afval erbij zetten.

Flexibele afspraken

Bij de Afval Ophaal Dienst begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat uw schema kan variëren. Daarom bieden wij flexibele afspraken op basis van uw planning.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en recycling. Zo draagt u bij aan een schoner milieu.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Eenvoudig en snel van uw grofvuil af

In slechts zes eenvoudige stappen ontdoet u zich van overtollig grofvuil, zonder gedoe of stress. Plan uw ophaalafspraak online op het moment dat het u uitkomt.

Binnen enkele uren van uw afval af!*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Ook al uw bedrijfsafval halen we op

Voor ondernemers in Tilburg biedt onze dienstverlening een naadloze oplossing voor het beheer van bedrijfsafval. Wij begrijpen dat de efficiënte afvoer van bedrijfsafval cruciaal is voor het soepel functioneren van uw onderneming. Met onze professionele en betrouwbare dienstverlening nemen we de last van bedrijfsafvalbeheer van uw schouders, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien. Of het nu gaat om kantoormeubilair, elektronische apparatuur of andere bedrijfsmaterialen, wij staan paraat om uw bedrijfsafval op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze te verwijderen. Kies voor gemak, efficiëntie en duurzaamheid met de Afval Ophaal Dienst als uw betrouwbare partner voor bedrijfsafvaloplossingen.

Vele tevreden klanten gingen u voor!

Bij de Afval Ophaal Dienst is klanttevredenheid onze drijvende kracht. Ons succesverhaal wordt geschreven door de vele tevreden klanten die de weg naar een opgeruimde leefomgeving met ons hebben bewandeld. Ontdek de ervaringen van anderen in onze reviews. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Vertrouw op de Afval Ophaal Dienst voor een vlekkeloze dienstverlening.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.