Oude spullen laten ophalen

Een overvolle berging, een uitpuilende kledingkast, een zolder vol met spullen met een laag stof. Eens in de zoveel tijd houden we een grote schoonmaak in huis om te ontspullen. We krijgen meer rust in ons hoofd als we ons ontdoen van oude spullen die we niet meer gebruiken. 

Maar niet alle spullen passen vervolgens in de grijze kliko. Denk aan oude kasten, versleten matrassen, of verouderde of kapotte elektronica. Ze blijven vervolgens weer liggen, omdat we niet meteen de middelen, tijd of zin hebben om een bezoek te brengen aan de kringloop en de milieustraat. De Afval Ophaal Dienst biedt dan een uitkomst. 

De voordelen van oude spullen laten ophalen

Onderstaand de belangrijkste voordelen van oude spullen laten ophalen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Oude spullen laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw oude spullen op laten halen:

In zes stappen bent u van al uw oude of onbruikbare spullen af:  

Kosten van oude spullen laten ophalen

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties. 

Wij halen uw rommel al op vanaf € 99. De exacte prijs van oude spullen laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator

Oude spullen laten ophalen bij bedrijven

Wij halen niet alleen oude spullen op bij u thuis, maar we doen ook zaken met bedrijven. Heeft u nog een hoop oude spullen die weg kunnen door een bedrijfsovername of herinrichting van uw winkel, bedrijfspand of kantoor. Maak dan een afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met oude bedrijfs spullen!

Fullservice ophaaldienst

Wij zijn een fullservice Afval Ophaal Dienst en halen dus ook graag uw oude spullen en ander afval op. Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw oude spullen op te halen:

Woont u niet in een van deze provincies? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster. Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw grofvuil ophalen. Maak vandaag nog een afspraak!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 275 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ 3 maanden geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 4 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 5 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.