Oude spullen laten ophalen

Een overvolle berging, een uitpuilende kledingkast, een zolder vol met spullen met een laag stof. Eens in de zoveel tijd houden we een grote schoonmaak in huis om te ontspullen. We krijgen meer rust in ons hoofd als we ons ontdoen van oude spullen die we niet meer gebruiken. 

Maar niet alle spullen passen vervolgens in de grijze kliko. Denk aan oude kasten, versleten matrassen, of verouderde of kapotte elektronica. Ze blijven vervolgens weer liggen, omdat we niet meteen de middelen, tijd of zin hebben om een bezoek te brengen aan de kringloop en de milieustraat. De Afval Ophaal Dienst biedt dan een uitkomst. 

De voordelen van oude spullen laten ophalen

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Oude spullen laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de oude spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw oude afval op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Wij ontzorgen u volledig met betrekking tot het afvoeren van uw oude spullen. Het enige wat u nog rest te doen, is ons aan te wijzen wat we mee mogen nemen.

Recycling van oude spullen

Wilt u oude spullen wegdoen, maar zijn ze nog bruikbaar voor een tweede leven? Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid en werken daarom samen met milieubewuste afvalverwerkers die het afval grondig sorteren, om vervolgens zoveel mogelijk te recyclen.Zo hoeft u zelf geen bezoekjes te brengen aan de kringloop en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over of uw spullen wel goed terecht komen of niet.  

Eenvoudig uw oude spullen op laten halen:

In zes stappen bent u van al uw oude of onbruikbare spullen af:

Oude spullen laten ophalen bij bedrijven

Wij halen niet alleen oude spullen op bij u thuis, maar we doen ook zaken met bedrijven. Heeft u nog een hoop oude spullen die weg kunnen door een bedrijfsovername of herinrichting van uw winkel, bedrijfspand of kantoor. Maak dan een afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met oude bedrijfs spullen!

Fullservice ophaaldienst

Wij zijn een fullservice Afval Ophaal Dienst en halen dus ook graag uw oude spullen en ander afval op. Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw oude spullen op te halen:

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Gelderland
  • Noord-Holland
  • Groningen

Woont u niet in een van deze provincies? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op: 085-0810588

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw grofvuil ophalen. Maak vandaag nog een afspraak!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.