Oude elektronica inleveren

We verzamelen door de jaren heen enorm veel elektronische apparaten in ons huis. Van koffiezetapparaten, oude laptops, tot drogers en televisies. Deze apparaten gaan gedurende de jaren kapot of verouderen en staan vervolgens een hele lange tijd op zolder of in de schuur te wachten om naar een inzamelpunt of de stort gebracht te worden. Dit neemt onnodig veel ruimte in beslag en het vangt enkel nog maar stof. Hoog tijd voor een grote schoonmaak dus. 

Grote elektrische apparaten inleveren

Het ene elektronische apparaat is groter dan de ander. Kleine elektronische apparaten zijn wat makkelijker in te leveren bij supermarkten en bouwmarkten in zogeheten inzamelbakken. Denk hierbij aan elektrisch gereedschap, keuken apparatuur of radio’s. 

Grote elektrische apparaten zijn daarentegen vaak wat moeilijker te transporteren. Witgoed of een complete keuken levert u niet zo makkelijk in. Hier komt mankracht en vervoer aan te pas. Wij halen het allemaal voor u op. Van groot elektronisch apparatuur tot kleine apparaten. Ook in combinatie met ander afval. U bent in één klap van al uw oude elektronica en afval af. 

Oude elektronica bij ons inleveren? Denk dan aan het volgende:

Wij komen uw oude elektronica vaak binnen 24 uur ophalen. U kiest zelf een aflevermoment. U hoeft enkel nog aan te wijzen waar de apparaten en eventueel ander afval staan.

In 6 stappen uw oude elektronica inleveren:

Wij zijn actief in de volgende regio’s:

Wij komen uw droger, vaatwasser, fitnessapparaat of andere oude elektronica ophalen in heel Limburg, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland en Gelderland. Woont u dus in Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam, Groningen, Roermond of in een klein dorp of een stad rondom een van deze steden? Geen enkel probleem! 

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw oude elektronica ophalen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u uw gegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op: 085-0810588. 

Prijzen van afval ophalen

De prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator. Wellicht kunt u vooraf uw buren of familieleden eens vragen of zij nog oud afval hebben, om de kosten te delen.

Tijdens de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan.

Verwar ons niet met gemeentelijke regelgeving of milieustations. Wij zijn een private onderneming en verlenen onze dienst aan eenieder die hier budget voor kan en wil vrijmaken.

Afval ophalen bij u thuis of uw bedrijf?

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw afval op te halen:

  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Gelderland
  • Noord-Holland
  • Groningen

Laat uw afval ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op: 085-0810588.

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw afval ophalen. Maak direct nog een afspraak!

Maak direct uw afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met oud afval!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.