Hout laten ophalen

Klaar met een klus of een hoop hout over na de sloop van uw tuinhuis? Dan is het zonde om het hout in uw tuin of uw schuur weg te laten rotten. U kunt er op een gemakkelijke manier snel van af zijn door uw oude hout op te laten halen door de Afval Ophaal Dienst. Dit kan vaak al binnen 48 uur geregeld zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is het maken van een afspraak!

De voordelen van hout laten ophalen

Onderstaand de belangrijkste voordelen van hout laten ophalen op een rijtje:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Hout laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 48 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Binnen 5 stappen van uw oude hout af!

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel al het hout en overig afval dat u wilt laten ophalen in een ruimte naar keuze en wij halen het binnen 5 stappen bij u op.
Nadat wij uw oude hout hebben opgehaald, vegen wij de ruimte nog even netjes na. Zo hoeft u ook na de afspraak helemaal niets meer te doen! Wel zo makkelijk, toch?

Hout laten ophalen versus een container huren

Wat kost hout afvoeren? Wij halen uw oude hout in combinatie met ander afval al op vanaf € 125. De exacte prijs van afval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator

Het laten ophalen van oud hout is goedkoper dan een container huren, dat leggen wij u graag uit middels onze prijzen vergelijker. Bovendien betaalt u exact voor het aantal kuub dat u aan afval heeft liggen. Bij het huren van een container bestaat het risico dat u te veel betaalt voor loze ruimte, omdat de container niet vol raakt, of omdat u ruimte tekort komt en een extra container moet huren.

Wij willen bovendien graag nog even benadrukken dat de Afval Ophaal Dienst niet verbonden is aan, noch werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw hout en overig afval op tegen betaling.

Stapel pallets laten ophalen

Wat doet u met pallets die niet meer in gebruik zijn? Als u gebruik maakt van onze fijne ophaalservice, zullen de pallets niet langer in de weg staan. Stapels pallets komen wij graag bij u ophalen. Wij halen alle pallets met gangbare afmetingen bij u op. Kapotte of hele pallets, één pallet of een heel stel, dat maakt voor ons niet uit. Heeft u ook kunststof pallets waar u graag vanaf wil?
Ook dan moet u bij de Afval Ophaal Dienst zijn. 

Oude schutting laten ophalen

Heeft u recent uw schutting laten vervangen en ligt de oude schutting in de weg? Ook dit hout halen we met plezier bij u op. Ook schuttingen van ander materiaal dan hout is geen probleem voor ons. U kunt uw schutting bovendien combineren met ander afval. Opgeruimd staat netjes! Alles wat in onze vrachtwagen past, nemen we voor u mee. Voor ons een kleine moeite, voor u een hoop rust. Profiteer van onze fijne service en maak een afspraak via onderstaande knop. 

Werkgebied

Wij komen uw oude hout en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Gelderland: Nijmegen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Beuningen, Culemborg, Buren en Tiel

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken vensterU kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw hout laten ophalen in combinatie met ander afval.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.