Hout laten ophalen

Klaar met een klus of een hoop hout over na de sloop van uw tuinhuis? Dan is het zonde om het hout in uw tuin of uw schuur weg te laten rotten. U kunt er op een gemakkelijke manier snel van af zijn door uw oude hout op te laten halen door de Afval Ophaal Dienst. Dit kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is het maken van een afspraak!

Oud hout ophalen

Buiten puin, steen, grond, groen, zand en chemisch afval nemen wij alles mee dat door twee man sterk getild kan worden. Dan hebben we het dus ook over uw oude hout. De kwaliteit van het hout doet er voor ons niet toe. Dus of u nu gloednieuw hout, verrot hout of houtresten in de schuur of in de tuin heeft liggen, wij halen het voor u op!

Heeft u nog ander soort afval of materiaal liggen dat meegenomen kan worden? Dan nemen wij dat ook graag voor u mee. Denk hierbij aan andere materialen zoals glas, metaal, plastic en papier, maar ook oude elektronica, oude meubels of grofvuil. U hoeft dit afval dan ook niet te scheiden zoals bij het huren van een container het geval is. Leg het op één grote stapel en wij laten het binnen enkele minuten de vrachtwagen in. 

Binnen 5 stappen van uw oude hout af!

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel al het hout en overig afval dat u wilt laten ophalen in een ruimte naar keuze en wij halen het binnen 5 stappen bij u op.
Nadat wij uw oude hout hebben opgehaald, vegen wij de ruimte nog even netjes na. Zo hoeft u ook na de afspraak helemaal niets meer te doen! Wel zo makkelijk, toch?

Hout laten ophalen versus een container huren

Het laten ophalen van oud hout is goedkoper dan een container huren, dat leggen wij u graag uit middels onze prijzen vergelijker. Bovendien betaalt u exact voor het aantal kuub dat u aan afval heeft liggen. Bij het huren van een container bestaat het risico dat je te veel betaalt voor loze ruimte, omdat de container niet vol raakt, of omdat u ruimte tekort komt en een extra container moet huren.

Wij willen bovendien graag nog even benadrukken dat de Afval Ophaal Dienst niet verbonden is aan, noch werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw hout en overig afval op tegen betaling.

Werkgebied

Wij komen uw oude hout en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

  • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
  • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
  • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
  • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
  • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken vensterU kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw hout laten ophalen in combinatie met ander afval.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.