Metaal ophalen

Heeft u metalen die u graag op wilt laten halen? Onze ophaalservice is vaak al binnen 24 uur bij u! Onze prijzen zijn gebaseerd op vrachtwagen volume. U schat vooraf zelf in hoeveel kuub afval u ongeveer heeft en selecteert deze hoeveelheid bij het maken van een afspraak. Vindt u het lastig om zelf een inschatting te maken van de hoeveelheid afval? Gebruik onze kuub calculator. Maak vandaag nog een afspraak, dan bent u binnen no-time van uw metaal af!

Voordelen van de Afval Ophaal Dienst

Wij halen elk type metaal bij u op: aluminium, koper, brons, rvs, messing, lood, chroom, tin en zink. Denk dus ook aan onderdelen waar deze metalen in vervaardigd zijn, zoals kozijnen, koperen leidingen, heathers, cv ketels, dakgoten, kranen, velgen en wasbakken. Dit zijn de voordelen waar u van profiteert als u uw metaal door ons laat ophalen:

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de milieustraat te maken. 
 • U bespaart kracht en energie. Wij ontzorgen u volledig.
 • Het ophalen van uw metaal kunt u combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, oude spullen, grofvuil of andere elektronica. Hier hoeft u geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw metaal op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Private onderneming

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Bekijk hier de prijzen die wij hiervoor hanteren. 

Wij bieden een totaaloplossing voor iedereen die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan en wil vrijmaken. Heeft u hier nog vragen over, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Binnen 5 stappen van uw metaal af!

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel al het metaal en overig afval dat u wilt laten ophalen in een ruimte naar keuze en wij halen het binnen 5 stappen bij u op. Binnen no-time bent u van al het afval af. Dat zorgt voor meer ruimte in uw huis en in uw hoofd!

Plaatsen waar we o.a. regelmatig metaal ophalen:

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.