Metaal ophalen

Heeft u metalen die u graag op wilt laten halen? Onze ophaalservice is vaak al binnen 24 uur bij u! Onze prijzen zijn gebaseerd op vrachtwagen volume. U schat vooraf zelf in hoeveel kuub afval u ongeveer heeft en selecteert deze hoeveelheid bij het maken van een afspraak. Vindt u het lastig om zelf een inschatting te maken van de hoeveelheid afval? Gebruik onze kuub calculator. Maak vandaag nog een afspraak, dan bent u binnen no-time van uw metaal af!

Voordelen van de Afval Ophaal Dienst

Wij halen elk type metaal bij u op: aluminium, koper, brons, rvs, messing, lood, chroom, tin en zink. Denk dus ook aan onderdelen waar deze metalen in vervaardigd zijn, zoals kozijnen, koperen leidingen, heathers, cv ketels, dakgoten, kranen, velgen en wasbakken. Dit zijn de voordelen waar u van profiteert als u uw metaal door ons laat ophalen:

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de milieustraat te maken. 
 • U bespaart kracht en energie. Wij ontzorgen u volledig.
 • Het ophalen van uw metaal kunt u combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, oude spullen, grofvuil of andere elektronica. Hier hoeft u geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw metaal op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Private onderneming

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Bekijk hier de prijzen die wij hiervoor hanteren. 

Wij bieden een totaaloplossing voor iedereen die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan en wil vrijmaken. Heeft u hier nog vragen over, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Binnen 5 stappen van uw metaal af!

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel al het metaal en overig afval dat u wilt laten ophalen in een ruimte naar keuze en wij halen het binnen 5 stappen bij u op. Binnen no-time bent u van al het afval af. Dat zorgt voor meer ruimte in uw huis en in uw hoofd!

Plaatsen waar we o.a. regelmatig metaal ophalen:

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Groningen: Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Beuningen, Culemborg, Buren

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.