Metaal ophalen

Heeft u metalen die u graag op wilt laten halen? Onze ophaalservice is vaak al binnen 24 uur bij u! Onze prijzen zijn gebaseerd op vrachtwagen volume. U schat vooraf zelf in hoeveel kuub afval u ongeveer heeft en selecteert deze hoeveelheid bij het maken van een afspraak. Vindt u het lastig om zelf een inschatting te maken van de hoeveelheid afval? Gebruik onze kuub calculator. Maak vandaag nog een afspraak, dan bent u binnen no-time van uw metaal af!

Voordelen van de Afval Ophaal Dienst

Wij halen elk type metaal bij u op: aluminium, koper, brons, rvs, messing, lood, chroom, tin en zink. Denk dus ook aan onderdelen waar deze metalen in vervaardigd zijn, zoals kozijnen, koperen leidingen, heathers, cv ketels, dakgoten, kranen, velgen en wasbakken. Dit zijn de voordelen waar u van profiteert als u uw metaal door ons laat ophalen:

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de milieustraat te maken. 
 • U bespaart kracht en energie. Wij ontzorgen u volledig.
 • Het ophalen van uw metaal kunt u combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, oude spullen, grofvuil of andere elektronica. Hier hoeft u geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw metaal op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Private onderneming

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Bekijk hier de prijzen die wij hiervoor hanteren. 

Wij bieden een totaaloplossing voor iedereen die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan en wil vrijmaken. Heeft u hier nog vragen over, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Binnen 5 stappen van uw metaal af!

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel al het metaal en overig afval dat u wilt laten ophalen in een ruimte naar keuze en wij halen het binnen 5 stappen bij u op. Binnen no-time bent u van al het afval af. Dat zorgt voor meer ruimte in uw huis en in uw hoofd!

Plaatsen waar we o.a. regelmatig metaal ophalen:

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Groningen: Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Beuningen, Culemborg, Buren

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.