Oud ijzer laten ophalen

Nog een hoop oud ijzer staan in de schuur, garage of uw bedrijfspand en niet in de gelegenheid om het afval weg te brengen naar de oud ijzer boer? Niemand blijft graag zitten met oud metaal en daarom schieten wij te hulp. Wij van de Afval Ophaal Dienst kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn. Zo bent u binnen no-time van uw oud ijzer en ander afval af!

Laat metalen ophalen

Heeft u veel schroot liggen? De Afval Ophaal Dienst komt zowel bij particulieren als bedrijven oud ijzer ophalen. Denk aan kleine en grote hoeveelheden. Onze medewerkers laden uw oud ijzer in de vrachtwagen en laten achteraf de ruimte weer netjes achter. Bovendien is het bij ons ook mogelijk om uw oud ijzer in combinatie met ander afval door ons op te laten halen. Zo hoeft u zelf geen ritjes te maken naar de milieustraat, maar bent u in één keer van al uw afval af! Is dat niet makkelijk?

Binnen enkele stappen is uw oud ijzer opgehaald:

Binnen enkele stappen bent u al van uw oud ijzer af!

De voordelen van oud ijzer laten ophalen

Wij hebben de belangrijkste voordelen van oud ijzer en ander afval laten ophalen nog even voor u op een rijtje gezet:

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat. 
 • U hoeft zelf geen transport te regelen. Zo blijft uw auto mooi schoon.
 • U bespaart kracht en energie. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.
 • Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren. Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval. 
 • Uw afval staat niet op straat. Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn. 
 • Milieuvriendelijk. Al het afval wordt op verantwoorde wijze gerecycled. 

Prijzen van oud ijzer en afval ophalen

Wij halen uw rommel op vanaf € 99. De exacte prijs van afval laten ophalen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator.

Vaak krijgen we de vraag waarom we afval niet gratis ophalen of waarom we niet goedkoper zijn. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw papier in combinatie met ander afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of voor de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze partijen. Deze voordelen leest u hierboven. 

Tijdens de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. 

Plaatsen waar we o.a. regelmatig oud ijzer ophalen:

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen
 • Overijssel: Zwolle, Ommen en Hardenberg
 • Gelderland: Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn, Beuningen, Culemborg, Buren, Tiel

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.