Oud ijzer laten ophalen

Nog een hoop oud ijzer staan in de schuur, garage of uw bedrijfspand en niet in de gelegenheid om het afval weg te brengen naar de oud ijzer boer? Niemand blijft graag zitten met oud metaal en daarom schieten wij te hulp. Wij van de Afval Ophaal Dienst kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn. Zo bent u binnen no-time van uw oud ijzer en ander afval af!

Laat metalen ophalen

Heeft u veel schroot liggen? De Afval Ophaal Dienst komt zowel bij particulieren als bedrijven oud ijzer ophalen. Denk aan kleine en grote hoeveelheden. Onze medewerkers laden uw oud ijzer in de vrachtwagen en laten achteraf de ruimte weer netjes achter. Bovendien is het bij ons ook mogelijk om uw oud ijzer in combinatie met ander afval door ons op te laten halen. Zo hoeft u zelf geen ritjes te maken naar de milieustraat, maar bent u in één keer van al uw afval af! Is dat niet makkelijk?

Binnen enkele stappen is uw oud ijzer opgehaald:

Binnen enkele stappen bent u al van uw oud ijzer af!

De voordelen van oud ijzer laten ophalen

Wij hebben de belangrijkste voordelen van oud ijzer en ander afval laten ophalen nog even voor u op een rijtje gezet:

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat. 
 • U hoeft zelf geen transport te regelen. Zo blijft uw auto mooi schoon.
 • U bespaart kracht en energie. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.
 • Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren. Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval. 
 • Uw afval staat niet op straat. Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn. 
 • Milieuvriendelijk. Al het afval wordt op verantwoorde wijze gerecycled. 

Prijzen van oud ijzer en afval ophalen

Vaak krijgen we de vraag waarom we afval niet gratis ophalen of waarom we niet goedkoper zijn. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw papier in combinatie met ander afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of voor de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze partijen. Deze voordelen leest u hierboven. 

Tijdens de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald, echter u kunt de prijs ook al van te voren berekenen met onze kuub calculator. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. Mocht het toch te duur zijn, dan is dat ook geen probleem. Dan rijden wij kostenloos weer door naar de volgende klant. U hoeft dan ook niets vooraf te betalen. 

Plaatsen waar we o.a. regelmatig oud ijzer ophalen:

 • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
 • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
 • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
 • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
 • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam
 • Friesland: Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Ijlst
 • Drenthe: Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.