Oud bankstel laten ophalen

Wilt u uw oude bankstel afvoeren, maar kunt u zelf de bank niet vervoeren of vindt u het teveel moeite? De Afval Ophaal Dienst neemt dit graag voor u uit handen. Wij komen vaak binnen 24 uur uw oude bankstel ophalen tegen een goedkoper tarief dan wanneer u een container huurt. Zo kunt u direct plaatsmaken voor een nieuw exemplaar. 

Oude bank meenemen

Heeft u een nieuwe bank besteld en komt deze eerder binnen dan gedacht? Of op zolder nog een oud bankstel staan die eigenlijk alleen maar in de weg staat? Maak direct meer plaats door uw oude bankstel te laten ophalen door de Afval Ophaal Dienst. Dit kunnen wij vaak al binnen 24 uur voor u regelen. 

Kapotte bankstellen verkoopt u niet meer op Marktplaats en banken slijten nu eenmaal sneller dan andere soorten meubels. Als de stoffering is versleten en de kussens zijn uitgedund, kunt u het vaak ook al niet meer kwijt bij de kringloop. Als u zelf naar de stort moet rijden kost het u tijd en moeite en hoogstwaarschijnlijk kosten voor ander vervoer. Maak het uzelf daarom makkelijk en laat uw oude bank ophalen. 

Bank recyclen

Is uw bank nog wel bruikbaar voor een tweede leven, maar wellicht niet meer als bank? Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die het afval grondig sorteren om vervolgens zoveel mogelijk te recyclen. 

Zo weet u dat uw oude bankstel goed terecht komt.

In 6 stappen van uw bank af

In zes stappen bent u van al uw oude of onbruikbare spullen af:  

Wat kost het afvoeren van een bankstel?

Vanaf € 125 komen wij uw oude bank en ander afval al ophalen. De exacte prijs van meubels en ander afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.  

Wij komen uw bankstel ophalen in de volgende regio’s:

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw oude bankstel op te halen:

Laat uw bankstel in combinatie met ander afval, dus ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Maastricht, Groningen, Amsterdam of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.