Oud bankstel laten ophalen

Wilt u uw oude bankstel afvoeren, maar kunt u zelf de bank niet vervoeren of vindt u het teveel moeite? De Afval Ophaal Dienst neemt dit graag voor u uit handen. Wij komen vaak binnen 24 uur uw oude bankstel ophalen tegen een goedkoper tarief dan wanneer u een container huurt. Zo kunt u direct plaatsmaken voor een nieuw exemplaar. 

Oude bank meenemen

Heeft u een nieuwe bank besteld en komt deze eerder binnen dan gedacht? Of op zolder nog een oud bankstel staan die eigenlijk alleen maar in de weg staat? Maak direct meer plaats door uw oude bankstel te laten ophalen door de Afval Ophaal Dienst. Dit kunnen wij vaak al binnen 24 uur voor u regelen. 

Kapotte bankstellen verkoopt u niet meer op Marktplaats en banken slijten nu eenmaal sneller dan andere soorten meubels. Als de stoffering is versleten en de kussens zijn uitgedund, kunt u het vaak ook al niet meer kwijt bij de kringloop. Als u zelf naar de stort moet rijden kost het u tijd en moeite en hoogstwaarschijnlijk kosten voor ander vervoer. Maak het uzelf daarom makkelijk en laat uw oude bank ophalen. 

Bank recyclen

Is uw bank nog wel bruikbaar voor een tweede leven, maar wellicht niet meer als bank? Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die het afval grondig sorteren om vervolgens zoveel mogelijk te recyclen. 

Zo weet u dat uw oude bankstel goed terecht komt.

In 6 stappen van uw bank af

In zes stappen bent u van al uw oude of onbruikbare spullen af:  

Wij komen uw bankstel ophalen in de volgende regio’s:

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw oude bankstel op te halen:

Laat uw bankstel in combinatie met ander afval, dus ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Maastricht, Groningen, Amsterdam of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.  

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.