Vanaf
€125,-

€99,-

Oud bankstel laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Wilt u uw oude bankstel afvoeren, maar kunt u zelf de bank niet vervoeren of vindt u het teveel moeite? De Afval Ophaal Dienst neemt dit graag voor u uit handen. Wij komen vaak binnen 24 uur uw oude bankstel ophalen tegen een goedkoper tarief dan wanneer u een container huurt. Zo kunt u direct plaatsmaken voor een nieuw exemplaar. 

Oude bank meenemen

Heeft u een nieuwe bank besteld en komt deze eerder binnen dan gedacht? Of op zolder nog een oud bankstel staan die eigenlijk alleen maar in de weg staat? Maak direct meer plaats door uw oude bankstel te laten ophalen door de Afval Ophaal Dienst. Dit kunnen wij vaak al binnen 24 uur voor u regelen. 

Kapotte bankstellen verkoopt u niet meer op Marktplaats en banken slijten nu eenmaal sneller dan andere soorten meubels. Als de stoffering is versleten en de kussens zijn uitgedund, kunt u het vaak ook al niet meer kwijt bij de kringloop. Als u zelf naar de stort moet rijden kost het u tijd en moeite en hoogstwaarschijnlijk kosten voor ander vervoer. Maak het uzelf daarom makkelijk en laat uw oude bank ophalen. 

Bank recyclen

Is uw bank nog wel bruikbaar voor een tweede leven, maar wellicht niet meer als bank? Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die het afval grondig sorteren om vervolgens zoveel mogelijk te recyclen. 

Zo weet u dat uw oude bankstel goed terecht komt.

In 6 stappen van uw bank af

In zes stappen bent u van al uw oude of onbruikbare spullen af:
 

Wat kost het afvoeren van een bankstel?

Vanaf € 99 komen wij uw oude bank en ander afval al ophalen. De exacte prijs van meubels en ander afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.  

Wij komen uw bankstel ophalen in de volgende regio’s:

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw oude bankstel op te halen:

Laat uw bankstel in combinatie met ander afval, dus ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Maastricht, Groningen, Amsterdam of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.