Oud bankstel laten ophalen

Wilt u uw oude bankstel afvoeren, maar kunt u zelf de bank niet vervoeren of vindt u het teveel moeite? De Afval Ophaal Dienst neemt dit graag voor u uit handen. Wij komen vaak binnen 24 uur uw oude bankstel ophalen tegen een goedkoper tarief dan wanneer u een container huurt. Zo kunt u direct plaatsmaken voor een nieuw exemplaar. 

Oude bank meenemen

Heeft u een nieuwe bank besteld en komt deze eerder binnen dan gedacht? Of op zolder nog een oud bankstel staan die eigenlijk alleen maar in de weg staat? Maak direct meer plaats door uw oude bankstel te laten ophalen door de Afval Ophaal Dienst. Dit kunnen wij vaak al binnen 24 uur voor u regelen. 

Kapotte bankstellen verkoopt u niet meer op Marktplaats en banken slijten nu eenmaal sneller dan andere soorten meubels. Als de stoffering is versleten en de kussens zijn uitgedund, kunt u het vaak ook al niet meer kwijt bij de kringloop. Als u zelf naar de stort moet rijden kost het u tijd en moeite en hoogstwaarschijnlijk kosten voor ander vervoer. Maak het uzelf daarom makkelijk en laat uw oude bank ophalen. 

Bank recyclen

Is uw bank nog wel bruikbaar voor een tweede leven, maar wellicht niet meer als bank? Wij werken samen met milieubewuste afvalverwerkers die het afval grondig sorteren om vervolgens zoveel mogelijk te recyclen. 

Zo weet u dat uw oude bankstel goed terecht komt.

In 6 stappen van uw bank af

In zes stappen bent u van al uw oude of onbruikbare spullen af:
 

Wat kost het afvoeren van een bankstel?

Vanaf € 99 komen wij uw oude bank en ander afval al ophalen. De exacte prijs van meubels en ander afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.  

Wij komen uw bankstel ophalen in de volgende regio’s:

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw oude bankstel op te halen:

Laat uw bankstel in combinatie met ander afval, dus ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Maastricht, Groningen, Amsterdam of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.