Oud bed ophalen

Heeft u een nieuw bed gekocht? Mogelijk omdat uw oude bed kapot is, of simpelweg versleten. Dan is het wel zo fijn als u van uw oude bed af bent zodra de nieuwe wordt geleverd. Echter, het vervoeren van een bed is zo makkelijk nog niet. 

Vaak heeft u een bus nodig of moet u een hele container huren. Het kan echter gemakkelijker en goedkoper. Wij, van de Afval Ophaal Dienst komen uw oude bed namelijk graag ophalen. Wij komen vaak binnen 24 uur uw oude bed ophalen tegen een goedkoper tarief dan wanneer u een container huurt.

Oude bed inleveren

Een bed of boxspring gaat gemiddeld zo’n 20 jaar mee. Een kapot of versleten bed verkoopt u niet meer op Marktplaats en bedden slijten nu eenmaal sneller dan andere soorten meubels, omdat u er veel gebruik van maakt. Als de stoffering is versleten en het bed zichtbaar is uitgeleefd, dan kunt u het bed vaak ook al niet meer kwijt bij de kringloop. Als u zelf naar de stort moet rijden kost het u tijd en moeite en hoogstwaarschijnlijk kosten voor ander vervoer. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en laat een oud bed ophalen door de Afval Ophaal Dienst. 

Wij hanteren standaard prijzen voor het ophalen van een bed incl. matras. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Oude matras inleveren

U kunt ook uw matras inleveren bij de Afval Ophaal Dienst. Een matras gaat zo’n 5 tot 10 jaar mee ongeveer. Na deze tijd kunt u het matras beter vervangen ten behoeve van uw rug en slaaphouding, maar ook voor de hygiëne. Zo bent u in één afspraak van uw gehele bed af. Nog oude versleten dekbedden in de kast liggen? Ook deze nemen wij voor u mee. Net als allerlei andere soorten afval

In 6 stappen komen wij uw oude bed ophalen

Oud bed afvoeren in verschillende regio’s

Laat uw bed en ander afval ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Maastricht of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster. Wij komen over het algemeen in de volgende provincies om uw bed op te halen:

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw oude bed ophalen. Maak direct nog een afspraak!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.