Vanaf
€125,-

€99,-

Oud bed laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Heeft u een nieuw bed gekocht? Mogelijk omdat uw oude bed kapot is, of simpelweg versleten. Dan is het wel zo fijn als u van uw oude bed af bent zodra de nieuwe wordt geleverd. Echter, het vervoeren van een bed is zo makkelijk nog niet. 

Vaak heeft u een bus nodig of moet u een hele container huren. Het kan echter gemakkelijker en goedkoper. Wij, van de Afval Ophaal Dienst komen uw oude bed namelijk graag ophalen. Wij komen vaak binnen 24 uur uw oude bed ophalen tegen een goedkoper tarief dan wanneer u een container huurt.

Kosten oude bed inleveren

Een bed of boxspring gaat gemiddeld zo’n 20 jaar mee. Een kapot of versleten bed verkoopt u niet meer op Marktplaats en bedden slijten nu eenmaal sneller dan andere soorten meubels, omdat u er veel gebruik van maakt. Als de stoffering is versleten en het bed zichtbaar is uitgeleefd, dan kunt u het bed vaak ook al niet meer kwijt bij de kringloop. Als u zelf naar de stort moet rijden kost het u tijd en moeite en hoogstwaarschijnlijk kosten voor ander vervoer. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en laat een oud bed ophalen door de Afval Ophaal Dienst. 

Wij hanteren standaard prijzen voor het ophalen van een bed. Voor € 99 halen wij uw oude bed op. Heeft u ook nog andere meubelstukken of afval liggen die met uw bed mee kunnen? Bekijk dan onze prijzen pagina en bereken zelf wat het ongeveer gaat kosten. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Oude matras inleveren

U kunt ook uw matras inleveren bij de Afval Ophaal Dienst. Een matras gaat zo’n 5 tot 10 jaar mee ongeveer. Na deze tijd kunt u het matras beter vervangen ten behoeve van uw rug en slaaphouding, maar ook voor de hygiëne. Zo bent u in één afspraak van uw gehele bed af. Nog oude versleten dekbedden in de kast liggen? Ook deze nemen wij voor u mee. Net als allerlei andere soorten afval

In 6 stappen komen wij uw oude bed ophalen

Oud bed afvoeren in verschillende regio’s

Controleer uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afsprakenvenster. Wij komen over het algemeen in de volgende provincies om uw bed op te halen:

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw oude bed ophalen. Maak direct nog een afspraak!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

  • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
    Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
    Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
  • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.