Oude matrassen ophalen

Jaarlijks worden er ongeveer 1,5 miljoen matrassen weggegooid. Na 5 tot 10 jaar is het namelijk verstandig om uw oude matras te vervangen. Dat is niet alleen bevorderlijk voor uw rug, nek en slaaphouding, maar zo voorkomt u dat uw matras onhygiënisch wordt. Maar als u eenmaal een nieuw matras heeft aangeschaft, wat doet u dan met het oude matras? Die kunt u laten ophalen in het geval u geen zin heeft om naar de stort te rijden, of niet te veel wil betalen voor een container huren. Binnen 24 uur kunnen wij vaak al bij u zijn. 

De voordelen van uw matras laten ophalen

Onderstaand de belangrijkste voordelen van uw matras laten ophalen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart moeite

Wij doen het til- en sjouwwerk.

Uw matras laten ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt een vaste prijs voor het laten ophalen van 1 matras. Namelijk € 74,98

Uw matras ligt niet op straat

Wij halen uw oude matras uit de betreffende ruimte. Zo hoeft het de dag van ophalen niet in een container of op straat te liggen.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Eenvoudig uw matras inleveren:

In zes stappen bent u van uw matras af:

Kosten: matras laten ophalen

Vanaf € 125 komen wij uw oude matras en ander afval al ophalen. De exacte prijs van meubels en ander afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw matras op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Recycling van matrassen

Per 1 januari 2021 is men verplicht om oude matrassen te laten recyclen. Vanaf dan mogen matrassen niet langer verbrand worden. Wij van Afval Ophaal Dienst halen de matrassen op en vervoeren het naar onze partner die zorgt voor de recycling van uw oude matras. Veel bruikbare materialen en grondstoffen zoals metaal, textiel, latex en polyurethaan krijgen dan een tweede leven. 

Wij komen uw matras ophalen in de volgende regio’s:

Heeft u nog een oud matras liggen dat u wilt laten afvoeren en recyclen? Wij komen uw oude matrassen ophalen in onder andere Eindhoven, Den Bosch, Maastricht, Roermond, Amsterdam, Groningen en omstreken. Ook wel heel Limburg, Brabant, Noord-Holland en Groningen. Woont u daar in de buurt, controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 228 reviews

 • Avatar febe ricken ★★★★★ een week geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ a month ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.
 • Avatar Melissa van Tilborg ★★★★★ a month ago
  Grofvuil kon pas over een maand opgehaald worden door de gemeente, dan was ik al verhuisd. Daarom afval ophaal dienst ingeschakeld. Erg goede service, was erg snel. Vriendelijke mannen, hebben de bank van de tweede verdieping naar beneden … More gedragen. Zeker een aanrader als je de middelen en/of tijd niet hebt om langs de milieustraat te gaan.
 • Avatar H.J.F Lenders ★★★★★ a month ago
  De mensen waren vriendelijk en alles was vrij snel ingeladen. Wil je snel van meubels of ander andere spullen af dan is dit een aanrader

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.