unnamed
Lieke Wouters

Lieke Wouters

Afval Ophaal Dienst ondersteunt VIM Group bij spoedklus voor de ombouw van Odido-winkelsAfval Ophaal Dienst heeft met succes samengewerkt met VIM Group voor de ombouw van de Odido-winkels, voorheen T-Mobile Nederland. Deze samenwerking benadrukt het belang van efficiënte logistiek en afvalverwerking in grootschalige projecten. Afval Ophaal Dienst staat klaar om organisaties te ondersteunen met snelle en professionele afvalverwerking.

Tijdens dit project hebben we ons zelf overtroffen door in het snelste geval binnen slechts 20 minuten op locatie te zijn. Onze belofte om afspraken voor 11:00 uur ‘s ochtends in de meeste gevallen nog dezelfde dag op te halen, hebben we niet alleen waargemaakt, maar zelfs overtroffen. Dit toont ons vermogen om snel en doeltreffend te handelen, zelfs in noodsituaties, en we blijven vastbesloten om deze hoge normen te handhaven voor al onze klanten.

Dank aan VIM Group voor hun vertrouwen en mogelijkheid om bij te dragen aan dit succesvolle project. We blijven toegewijd aan onze klanten en kijken ernaar uit om te helpen bij hun afvalverwerkingsbehoeften en spoedklussen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.