independent hotel show 2024 amsterdam x afval ophaal dienst
Lieke Wouters

Lieke Wouters

Bezoek ons op de Independent Hotel Show 2024

12-13 maart 2024 | 2024 SHOW THEME: DREAMLAND | Stand: C102 | Amsterdam Rai

De Afval Ophaal Dienst is verheugd aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de Independent Hotel Show, hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en hoteliers uit heel Europa. Dit prestigieuze evenement biedt een platform voor innovatie, netwerken en het ontdekken van nieuwe trends binnen de hospitalitysector.

Als toonaangevende aanbieder van afvaldiensten begrijpen wij de unieke behoeften van de hotelsector. We zijn er trots op dat we hotels in staat stellen om efficiënt en duurzaam om te gaan met hun afvalbeheer, wat niet alleen bijdraagt aan een schonere omgeving, maar ook aan kostenbesparing en naleving van milieunormen.

Op de Independent Hotel Show zullen we onze oplossingen voor afvalbeheer voor hotels presenteren, waaronder het ophalen van grofvuil, recyclingdiensten en advies op maat om de afvalstromen te optimaliseren. Laat je inspireren door top-designers, toonaangevende technologie en de allerlaatste hospitality-trends, terwijl je ontdekt hoe de Afval Ophaal Dienst jouw hotel kan ondersteunen bij een effectief afvalbeheer.

Mis deze kans niet om ons te bezoeken op de Independent Hotel Show en ontdek hoe wij uw hotel kunnen helpen bij het creëren van een schone, duurzame en gastvrije omgeving. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op onze stand (C102)!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.