Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 211 reviews

 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ een maand geleden
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar Jolanda Renssen ★★★★★ in de afgelopen week
  Super !!!!! Zo handig dat je de spullen niet op straat hoef te zetten. En tof dat je zowel een mail als een telefoontje krijgt met de precieze tijd dat ze komen. Ik ben blij met een ophaal dienst zoals deze en ga die zeker vaker gebruiken … More en aanbevelen.
 • Avatar T Verboom ★★★★ 2 maanden geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Frans Wichers ★★★★★ een maand geleden
  De twee heren die de afval kwamen halen, hebben dit keurig en vlot gedaan. Ik was zeer tevreden over hun werk. Bovendien waren ze bijzonder vriendelijk.

Maak hier direct een afspraak voor een offerte op locatie!