Expert in Ontruimingen

U moet een woning of (bedrijfs-)pand ontruimen? Om welke reden dan ook. Dit is een flinke klus, dat is ons welbekend. Daarom schieten wij hierbij graag te hulp! Wij verzorgen ontruimingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een gehele ontruiming; van transport tot opslag. Wij staan voor ontzorgen; het gehele afval- en afvoer traject nemen wij uit handen.

Wij ontruimen niet enkel inboedel, inventaris of oude apparatuur. Wij nemen in principe alles mee zolang het niet gevaarlijk is en opgetild kan worden door onze medewerkers. Vooraf sorteren is dus niet nodig, wij nemen de meeste afvalsoorten in een keer mee. 

Onze vriendelijke medewerkers maken het u graag gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is aanwijzen of kenbaar maken wat weg moet en onze mensen zorgen ervoor dat alles verdwijnt. Wij verwijderen items van waar ze zich ook bevinden (zelfs uit de tuin of kelder).

Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid en geloven dat we samen een verschil kunnen maken voor toekomstige generaties door ons te concentreren op verantwoorde afvalverwerking. Al uw afval verwijderen we zorgvuldig. Alles wat we meenemen brengen wij naar een afvalverwerker waar een grondige sortering plaatsvindt.

Wij hebben ruime ervaring met ontruimingen in alle soorten en maten. Wij bieden maatwerk en hebben voor iedere situatie een passende oplossing! Zelfs voor inboedelopslag of een (gedeeltelijke) verhuizing naar een andere locatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Om te zien of we ook actief zijn binnen het postcodegebied van uw cliënt kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat de juiste regio er niet bij? Neem alsnog contact met ons op! Mogelijk komen we toch bij uw cliënt langs.

Voordelen

Wellicht heeft u overwogen zelf een container te huren voor de ontruiming? Het huren van een afvalcontainer biedt tal van voordelen, maar
het volledig uit handen geven aan onze professionals biedt nog veel meer voordelen. In dit artikel leest u meer daarover. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 521 reviews

  • Avatar C Boxma ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Wim en Coby van Ginkel ★★★★★ in de afgelopen week
    Geweldige correcte en snelle afhandeling. alles keurig netjes meegenomen. De twee mannen waren beleefd en behulpzaam
  • Avatar Ed van der Geest ★★★★★ in de afgelopen week
    Snelle en prettige afhandeling, zowel de boeking als het ophalen!
  • Avatar Danielle Martens ★★★★★ in de afgelopen week
    Very friendly and professional. They removed mountains of boxes and refuse after I moved. I greatly appreciate their hard work!

Maak hier direct een afspraak voor een offerte op locatie!