Expert in Ontruimingen

U moet een woning of (bedrijfs-)pand ontruimen? Om welke reden dan ook. Dit is een flinke klus, dat is ons welbekend. Daarom schieten wij hierbij graag te hulp! Wij verzorgen ontruimingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een gehele ontruiming; van transport tot opslag. Wij staan voor ontzorgen; het gehele afval- en afvoer traject nemen wij uit handen.

Wij ontruimen niet enkel inboedel, inventaris of oude apparatuur. Wij nemen in principe alles mee zolang het niet gevaarlijk is en opgetild kan worden door onze medewerkers. Vooraf sorteren is dus niet nodig, wij nemen de meeste afvalsoorten in een keer mee. 

Onze vriendelijke medewerkers maken het u graag gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is aanwijzen of kenbaar maken wat weg moet en onze mensen zorgen ervoor dat alles verdwijnt. Wij verwijderen items van waar ze zich ook bevinden (zelfs uit de tuin of kelder).

Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid en geloven dat we samen een verschil kunnen maken voor toekomstige generaties door ons te concentreren op verantwoorde afvalverwerking. Al uw afval verwijderen we zorgvuldig. Alles wat we meenemen brengen wij naar een afvalverwerker waar een grondige sortering plaatsvindt.

Wij hebben ruime ervaring met ontruimingen in alle soorten en maten. Wij bieden maatwerk en hebben voor iedere situatie een passende oplossing! Zelfs voor inboedelopslag of een (gedeeltelijke) verhuizing naar een andere locatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Om te zien of we ook actief zijn binnen het postcodegebied van uw cliënt kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat de juiste regio er niet bij? Neem alsnog contact met ons op! Mogelijk komen we toch bij uw cliënt langs.

Voordelen

Wellicht heeft u overwogen zelf een container te huren voor de ontruiming? Het huren van een afvalcontainer biedt tal van voordelen, maar
het volledig uit handen geven aan onze professionals biedt nog veel meer voordelen. In dit artikel leest u meer daarover. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Maak hier direct een afspraak voor een offerte op locatie!