Expert in Ontruimingen

U moet een woning of (bedrijfs-)pand ontruimen? Om welke reden dan ook. Dit is een flinke klus, dat is ons welbekend. Daarom schieten wij hierbij graag te hulp! Wij verzorgen ontruimingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een gehele ontruiming; van transport tot opslag. Wij staan voor ontzorgen; het gehele afval- en afvoer traject nemen wij uit handen.

Wij ontruimen niet enkel inboedel, inventaris of oude apparatuur. Wij nemen in principe alles mee zolang het niet gevaarlijk is en opgetild kan worden door onze medewerkers. Vooraf sorteren is dus niet nodig, wij nemen de meeste afvalsoorten in een keer mee. 

Onze vriendelijke medewerkers maken het u graag gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is aanwijzen of kenbaar maken wat weg moet en onze mensen zorgen ervoor dat alles verdwijnt. Wij verwijderen items van waar ze zich ook bevinden (zelfs uit de tuin of kelder).

Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid en geloven dat we samen een verschil kunnen maken voor toekomstige generaties door ons te concentreren op verantwoorde afvalverwerking. Al uw afval verwijderen we zorgvuldig. Alles wat we meenemen brengen wij naar een afvalverwerker waar een grondige sortering plaatsvindt.

Wij hebben ruime ervaring met ontruimingen in alle soorten en maten. Wij bieden maatwerk en hebben voor iedere situatie een passende oplossing! Zelfs voor inboedelopslag of een (gedeeltelijke) verhuizing naar een andere locatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Om te zien of we ook actief zijn binnen het postcodegebied van uw cliënt kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat de juiste regio er niet bij? Neem alsnog contact met ons op! Mogelijk komen we toch bij uw cliënt langs.

Voordelen

Wellicht heeft u overwogen zelf een container te huren voor de ontruiming? Het huren van een afvalcontainer biedt tal van voordelen, maar
het volledig uit handen geven aan onze professionals biedt nog veel meer voordelen. In dit artikel leest u meer daarover. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Maak hier direct een afspraak voor een offerte op locatie!