Expert in Ontruimingen

U moet een woning of (bedrijfs-)pand ontruimen? Om welke reden dan ook. Dit is een flinke klus, dat is ons welbekend. Daarom schieten wij hierbij graag te hulp! Wij verzorgen ontruimingen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een gehele ontruiming; van transport tot opslag. Wij staan voor ontzorgen; het gehele afval- en afvoer traject nemen wij uit handen.

Wij ontruimen niet enkel inboedel, inventaris of oude apparatuur. Wij nemen in principe alles mee zolang het niet gevaarlijk is en opgetild kan worden door onze medewerkers. Vooraf sorteren is dus niet nodig, wij nemen de meeste afvalsoorten in een keer mee. 

Onze vriendelijke medewerkers maken het u graag gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is aanwijzen of kenbaar maken wat weg moet en onze mensen zorgen ervoor dat alles verdwijnt. Wij verwijderen items van waar ze zich ook bevinden (zelfs uit de tuin of kelder).

Wij zijn groot voorstander van duurzaamheid en geloven dat we samen een verschil kunnen maken voor toekomstige generaties door ons te concentreren op verantwoorde afvalverwerking. Al uw afval verwijderen we zorgvuldig. Alles wat we meenemen brengen wij naar een afvalverwerker waar een grondige sortering plaatsvindt.

Wij hebben ruime ervaring met ontruimingen in alle soorten en maten. Wij bieden maatwerk en hebben voor iedere situatie een passende oplossing! Zelfs voor inboedelopslag of een (gedeeltelijke) verhuizing naar een andere locatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Om te zien of we ook actief zijn binnen het postcodegebied van uw cliënt kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat de juiste regio er niet bij? Neem alsnog contact met ons op! Mogelijk komen we toch bij uw cliënt langs.

Voordelen

Wellicht heeft u overwogen zelf een container te huren voor de ontruiming? Het huren van een afvalcontainer biedt tal van voordelen, maar
het volledig uit handen geven aan onze professionals biedt nog veel meer voordelen. In dit artikel leest u meer daarover. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Maak hier direct een afspraak voor een offerte op locatie!