Geef waarde aan wat andere als afval zien

Ontdek Afval Ophaal Dienst en ons streven naar hergebruik!

Bij het ophalen van goederen komen we vaak waardevolle spullen tegen. Hoewel onze naam ‘Afval Ophaal Dienst’ doet vermoeden dat alles wat we verzamelen afval is, geloven we sterk dat wat voor de een afval is, voor een ander nog bruikbaar kan zijn. Daarom zetten we ons in om deze goederen aan te bieden bij diverse partijen die ze opnieuw kunnen gebruiken, zoals kringloopwinkels, kledingbanken, goede doelen en als laatste redmiddel, afvalverwerkers.

Ons doel is om op het juiste moment de juiste partij te vinden die de goederen kan hergebruiken. Met behulp van onze kennis en expertise hebben we een netwerk van partners opgebouwd die ons hierbij ondersteunen. We streven ernaar zoveel mogelijk te hergebruiken en zo min mogelijk afval te creëren. Recycling en weggeven zijn onze voornaamste pijlers.

Door voorwerpen een nieuw leven te geven, dragen we bij aan een duurzamere samenleving. We verminderen de vraag naar nieuwe productie, vermijden onnodige verspilling van waardevolle hulpbronnen en helpen gemeenschappen die baat hebben bij deze goederen. Samen kunnen we het verschil maken en een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij.

Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft maar waarvan u denkt dat ze nog bruikbaar kunnen zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op de juiste plaats terechtkomen, waar ze een nieuw leven krijgen en waardevol kunnen zijn voor anderen.

Samen streven we naar een wereld waarin hergebruik vanzelfsprekend is en afval tot het verleden behoort. Doe met ons mee in deze belangrijke missie van hergebruik en minimaliseer samen met Afval Ophaal Dienst de impact op het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan een duurzame toekomst!

Afval scheiden

Afval scheiden is goed voor het milieu: de materialen worden gerecycled en dat spaart nieuwe grondstoffen en energie. Afval wordt zo zelf een waardevolle grondstof. En hoewel we al behoorlijk goed zijn in afval scheiden, kan het nog een stuk beter. Wij dragen hier graag aan bij!Afval scheiden is goed voor het milieu: de materialen worden gerecycled en d

at spaart nieuwe grondstoffen en energie. Afval wordt zo zelf een waardevolle grondstof. En hoewel we al behoorlijk goed zijn in afval scheiden, kan het nog een stuk beter. Wij dragen hier graag aan bi

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.