Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
  Particulieren: Als particulier kunt u betalen via pin/creditcard. Bedrijven: Als onderneming kunt u betalen via pin/creditcard/op factuur.
 • Wanneer betaal ik?
  U betaalt pas wanneer al uw afval door onze vriendelijke medewerkers is ingeladen. Er zijn geen kosten vooraf.
 • Gelden voor iedere regio dezelfde prijzen?
  Jazeker! Ongeacht waar u woont of gevestigd bent, wij halen voor dezelfde prijs uw afval op!
 • Wanneer hoor ik wat de definitieve prijs is?
  Bij het maken van een afspraak vult u een inschatting in van het aantal kubieke meter wat u aan afval heeft staan. Aangezien het inschatten hiervan niet altijd even gemakkelijk is, staat de definitieve prijs pas vast wanneer onze personeelsleden het af te voeren afval daadwerkelijk hebben zien staan, de inschatting hiervan met u bespreken en u akkoord gegeven heeft.
 • Hoe plan ik een afspraak in?
  Afspraken kunnen zowel via onze website als telefonisch worden ingepland. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op: 085-0810588
 • In welke regio’s zijn jullie actief?
  Op dit moment halen wij afval op in Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg, Brabant, Limburg, Groningen, Friesland en Drenthe. Voer uw postcode in op de afspraak pagina om te kijken of we ook al in uw regio komen. Staat uw regio er niet bij? Neem dan rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Hoe weet ik hoe laat de Afval Ophaal Dienst bij mij arriveert?
  U kiest tijdens het maken van een afspraak zelf welke datum en tijdslot het beste binnen uw agenda passen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarin dit nogmaals vermeld staat. Daarnaast bellen onze vriendelijke medewerkers ongeveer 30 minuten voordat ze bij u op locatie zijn om aan te geven dat ze er bijna zijn. Zo laten wij alles vlot verlopen.
 • Kan ik mijn afspraak nog wijzigen/cancelen?
  In de bevestigingsmail staat dat het niet meer mogelijk is om een afspraak te wijzigen/cancelen. Mocht er echter onverhoopt een wijziging in uw agenda plaatsvinden dan is dit altijd bespreekbaar. Geef dit telefonisch aan ons door via: 085-0810588.
 • Zijn jullie verbonden aan gemeentes?
  Wij zijn een private onderneming en verlenen onze diensten tegen betaling. Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie.
 • Is betaling per factuur mogelijk?
  Betaling per factuur is mogelijk mits u een zakelijke klant bent. Indien u per factuur wilt afrekenen, dient u dit van tevoren duidelijk kenbaar te maken en uw bedrijfsgegevens door te geven. Particulieren kunnen niet per factuur betalen. Als particulier kunt u betalen via pin/creditcard direct nadat uw afval door onze vriendelijke medewerkers is ingeladen. Er zijn geen kosten vooraf.
 • Overige vragen?
  Bij overige vragen kunt u op maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00 uur contact met ons opnemen via: 085-0810588.
 • Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

  Kloosterbaan 27, Roermond

  4.8 189 reviews

  • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
   Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
   Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
   … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
   Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
  • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
   Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
  • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
   De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
  • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
   Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!