Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
  Particulieren: Als particulier kunt u betalen via pin/creditcard. Bedrijven: Als onderneming kunt u betalen via pin/creditcard/op factuur.
 • Wanneer betaal ik?
  U betaalt pas wanneer al uw afval door onze vriendelijke medewerkers is ingeladen. Er zijn geen kosten vooraf.
 • Gelden voor iedere regio dezelfde prijzen?
  Jazeker! Ongeacht waar u woont of gevestigd bent, wij halen voor dezelfde prijs uw afval op!
 • Wanneer hoor ik wat de definitieve prijs is?
  Bij het maken van een afspraak vult u een inschatting in van het aantal kubieke meter wat u aan afval heeft staan. Aangezien het inschatten hiervan niet altijd even gemakkelijk is, staat de definitieve prijs pas vast wanneer onze personeelsleden het af te voeren afval daadwerkelijk hebben zien staan, de inschatting hiervan met u bespreken en u akkoord gegeven heeft.
 • Hoe plan ik een afspraak in?
  Afspraken kunnen zowel via onze website als telefonisch worden ingepland. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op: 085-0810588
 • In welke regio’s zijn jullie actief?
  Op dit moment halen wij afval op in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant, Limburg, Groningen of Friesland. Voer uw postcode in op de afspraak pagina om te kijken of we ook in uw regio komen. Staat uw regio er niet bij? Neem dan rechtstreeks contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Hoe weet ik hoe laat de Afval Ophaal Dienst bij mij arriveert?
  U kiest tijdens het maken van een afspraak zelf welke datum en tijdslot het beste binnen uw agenda passen. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarin dit nogmaals vermeld staat. Daarnaast bellen onze vriendelijke medewerkers ongeveer 30 minuten voordat ze bij u op locatie zijn om aan te geven dat ze er bijna zijn. Zo laten wij alles vlot verlopen.
 • Kan ik mijn afspraak nog wijzigen/cancelen?
  In de bevestigingsmail staat dat het niet meer mogelijk is om een afspraak te wijzigen/cancelen. Mocht er echter onverhoopt een wijziging in uw agenda plaatsvinden dan is dit altijd bespreekbaar. Geef dit telefonisch aan ons door via: 085-0810588.
 • Zijn jullie verbonden aan gemeentes?
  Wij zijn een private onderneming en verlenen onze diensten tegen betaling. Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie.
 • Is betaling per factuur mogelijk?
  Betaling per factuur is mogelijk mits u een zakelijke klant bent. Indien u per factuur wilt afrekenen, dient u dit van tevoren duidelijk kenbaar te maken en uw bedrijfsgegevens door te geven. Particulieren kunnen niet per factuur betalen. Als particulier kunt u betalen via pin/creditcard direct nadat uw afval door onze vriendelijke medewerkers is ingeladen. Er zijn geen kosten vooraf.
 • Overige vragen?
  Bij overige vragen kunt u op maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00 uur contact met ons opnemen via: 085-0810588.
 • Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

  Kloosterbaan 27, Roermond

  4,8 247 reviews

  • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
   Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
   en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
   … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
  • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
   Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
  • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
   Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
   netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
   Kortom: helemaal tevreden 🙂
  • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
   Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.