Dè afval ophaal dienst in de buurt

Wij zijn Afval Ophaal Dienst. Een startup uit Limburg met het doel om samen met onze klanten hun leefomgeving net iets aangenamer te maken. Iedereen verzamelt namelijk spullen door de jaren heen. Het opruimen van deze spullen doet niet zomaar iedereen en wel wegens onderstaande redenen.

Vaak weet men niet waar men met “oude” spullen terecht kan. Als dit al duidelijk is heeft men veelal geen geschikt vervoer, tijd of fysieke mogelijkheden om de spullen te verplaatsen. Noodgedwongen blijven de spullen zich thuis of op kantoor opstapelen.

Omdat (bijna) niemand het prettig vindt om tussen “oude” spullen te blijven zitten, zijn wij, in het grote jaar van verandering 2020, gestart met Afval Ophaal Dienst om als eerste in Nederland een oplossing op maat te bieden aan iedereen die zich in bovenstaande situatie herkent. Allereerst kiest u zelf wanneer wij langskomen. Vervolgens verzorgen wij het til en sjouwwerk en voeren we de spullen netjes af.

Buiten het aangenamer maken van uw eigen leefomgeving doet u direct iets goeds voor het milieu. Wij werken namelijk samen met afvalverwerkers waar zo veel als mogelijk wordt gerycled. Op deze manier geeft u de materialen een nieuw leven en gaan we gezamenlijk het dumpen van afval tegen.

Samen maken we uw leefomgeving nog prettiger en sparen we het milieu.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

5,0 21 reviews

 • Avatar Erik Bartels ★★★★★ in de afgelopen week
  Fantastische service, vriendelijk geholpen aan de telefoon. En afspraak is afspraak. 30 minuten van te voren wordt je gebeld dat ze in de buurt zijn. Alles netjes meegenomen door twee vriendelijke medewerkers. En voor de prijs hoef je … More het absoluut niet te laten. Absolute aanrader.
 • Avatar lars groen ★★★★ 2 weken geleden
  Zeer vriendelijk, alles mooi op tijd laten weten hoe laat ze komen, snel en proper gewerkt... mooi werk
 • Avatar Jacobien Hulshof ★★★★★ 2 weken geleden
  Duidelijke communicatie via mail en telefoon, waarna door twee vriendelijke mannen alles snel werd opgehaald voor een schappelijke prijs.
 • Avatar Isabelle Fokkens ★★★★★ een maand geleden
  Netjes van tevoren geïnformeerd hoe laat ze zouden komen. Twee aardige jongens die van aanpakken weten. Perfect verlopen !

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.