Dè afval ophaal dienst in de buurt

Wij zijn Afval Ophaal Dienst. Een startup uit Limburg met het doel om samen met onze klanten hun leefomgeving net iets aangenamer te maken. Iedereen verzamelt namelijk spullen door de jaren heen. Het opruimen van deze spullen doet niet zomaar iedereen en wel wegens onderstaande redenen.

Vaak weet men niet waar men met “oude” spullen terecht kan. Als dit al duidelijk is heeft men veelal geen geschikt vervoer, tijd of fysieke mogelijkheden om de spullen te verplaatsen. Noodgedwongen blijven de spullen zich thuis of op kantoor opstapelen.

Omdat (bijna) niemand het prettig vindt om tussen “oude” spullen te blijven zitten, zijn wij, in het grote jaar van verandering 2020, gestart met Afval Ophaal Dienst om als eerste in Nederland een oplossing op maat te bieden aan iedereen die zich in bovenstaande situatie herkent. Allereerst kiest u zelf wanneer wij langskomen. Vervolgens verzorgen wij het til en sjouwwerk en voeren we de spullen netjes af.

Buiten het aangenamer maken van uw eigen leefomgeving doet u direct iets goeds voor het milieu. Wij werken namelijk samen met afvalverwerkers waar zo veel als mogelijk wordt gerycled. Op deze manier geeft u de materialen een nieuw leven en gaan we gezamenlijk het dumpen van afval tegen.

Samen maken we uw leefomgeving nog prettiger en sparen we het milieu.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

5,0 9 reviews

 • Avatar Cher LuvsRB ★★★★★ 2 weken geleden
  De mannen hebben alles netjes en snel meegenomen. Fijn dat ik mailtje kreeg om te volgen wanneer mijn spullen opgehaald zouden worden. Ook zelfs belletje vooraf. Top ook dat ik nog wat meer spullen kon mee laten nemen, tuurlijk tegen betaling. … More Maar dat is begrijpelijk. Kan maar weg zijn voor mij 🙂
 • Avatar Marieke ★★★★★ in de afgelopen week
  Duidelijke afspraak, de jongens belde netjes 15 minuten voordat ze er waren. Alle spullen werden meegenomen. Prijs is te vergelijken met de huur van een busje en de kosten die je zelf kwijt zou zijn als je het bij de gemeente brengt. Prima! … More
 • Avatar adriaan jongepier ★★★★★ een week geleden
  Zeer correcte afwikkel van de eerder gemaakte afspraken. Een aanrader!!
 • Avatar Hilde Cornelis ★★★★★ een maand geleden
  Prima communicatie en vriendelijke medewerkers!

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.