Wie zijn wij en wat doen we?

Onze naam zegt het al, wij zijn een fullservice Afval Ophaal Dienst. Wij bieden afvalverwijdering aan zowel voor particulieren thuis als bedrijven. Wij zijn een particuliere organisatie met als missie “De leef- en werkomgeving van onze klanten aangenamer maken, door op efficiënte wijze te ontzorgen van afval”.

Iedereen verzamelt in de loop der jaren heel wat spullen om zich heen. En zomaar staat uw garage vol oude troep of is uw kelder of zolder amper begaanbaar meer door alle spullen die daar opgeslagen staan. Herkenbaar?

Maar waar kunt u met deze rotzooi en spullen naartoe? Dit is niet altijd duidelijk . Of een vervelende klus omdat u geen geschikt vervoer, tijd of fysieke mogelijkheid heeft deze zaken af te voeren. Noodgedwongen blijven de spullen zich dus thuis of op kantoor opstapelen. 

Hier schieten wij te hulp! In 2020 zijn we gestart met de Afval Ophaal Dienst om oplossing te bieden aan iedereen die zich herkent in bovenstaande situatie. Als eerste en enige in Nederland! Bij onze dienst kiest u zelf wanneer wij langskomen; een dag en tijdstip die voor u het beste uitkomt. Wij verzorgen al het til- en sjouwwerk en voeren alles netjes af. Dag afval, hallo opgeruimd huis!

Buiten het aangenamer maken van een leef- of werkomgeving doen we direct iets goed voor het milieu. Wij werken namelijk samen met afvalverwerkers waar zoveel als mogelijk wordt gerecycled. Op deze manier geeft u de materialen een nieuw leven en gaan we gezamenlijk het dumpen van afval tegen.

Over een aantal zaken willen we helder zijn: 

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en verlenen onze diensten tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. Vergelijk ons eerder met container verhuurders.  

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Afvalkosten zijn enorm gestegen. Dit is landelijk merkbaar. Wij suggereren nergens dat wij de goedkoopste oplossing hebben. Wij communiceren volledig open en transparant over onze werkwijze en prijzen.  

Het kan zomaar zijn dat onze dienstverlening financieel niet voor u is weggelegd. Daar kunnen wij niks aan doen. U kunt altijd voor een andere manier kiezen om van uw afval af te komen; busje huren, aanhangwagen van de buurman lenen of uw auto bevuilen en in de rij gaan staan bij de milieustraat. De keus is aan u! 

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

5,0 48 reviews

 • Avatar Jessica Olischlager ★★★★★ een week geleden
  Makkelijk afspraak plannen via internet, vooraf al inzicht in de kosten, gebeld worden voordat ze komen, uiterst vriendelijke medewerkers, nemen echt alles mee! Helemaal tevreden!
 • Avatar Peggy Mullenders ★★★★★ in de afgelopen week
  Afspraak kunnen maken binnen 5 dagen. Mail van te voren en gebeld. Vriendelijke medewerkers, matras was binnen 5 minuten weg. Prijs is redelijk. Kan ik aanbevelen!
 • Avatar Pieter Lanser ★★★★★ 2 maanden geleden
  Onze grote hoekbank was versleten. Herbekleden was geen optie meer. Dan wil je een nieuwe, maar dan moet je wel eerst zien hoe je van de oude afkomt. Een busje of een aanhanger huren was geen optie. Daarvoor waren de drie delen te groot … More en te zwaar voor ons.
  Contact gelegd met de Afval Ophaal Dienst BV.
  Wat kan je van zo een bedrijf verwachten?
  Over de kosten waren we het snel eens. Een afspraak was snel gemaakt: precies één dag voor de aflevering van het nieuwe bankstel. De twee aardige en sterke mannen waren precies op tijd. Demonteerden de bank zorgvuldig, stootten niet tegen kristallen vazen of kozijnen en binnen en kwartier was de zaak opgeladen. Zo hoort het! Chapeau, mannen!
 • Avatar jeroentsjiek ★★★★★ 2 weken geleden
  Prijs netjes als afgesproken, schoon en netjes opgeruimd, keurig op tijd, uitstekende communicatie en prettige mensen. TOP service!

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.