Over ons

Hoe het allemaal begon
In 2007 startte enthousiaste ondernemer Rik Dieteren in Roermond met ontruimingen. Door de hoge mate van klantgerichtheid begon hij al snel extra diensten aan te bieden, waaronder opslag en verhuizingen.

Door de jaren heen groeide niet alleen het aanbod, maar ook het team en bleef Rik klanten zo goed mogelijk ontzorgen. Inmiddels is Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen als Erkend Verhuizer een gevestigde naam, die in Roermond en verre omstreken bekendheid en vertrouwen geniet.

Oprichting van de Afval Ophaal Dienst
In 2020 zorgde Covid-19 voor een enorme vraag naar kleinere ontruimingen en het ophalen van afval. Veel mensen ruimden zolders, kelders en garages leeg en pasten er voor om uren in de rij te staan bij de milieustraat, een aanhangwagen te huren en familie of bekenden om hulp te vragen. 

Met onze jarenlange kennis en ervaring was de oprichting van de eerste en enige Afval Ophaal Dienst in Nederland al snel een feit! In Limburg gestart, uitgebreid richting Noord-Brabant en organisch verder gegroeid naar de andere provincies. 

Vanuit Roermond bewaken wij de kwaliteit van onze dienstverlening en voeren we regelmatig overleg met onze collega’s in het land. Al onze teams hebben jarenlange ervaring zodat u zonder zorgen van uw afval af geholpen wordt.

Wij bieden afvalverwijdering aan zowel voor particulieren thuis als voor bedrijven. Wij zijn een particuliere organisatie met als missie: “De leef- en werkomgeving van onze klanten aangenamer maken, door op efficiënte wijze te ontzorgen van afval”.

Herkenbaar?
Iedereen verzamelt in de loop der jaren heel wat spullen om zich heen. Voor u het weet staat uw garage vol oude troep of is uw kelder of zolder amper begaanbaar. U wilt er al een tijd mee aan de slag, maar kunt u er niet toe zetten. Wat houdt u tegen?

 • “Ik kan niemand vinden die mij kan helpen.”
 • “We hebben geen aanhangwagen en het past niet in de auto.”
 • “Ik heb helemaal geen eigen vervoer..”
 • “Het staat op zolder, maar ik krijg het zelf niet naar beneden gesleept.”
 • “Ik ben het overzicht kwijt: wat mag er allemaal naar de milieustraat?”
 • “Ons hele archief staat vol, maar niemand heeft zin om dit weg te brengen.”

Hier schieten wij te hulp! U selecteert in onze agenda zelf een gewenste dag en tijdstip. 

Wij verzorgen het til- en sjouwwerk, voeren alles netjes af en leveren ook nog eens bezemschoon op. Dag afval, hallo opgeruimd huis (of kantoor)!
 
Snelle service, eenvoudig betalen
Wij zijn een private onderneming en verlenen onze diensten tegen betaling. Wij zijn geen onderdeel van de gemeente, milieustraat, het grofvuil of een andere gemeentelijke instantie.
 
Via onze website of onze helpdesk krijgt u snel inzicht in de kosten. Ter plaatse zal ons team met u de situatie bekijken en na uw akkoord direct aan het werk gaan.
 
Particuliere klanten kunnen na afloop eenvoudig per pin betalen. Zakelijke klanten kunnen ( mits vooraf aangegeven bij de boeking) achteraf betalen middels een factuur.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 341 reviews

 • Avatar Gerwin ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Jacqie HLM ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Ruud Geraedts ★★★★★ in de afgelopen week
  Komen precies op tijd. Heel vriendelijk en ruimen keurig alles op. Top gedaan. Kan ik echt aanbevelen.
 • Avatar Elles Gratama ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.