Wie zijn wij en wat doen we?

Onze naam zegt het al, wij zijn een fullservice Afval Ophaal Dienst. Wij bieden afvalverwijdering aan zowel voor particulieren thuis als bedrijven. Wij zijn een particuliere organisatie met als missie “De leef- en werkomgeving van onze klanten aangenamer maken, door op efficiënte wijze te ontzorgen van afval”. 

Iedereen verzamelt in de loop der jaren heel wat spullen om zich heen. En zomaar staat uw garage vol oude troep of is uw kelder of zolder amper begaanbaar meer door alle spullen die daar opgeslagen staan. Herkenbaar? 

Maar waar kunt u met deze rotzooi en spullen naartoe? Dit is niet altijd duidelijk . Of een vervelende klus omdat u geen geschikt vervoer, tijd of fysieke mogelijkheid heeft deze zaken af te voeren. Noodgedwongen blijven de spullen zich dus thuis of op kantoor opstapelen. 

Hier schieten wij te hulp! In 2020 zijn we gestart met de Afval Ophaal Dienst om oplossing te bieden aan iedereen die zich herkent in bovenstaande situatie. Als eerste en enige in Nederland! Bij onze dienst kiest u zelf wanneer wij langskomen; een dag en tijdstip die voor u het beste uitkomt. Wij verzorgen al het til- en sjouwwerk en voeren alles netjes af. Dag afval, hallo opgeruimd huis!

Buiten het aangenamer maken van een leef- of werkomgeving doen we direct iets goed voor het milieu. Wij werken namelijk samen met afvalverwerkers waar zoveel als mogelijk wordt gerecycled. Op deze manier geeft u de materialen een nieuw leven en gaan we gezamenlijk het dumpen van afval tegen.

Over een aantal zaken willen we helder zijn: 

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en verlenen onze diensten tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. Vergelijk ons eerder met container verhuurders.  

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Afvalkosten zijn enorm gestegen. Dit is landelijk merkbaar. Wij suggereren nergens dat wij de goedkoopste oplossing hebben. Wij communiceren volledig open en transparant over onze werkwijze en prijzen.  

Het kan zomaar zijn dat onze dienstverlening financieel niet voor u is weggelegd. Daar kunnen wij niks aan doen. U kunt altijd voor een andere manier kiezen om van uw afval af te komen; busje huren, aanhangwagen van de buurman lenen of uw auto bevuilen en in de rij gaan staan bij de milieustraat. De keus is aan u! 

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 168 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een week geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Anna Lijdsman ★★★★ 2 weken geleden
  De heren waren op de afgesproken tijd bij mij. De prijs die ze vroegen voor een tafel van 2.00 x 0.80 cm vond ik buitensporig. €98,00 !!
  Ik ben een ouder iemand van 76 jaar en heb niemand die mij kon helpen.
  Voor de rest: weg is weg en
  … More even op iets anders uitsparen om deze klap te boven te komen.
 • Avatar JiePie ★★★★★ 2 weken geleden
  Perfecte service, vriendelijk, kon pinnen achteraf.
  Enige opmerking is dat er na het maken van de afspraak telefonisch contact werd opgenomen om in overleg af te wijken van de afgesproken tijd. Terwijl de mailbevestiging daarna weer refereerde
  … More naar de oorspronkelijke tijd, wat bij mij voor enige twijfel zorgde over hoe laat de service daadwerkelijk zou komen.
 • Avatar Peter Alexander - Alex Huis ★★★★★ in de afgelopen week
  Prima service en vlotte afhandeling. Alleen niet helemaal eens met M3, maar goed, verder alles prima.

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.