Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen in Gelderland

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Binnen no-time van al uw afval af zonder ritjes naar de milieustraat. Stel het ontspullen niet langer uit! Het team van Afval Ophaal Dienst Gelderland staat al binnen 48 uur op de stoep om uw woning of bedrijfsband te ontdoen van afval. Bespaart u tijd, gesjouw, gedoe én energie. 

Afval laten ophalen in Gelderland: 8 voordelen

Wij rijden met plezier langs uw huis of bedrijfspand om grote hoeveelheden afval of grote meubelstukken op te halen. De Afval Ophaal Dienst biedt namelijk vele voordelen en wij hebben al heel wat klanten blij kunnen maken. Benieuwd welke voordelen onze dienst biedt? Bekijk ze hieronder!

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto of bedrijfsauto ook niet te bevuilen of beschadigen.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Gelderland. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

Stoor u niet langer aan die berg rommel
Wij snappen maar al te goed dat het opruimen, sorteren en wegbrengen van uw spullen vaak wordt uitgesteld. Het is niet de leukste klus in huis, maar kan wel enorm veel voldoening geven. Creëer een opgeruimd huis én hoofd en doorloop de volgende 6 eenvoudige stappen:

Afval laten ophalen in Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Arnhem, Apeldoorn en Beuningen

Woont u in een van bovenstaande steden? Dan komt de Afval Ophaal Dienst gegarandeerd bij u langs. Ons team rijdt ook andere dorpen en steden af in Gelderland. Denk bijvoorbeeld aan Culemborg, Buren, Tiel, West Maas en Waal, West Betuwe en Druten. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we dan toch bij u langs. 

Vanaf €99,- van al uw afval af!

U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw afval laten ophalen in Gelderland. Wij kunnen er vaak al binnen 48 uur zijn, zodat u binnen no-time van uw afval af bent! Vanaf €99,-  komen wij al bij u langs. Het is vaak voordeliger om naast bijvoorbeeld uw oude bed of matras, ook nog ander afval te laten ophalen. U betaalt namelijk per kubieke m3. Vraag ook uw familie of buren of zij nog afval hebben. Zodoende kunt u de kosten splitten mits het op één adres wordt opgehaald. Maak direct een afspraak via onderstaande knop en dan helpen wij u graag verder!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.