Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

5,0 48 reviews

 • Avatar Jessica Olischlager ★★★★★ een week geleden
  Makkelijk afspraak plannen via internet, vooraf al inzicht in de kosten, gebeld worden voordat ze komen, uiterst vriendelijke medewerkers, nemen echt alles mee! Helemaal tevreden!
 • Avatar Peggy Mullenders ★★★★★ in de afgelopen week
  Afspraak kunnen maken binnen 5 dagen. Mail van te voren en gebeld. Vriendelijke medewerkers, matras was binnen 5 minuten weg. Prijs is redelijk. Kan ik aanbevelen!
 • Avatar Pieter Lanser ★★★★★ 2 maanden geleden
  Onze grote hoekbank was versleten. Herbekleden was geen optie meer. Dan wil je een nieuwe, maar dan moet je wel eerst zien hoe je van de oude afkomt. Een busje of een aanhanger huren was geen optie. Daarvoor waren de drie delen te groot … More en te zwaar voor ons.
  Contact gelegd met de Afval Ophaal Dienst BV.
  Wat kan je van zo een bedrijf verwachten?
  Over de kosten waren we het snel eens. Een afspraak was snel gemaakt: precies één dag voor de aflevering van het nieuwe bankstel. De twee aardige en sterke mannen waren precies op tijd. Demonteerden de bank zorgvuldig, stootten niet tegen kristallen vazen of kozijnen en binnen en kwartier was de zaak opgeladen. Zo hoort het! Chapeau, mannen!
 • Avatar jeroentsjiek ★★★★★ 2 weken geleden
  Prijs netjes als afgesproken, schoon en netjes opgeruimd, keurig op tijd, uitstekende communicatie en prettige mensen. TOP service!