Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 168 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een week geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Anna Lijdsman ★★★★ 2 weken geleden
  De heren waren op de afgesproken tijd bij mij. De prijs die ze vroegen voor een tafel van 2.00 x 0.80 cm vond ik buitensporig. €98,00 !!
  Ik ben een ouder iemand van 76 jaar en heb niemand die mij kon helpen.
  Voor de rest: weg is weg en
  … More even op iets anders uitsparen om deze klap te boven te komen.
 • Avatar JiePie ★★★★★ 2 weken geleden
  Perfecte service, vriendelijk, kon pinnen achteraf.
  Enige opmerking is dat er na het maken van de afspraak telefonisch contact werd opgenomen om in overleg af te wijken van de afgesproken tijd. Terwijl de mailbevestiging daarna weer refereerde
  … More naar de oorspronkelijke tijd, wat bij mij voor enige twijfel zorgde over hoe laat de service daadwerkelijk zou komen.
 • Avatar Peter Alexander - Alex Huis ★★★★★ in de afgelopen week
  Prima service en vlotte afhandeling. Alleen niet helemaal eens met M3, maar goed, verder alles prima.