Franchise

Afval Ophaal Dienst is een in 2020 opgerichte startup met als moederorganisatie Rik Dieteren Woningontruimingen en Verhuizingen BV. Rik Dieteren Woningontruimingen en Verhuizingen is al ruim 12,5 jaar de grootste speler op het gebied van verhuizingen, ontruimingen en opslag in Limburg. Afval Ophaal Dienst is een jonge professionele onderneming waarbij de expertise en ervaring van de moederonderneming duidelijk merkbaar zijn door middel van de professionele en veerkrachtige werkwijze. Structuur en standaardisatie staan hoog in het vaandel. 

Afval Ophaal Dienst maakt zich sterk voor het ontzorgen van mensen door op een eenvoudige en snelle manier te helpen met het afvoeren van huisafval en grofvuil, zowel voor de particuliere en zakelijke markt. Klanten kunnen zowel online of telefonisch een afspraak inplannen, op een dag en tijdstip die voor hun het beste uitkomt. Afval Ophaal Dienst wil hiermee een steentje bijdragen aan een prettige woon- of werkomgeving voor jong en oud. 

Ben jij ondernemer of heb je ambities dit te worden? Heb jij commerciële ervaring, organisatie skills en een hands-on mentaliteit? Dan is een eigen Afval Ophaal Dienst vestiging misschien wel iets voor jou! Ons doel is om vóór 2022 in diverse Nederlandse gemeentes actief te zijn en wellicht passen deze plannen wel binnen jouw carrière? 

Enkele voordelen van deze werkwijze:

  • Je werkt volledig zelfstandig binnen een afgesproken regio
  • Je maakt gebruik van een reeds lopende en succesvolle formule, dus hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden
  • Je geniet van kostenvoordeel doordat een aantal activiteiten centraal geregeld worden 
  • Je krijgt toegang tot veel knowhow van de franchisegever en advies in het ondernemerschap

Geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact met ons op voor een verdere kennismaking. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! 

Geen gedoe meer met je rommel?

Wij halen dit snel en gemakkelijk voor je op.