Zonnepanelen afvoeren

Wanneer uw zonnepanelen niet voldoende zonne-energie meer opwekken zijn ze mogelijk verouderd en toe aan vervanging. U kunt de panelen wegbrengen bij de milieustraat, of het uzelf een stuk gemakkelijker maken. Wij van de Afval Ophaal Dienst halen uw oude zonnepanelen maar al te graag bij u op. Ook in combinatie met ander afval. Scheelt u één of meerdere ritjes naar de milieustraat, een hoop sjouwwerk, tijd en energie. 

Wat doet u met oude zonnepanelen?

Zonnepanelen gaan jarenlang mee, maar ook deze verouderen net als gewone batterijen. Na verloop van tijd brengen ze minder energie op en zijn de panelen toe aan vervanging. Zo gaat het ene merk langer mee dan het ander. Heeft u nog oude zonnepanelen liggen? Laat ze dan ophalen door de Afval Ophaal Dienst. Zo hoeft u geen vervoer te regelen en bent u er binnen een mum van tijd van af. Makkelijk toch?

Binnen 24 uur van uw oude zonnepanelen af

Deze 6 stappen doorloopt u als u een afspraak maakt bij de Afval Ophaal Dienst:

Afval Ophaal Dienst als private onderneming

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw zonnepanelen op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. 

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet, bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan en wil vrijmaken! Vanaf € 99,- komen wij uw oude zonnepanelen en ander afval bij u thuis of uw bedrijf ophalen. De exacte prijs van uw zonnepanelen afvoeren, is afhankelijk van de hoeveelheid panelen of totaal aantal m3 afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina. 

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.