Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen in Limburg

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Zit u met een hoop rommel thuis of heeft u nog oude meubels die niet meer gebruikt worden en nu enkel stof staan te vangen? Wij van Afval Ophaal Dienst zorgen voor een afval vrij huis of bedrijfspand. Van grofvuil, elektronica tot oud ijzer en meubels. Bespaar uzelf tijd en moeite en laat alles in één keer ophalen. 

Voordelen van afval laten ophalen in Limburg

Wij rijden door heel Limburg om uw huis of bedrijf vrij te maken van onnodig afval. Naast meer ruimte creëren in huis of in het bedrijfspand, biedt deze ophaalservice van afval in Limburg nog tal van voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto of bedrijfsauto ook niet te bevuilen of beschadigen.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Limburg. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

In 6 stappen van al uw afval af:
Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak nauwelijks nog iets te regelen. Doorloop deze 6 stappen indien u gebruik wilt maken van de Afval Ophaal Dienst in Limburg:

Afval laten ophalen in Roermond, Venlo, Maastricht, Heerlen en Sittard

Woont u in een van bovenstaande steden? Dan komt de Afval Ophaal Dienst gegarandeerd bij u langs. Ons team rijdt naast de grote steden zoals Maastricht ook kleine dorpen en steden af in Limburg. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we dan toch bij u langs. 

Prijzen

U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw afval laten ophalen in Limburg. Wij kunnen er vaak al binnen 48 uur zijn, zodat u binnen no-time van uw afval af bent! Vanaf €99,- komen wij al bij u langs. Het is vaak voordeliger om naast bijvoorbeeld uw oude matras, ook nog ander afval te laten ophalen. U betaalt namelijk per kubieke m3. Vraag ook uw familie of buren of zij nog afval hebben. Zodoende kunt u de kosten splitten mits het op één adres wordt opgehaald. Handig toch?

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.