Winkelafval laten ophalen

De Afval Ophaal Dienst is uw betrouwbare partner voor het efficiënt en professioneel ophalen van winkelafval. Wij begrijpen dat het beheren van afval een cruciaal aspect is van het runnen van een winkel en dat het verwijderen van afval een tijdrovende taak kan zijn. Daarom bieden wij een complete oplossing aan om u te helpen bij het opruimen van uw winkelruimte, zodat u zich kunt concentreren op het helpen van uw klanten.

De voordelen van winkelafval laten ophalen

Bespaar tijd en ervaar het gemak

Het gebruik van een externe dienst voor afvalverwijdering zorgt voor een gestroomlijnd proces, waardoor personeel zich kan concentreren op de verkoop en u zich als winkeleigenaar geen zorgen hoeft te hebben over afvalverwerking en logistiek.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Bij Afval Ophaal Dienst streven we naar duurzaamheid. Daarom zorgen we ervoor dat al het afval dat we verzamelen op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

We recyclen zoveel mogelijk materialen en zorgen ervoor dat uw winkelafval zoals oud promotiemateriaal, oude meubels en verpakkingsmateriaal nog een tweede leven krijgen. 

Uw winkel blijft netjes

Wij zorgen voor het ophalen van het afval direct uit de desbetreffende ruimte zoals het magazijn, zodat uw prachtige winkel vrij blijft van afval. Zo vormt het afval geen doorn in het oog voor langslopende klanten. 

Fijne winkelervaring en tevreden personeel

Een grondige en professionele afhandeling van het afval kan bijdragen aan de algehele tevredenheid van de klant, maar ook uw personeel hoeft de hinder van afval niet te ervaren. Zij kunnen zich bezighouden met waar ze goed in zijn, dan doen wij dat ook!

Snelle service

Ons ervaren team staat klaar om snel en efficiënt al het afval uit uw winkel op te halen. Of het nu gaat om verpakkingen, karton, plastic, of ander afval, wij zorgen ervoor dat uw winkelruimte schoon en opgeruimd blijft.

Netjes opgeruimd

Wij vegen de ruimte altijd nog netjes even na. Zo kunt u meteen weer door met alle werkzaamheden, zonder eerst te hoeven schoonmaken. 

Binnen 24 uur opgehaald

Wij begrijpen dat de behoeften van uw winkel kunnen variëren. Daarom bieden we flexibele planningen aan die aansluiten op uw schema. Of u nu dagelijks, wekelijks of op afroep onze afvalservice nodig heeft, wij passen ons aan aan uw behoeften. Als zakelijk gebruiker, kunt u bij ons een account aanmaken en hier uw afspraken plannen én inzien.

Recycling van uw winkelafval

Bij Afval Ophaal Dienst geloven we sterk in de kracht van recycling en duurzaamheid. We begrijpen de impact die afval heeft op het milieu en streven ernaar om deze impact te verminderen door recycling te bevorderen. Door materialen zoals karton, plastic en verpakkingen te recyclen, verminderen we de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat en verminderen we de vraag naar nieuwe grondstoffen.

Daarnaast geven we ook meubels en kleding een tweede leven door deze te doneren aan goede doelen of door ze te brengen naar tweedehandswinkels. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar stimuleren we ook hergebruik en verlengen we de levensduur van materialen, wat essentieel is voor een duurzame toekomst.

Binnen 24 uur kunnen wij het winkelafval ophalen

Geen geregel van vervoer en logistieke processen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

  • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
    Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
    Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
  • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.