Vanaf
€125,-

€99,-

Oude meubels laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Wilt u uw oude meubels afvoeren, maar bent u niet in de gelegenheid om de meubels weg te brengen naar de stort? Of hier gewoonweg geen zin, tijd of de middelen voor? De Afval Ophaal Dienst staat in dat geval voor u klaar. Wij komen al uw oude meubels ophalen, zodat het bij u niet langer meer in de weg staat. De gehele inboedel halen wij op; van banken en kasten tot kantoormeubels en complete bedden. 

Wat voor meubels halen we op?

Alle meubels die opgetild kunnen worden door twee man sterk nemen wij mee. Bijkomend voordeel is dat niet alle spullen per se in goede staat hoeven te zijn zoals bij de kringloop. Alle oude meubels nemen we mee, of ze nu nog bruikbaar zijn of niet.

Daarnaast kunt u oude meubels prima door ons op laten halen samen met andere soorten afval. Denk hierbij aan bijvoorbeeld grofvuil, oude elektronica en oud ijzer, hout, witgoed en oude keukens. Alles mag op een hoop. Net zo makkelijk toch? Zo hoeft u niet te sorteren en een apart bezoek te brengen aan de kringloop en milieustraat. Als we het hebben over meubels ophalen, denk dan aan bedden, matrassen, kasten, bureaus, banken, stoelen etc. De voordelen van uw meubels laten ophalen door ons? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw van al die zware meubels is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Meubels ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte. Of we ze nu op zolder of in de garage moeten ophalen, uw oude meubels hoeven niet in wind en weer te staan. 

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw meubels op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij u zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken samen met partners die zoveel mogelijk meubels recyclen.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. 

Ophaalservice meubels:

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel alle meubels en overig afval die u wilt laten ophalen. Deze stappen doorloopt u als u kiest voor de Afval Ophaal Dienst bij het laten ophalen van oude meubels:

Binnen enkele uren van uw meubels af!*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Kosten meubels op laten halen: goedkoper dan een container huren

Vanaf € 99 komen wij uw oude meubels al ophalen. De exacte prijs van meubels op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina. 

Het laten ophalen van uw gebruikte meubels is goedkoper dan een container huren, dat leggen wij u graag uit middels onze prijzen vergelijker. Naast de standaard lagere prijzen kunnen onderstaande redenen er ook nog voor zorgen dat u onderaan de streep minder betaalt dan wanneer u een container huurt:

 • U betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval in plaats van een containermaat. Als u de hoeveelheid afval verkeerd heeft ingeschat moet u wellicht een extra container huren of u betaalt te veel voor de ruimte die u juist overhoudt.  
 • Wij komen alle soorten afval in één afspraak ophalen, in plaats van dat u verschillende soorten containers moet huren omdat u meerdere afvalsoorten wil laten afvoeren.

Ten slotte is het goed om te vermelden dat de Afval Ophaal Dienst niet werkzaam is als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraat, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties. 

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. 

Veelgestelde vragen over meubels laten ophalen

 • Wat doen we met de meubels die we ophalen?
  We proberen zoveel mogelijk meubels te hergebruiken. Zo hebben we toch een steentje bijgedragen aan het milieu. Bruikbare spullen worden aangeboden bij een van onze partners. Zo gaan bijvoorbeeld bruikbare meubels naar de kringloop en matrassen naar Retour Matras etcetera. 
 • Hoe kan ik een afspraak maken om meubels op te laten halen?
  Een afspraak maken doet u door op de knop "Afspraak maken"  te klikken. Hier ziet u in welke regio's we actief zijn en kunt u alvast een inschatting maken van de kosten.
 • Hoe kan ik betalen?
  U rekent af met pin of creditcard en wilt u bedrijfsafval laten ophalen? Dan is het ook mogelijk om per factuur te betalen.
 • Welke meubels halen jullie allemaal op?
  Alle meubels die bij ons in de vrachtwagen passen, nemen wij met ons mee. Denk aan bedden, kasten, bureaus, stoelen, banken, maar ook uw oude matras nemen we mee. We werken ook samen met meubel- en beddenzaken. U verkoopt en levert de nieuwe meubels. Wij halen de oude meubels op voordat jullie de nieuwe meubels leveren. Zo kunnen jullie meubelbezorgers direct alles op de juiste plaats zetten.
 • Worden kasten in zijn geheel meegenomen of eerst uit elkaar gehaald?
  Wij demonteren ook voor u alle kasten en meubels. Zie onze prijslijst! Voor licht “sloopwerk” zoals tuinhuisjes, buitenbergingen, vloeren, keukens, inbouwkasten kunt u ook bij ons terecht.
 • Zijn er extra kosten voor meubels die zich op hogere verdiepingen bevinden of moeilijk toegankelijk zijn?
  Wij halen het op elk gewenste locatie vandaan. Van Zolder tot garage. Van tuin tot kelder. In sommige gevallen hebben we hulp nodig van externe partijen zoals een Verhuislift specialist. Deze huren wij indien nodig voor u in. Dit geldt voor particuliere en zakelijke klanten. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.