Vriezer of koelvriescombinatie laten ophalen

Een oude, kapotte vriezer of koelvriescombinatie in uw schuur voelt als een (ijs)blok aan uw been. Het is vaak zwaar, staat onnodig in de weg en kost tijd om te vervoeren naar een gemeentelijke verzamelplaats voor oude apparaten en witgoed. Wij van de Afval Ophaal Dienst ontzien u daarom in dit proces. Wij halen uw oude vriezer op, maar ook uw andere afval. Zo bent u binnen een mum van tijd van al die oude rommel in uw schuur af! Wanneer begint u met ontspullen?

Binnen no-time van uw kapotte vriezer af!

Een kapotte vriezer heeft geen enkele waarde meer. U kunt de vriezer onmogelijk nog verkopen en de kringloop heeft er ook niets meer aan. Mogelijk staat uw kapotte vriezer al enkele weken, maanden of misschien wel jaren onnodig plek in te nemen. Hoog tijd om actie te ondernemen. Met onderstaande stappen bent u al binnen 48 uur van uw oude vriezer en andere rommel af!

Voordelen van uw vriezer laten ophalen

Onze ophaalservice van oude vriezers en koelvriescombinaties biedt een aantal voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • U kunt het ophalen van uw oude vriezer combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, ander elektronica of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een vriezer of koelvriescombinatie en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren. 
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte vriezer op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw vriezer of koelvriescombinatie en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we toch bij u langs. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw vriezer laten ophalen.

Wat kost het om mijn vriezer op te laten halen?

Wij halen uw vriezer en andere rommel op vanaf €125,-. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij staan klaar voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten. Wij doen het til- en sjouwwerk, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.