Vriezer of koelvriescombinatie laten ophalen

Een oude, kapotte vriezer of koelvriescombinatie in uw schuur voelt als een (ijs)blok aan uw been. Het is vaak zwaar, staat onnodig in de weg en kost tijd om te vervoeren naar een gemeentelijke verzamelplaats voor oude apparaten en witgoed. Wij van de Afval Ophaal Dienst ontzien u daarom in dit proces. Wij halen uw oude vriezer op, maar ook uw andere afval. Zo bent u binnen een mum van tijd van al die oude rommel in uw schuur af! Wanneer begint u met ontspullen?

Binnen no-time van uw kapotte vriezer af!

Een kapotte vriezer heeft geen enkele waarde meer. U kunt de vriezer onmogelijk nog verkopen en de kringloop heeft er ook niets meer aan. Mogelijk staat uw kapotte vriezer al enkele weken, maanden of misschien wel jaren onnodig plek in te nemen. Hoog tijd om actie te ondernemen. Met onderstaande stappen bent u al binnen 48 uur van uw oude vriezer en andere rommel af!

Voordelen van uw vriezer laten ophalen

Onze ophaalservice van oude vriezers en koelvriescombinaties biedt een aantal voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • U kunt het ophalen van uw oude vriezer combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, ander elektronica of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een vriezer of koelvriescombinatie en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren. 
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte vriezer op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw vriezer of koelvriescombinatie en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we toch bij u langs. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw vriezer laten ophalen.

Wat kost het om mijn vriezer op te laten halen?

Wij halen uw vriezer en andere rommel op vanaf €125,-. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij staan klaar voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten. Wij doen het til- en sjouwwerk, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4.8 189 reviews

 • Avatar T Verboom ★★★★ een maand geleden
  Ik ben over de chauffeurs/ophalers zeer tevreden. Wat werken zij hard. Ik vraag me wel af of er niet wat extra hulpmiddelen voor hen zijn (verhuisliftje bijv).
  Waar ik minder tevreden over ben is de informatievoorziening, ik had een vroeg
  … More tijdslot gekozen (08.00-10.00). De dag ervoor kom ik erachter, doordat ik zélf belde om nog ff te checken dat ik nu op 11.15-12.15 stond.
  Onmogelijk want dan had ik andere afspraken. Er werd me verteld dat programma niet altijd rekening houdt met tijdslot (dat is mij bij de telefonische boeking niet gezegd) en waarom laat je me dit niet weten zodra planning er is? Het was niet meer te veranderen en ik moest mn afspraken na 12.00 dus annuleren, kostte me geld (korte termijn) en nu sta ik daar weer onderaan de lijst. Daar baal ik zwaar van. Maar nogmaals; niet dan lof over het chauffeur/ophaal team.
 • Avatar Sonja van der linden ★★★★ in de afgelopen week
  Mij ervaring geef 4 ster goed aardige jongens vanmorgen namen mijn bedombouw en 2 lattenbodems mee had begrepen jullie sturen factuur verder bedankt en misschien tot de volgende keer weer met vriendelijke groet S.van der Linden
 • Avatar TJ Zilla ★★★★★ in de afgelopen week
  De heren waren professioneel en efficiënt. Er werd van te voren netjes gecommuniceerd rond welke tijdstip zij zouden arriveren. Top bedrijf die ik zeker weer zal inschakelen als dat nodig is. Mijn complimenten!
 • Avatar Nora Commelin ★★★★★ 2 weken geleden
  Super netjes en vlot de bank afgevoerd. We werden ruim vtv gebeld dat ze eraan kwamen. Fijne mannen die heel correct hun werk deden. Top!!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.