Vriezer of koelvriescombinatie laten ophalen

Een oude, kapotte vriezer of koelvriescombinatie in uw schuur voelt als een (ijs)blok aan uw been. Het is vaak zwaar, staat onnodig in de weg en kost tijd om te vervoeren naar een gemeentelijke verzamelplaats voor oude apparaten en witgoed. Wij van de Afval Ophaal Dienst ontzien u daarom in dit proces. Wij halen uw oude vriezer op, maar ook uw andere afval. Zo bent u binnen een mum van tijd van al die oude rommel in uw schuur af! Wanneer begint u met ontspullen?

Binnen no-time van uw kapotte vriezer af!

Een kapotte vriezer heeft geen enkele waarde meer. U kunt de vriezer onmogelijk nog verkopen en de kringloop heeft er ook niets meer aan. Mogelijk staat uw kapotte vriezer al enkele weken, maanden of misschien wel jaren onnodig plek in te nemen. Hoog tijd om actie te ondernemen. Met onderstaande stappen bent u al binnen 48 uur van uw oude vriezer en andere rommel af!

Voordelen van uw vriezer laten ophalen

Onze ophaalservice van oude vriezers en koelvriescombinaties biedt een aantal voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • U kunt het ophalen van uw oude vriezer combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, ander elektronica of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een vriezer of koelvriescombinatie en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren. 
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte vriezer op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw vriezer of koelvriescombinatie en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we toch bij u langs. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw vriezer laten ophalen.

Wat kost het om mijn vriezer op te laten halen?

Wij halen uw vriezer en andere rommel op vanaf €125,-. De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij staan klaar voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten. Wij doen het til- en sjouwwerk, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.