Keukenmontage afval laten ophalen

Bij het voltooien van een keukenproject blijft er altijd nog dat overtollige materiaal en afval achter, wat niet alleen rommelig is, maar ook kostbare ruimte in beslag neemt. Bij de klant thuis, maar ook in de vrachtwagen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ophalen en verwerken van keukenmontage afval. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een professionele en milieuvriendelijke verwijdering van al het overtollige materiaal. Van oud keukenapparatuur tot plastic, karton en oude werkbladen. We nemen het allemaal mee in onze vrachtwagen op de dag van montage, zodat de klant direct kan genieten van een splinternieuwe, opgeruimde keuken. 

De voordelen van onze Afval Ophaal Dienst

Bespaar tijd en ervaar het gemak

Het gebruik van een externe dienst voor afvalverwijdering zorgt voor een gestroomlijnd proces, waardoor monteurs zich kunnen concentreren op de levering zonder zich zorgen te maken over afvalverwerking en logistiek.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled. Zo kan bijvoorbeeld oud apparatuur nog een tweede leven krijgen.

U bespaart kracht en energie

Het keukenmontage afval kunt u gewoon laten liggen, want bij goede afspraken kunnen we er direct na oplevering zijn. Er hoeft dus niets meer terug de vrachtwagen in. 

Hoge klanttevredenheid

Een grondige en professionele afhandeling van het afval kan bijdragen aan de algehele tevredenheid van de klant. Een opgeruimde oplevering draagt bij aan een positieve klantervaring en kan resulteren in herhaalde klanten en positieve aanbevelingen.

Snelle service

Wij kunnen rekening houden met de planning van de monteurs en direct na oplevering langsrijden. 

Netjes opgeruimd

Wij vegen de keuken altijd nog netjes even na. Zo kan de klant naar alle tevredenheid genieten van de splinternieuwe keuken. 

Wat we voor keukenleveranciers kunnen betekenen

Onze diensten omvatten het ophalen van verpakkingsmaterialen, restanten van keukenkasten, werkbladen, oude apparaten en ander bouwafval dat bij de installatie van keukens vrijkomt. We zorgen ervoor dat alles op een verantwoorde manier wordt gerecycled of afgevoerd, volgens de geldende voorschriften. Door gebruik te maken van onze service voor het ophalen van keukenmontage afval, kunt u niet alleen de algehele klanttevredenheid verhogen door een opgeruimde oplevering te garanderen, maar ook tijd en kosten besparen op het gebied van afvalverwijdering. Wij nemen onder andere mee:
 • Montage afval van de nieuwe keuken
 • Gedemonteerde (oude) keukens
 • Witgoed, apparaten uit de keuken
keukenafval laten ophalen

Binnen 24 uur opgehaald

Wij kunnen flexibel mee in de planning van de monteurs, zodat we dezelfde dag nog het afval op kunnen halen. Als zakelijk gebruiker, kunt u bij ons een account aanmaken en hier uw afspraken plannen én inzien.

Duurzaamheid & recycling

Bij de Afval Ophaal Dienst zijn we niet alleen toegewijd aan het efficiënt en zorgvuldig verwijderen van diverse soorten afval, waaronder keukenmontage afval, maar ook aan duurzaamheid en recycling. We begrijpen het belang van verantwoord omgaan met materialen en het verminderen van de impact op het milieu. Daarom zorgen we ervoor dat alle soorten afval op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. Materialen die geschikt zijn voor recycling worden gescheiden en naar erkende recyclingfaciliteiten gestuurd. Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een duurzamere levenscyclus voor keukenmaterialen. Kies voor Afvalophaaldienst.nl en draag samen met ons bij aan een groenere toekomst!

De dag van montage kunnen wij het afval ophalen

Geen geregel van vervoer en logistieke processen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Wat kost een keuken afvoeren?

Vanaf € 99 komen wij het keukenmontage afval al ophalen. De exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

 • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
  Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
  Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
 • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.