Witgoed laten ophalen

Heeft u een oude of kapotte wasmachine, droger, afwasmachine of gasfornuis staan? Laat uw witgoed dan door ons ophalen, zodat u plaats kan maken voor een nieuw exemplaar. Wij zorgen voor het vervoer, de mankracht en het streven om uw witgoed binnen 24 uur af te voeren. 

Voordelen van witgoed laten ophalen

Naast meer plek op zolder of in het washok, biedt een ophaalservice van witgoed nog tal van voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.
 • U kunt het ophalen van uw witgoed combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Witgoed en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw witgoed op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Kapot witgoed kunt u niet meer verkopen op Marktplaats of kwijt bij de kringloop. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en laat uw oude witgoed ophalen door de Afval Ophaal Dienst.  

Kosten van witgoed laten ophalen

Vanaf € 125 komen wij uw oude witgoed ophalen. De exacte prijs van uw witgoed en ander afval afvoeren, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina. 

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. 

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

In 6 stappen uw witgoed inleveren

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak nauwelijks nog iets te regelen. Doorloop deze 6 stappen als u gebruik wil maken van de Afval Ophaal Dienst:

Witgoed laten ophalen in de volgende regio’s:

Wij komen uw witgoed ophalen in de volgende provincies: 

Woont u dus in Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch of Roermond, Groningen of in een klein dorp rondom een van deze steden? Geen enkel probleem! U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw witgoed laten ophalen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.