Vanaf
€125,-

€99,-

Witgoed laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Heeft u een oude of kapotte wasmachine, droger, afwasmachine of gasfornuis staan? Laat uw witgoed dan door ons ophalen, zodat u plaats kan maken voor een nieuw exemplaar. Wij zorgen voor het vervoer, de mankracht en het streven om uw witgoed binnen 24 uur af te voeren. 

Voordelen van witgoed laten ophalen

Naast meer plek op zolder of in het washok, biedt een ophaalservice van witgoed nog tal van voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.
 • U kunt het ophalen van uw witgoed combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Witgoed en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw witgoed op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Kapot witgoed kunt u niet meer verkopen op Marktplaats of kwijt bij de kringloop. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en laat uw oude witgoed ophalen door de Afval Ophaal Dienst.  

Kosten van witgoed laten ophalen

Vanaf € 99 komen wij uw oude witgoed ophalen. De exacte prijs van uw witgoed en ander afval afvoeren, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina. 

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraten. U kunt onze dienst dus ook niet vergelijken met gemeentelijke instellingen en regelgevingen. 

In elke gemeente zijn de spelregels en prijzen anders. Omdat men hier veelal door de bomen het bos niet meer ziet bieden wij een makkelijke oplossing. Wij doen er alles aan om het probleem “afval” voor het grote publiek, middels onze dienst, wel bereikbaar te maken.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken!

In 6 stappen uw witgoed inleveren

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak nauwelijks nog iets te regelen. Doorloop deze 6 stappen als u gebruik wil maken van de Afval Ophaal Dienst:

Witgoed laten ophalen in de volgende regio’s:

Wij komen uw witgoed ophalen in de volgende provincies: 

U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw witgoed laten ophalen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,9 619 reviews

 • Avatar Helio pr ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Judith Middelveen ★★★★★ in de afgelopen week
  Superblij met de service. Afspraak was afspraak. Goede communicatie en wat een harde werkers!
  Aanrader.
 • Avatar Sonja de Krieger ★★★★★ in de afgelopen week
  Keurig maar ga in beroep bij de gemeente want dit pik ik niet ik betaal zat ben niet mobiel en al oud ben blij dat ik hun heb gevonden
 • Avatar Wessel van Opstal ★★★★★ in de afgelopen week
  Vriendelijk personeel en snel geregeld.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.