Papier laten ophalen

Heeft u thuis of in uw bedrijfspand een enorme hoeveelheid papierafval liggen? Laat het dan door ons ophalen! Papier is er in allerlei soorten en maten zoals print papier, karton, verpakkingsmateriaal, drukwerk, boeken, tijdschriften en nog veel meer. Zeker bedrijven hebben al snel te maken met een grote hoeveelheid papierafval dat vreselijk in de weg kan liggen. Wist u dat u bij de Afval Ophaal Dienst vaak binnen 24 uur al van al uw oud papier af bent én tegelijkertijd ook nog andere afvalstromen door ons kan laten ophalen? Bespaar tijd en moeite en creëer rust in uw ruimte en hoofd. 

De voordelen van papier laten ophalen

Mogelijk heeft u overwogen om een container te huren. Het huren van een papier- of afvalcontainer biedt tal van voordelen, maar het laten ophalen van uw afval biedt nog veel meer voordelen. In ons artikel leest u waarom u beter voor een afvalophaaldienst kunt kiezen, dan voor een container huren.

Wij hebben nog een aantal andere belangrijke voordelen van oud papier en ander afval laten ophalen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Zo blijft uw auto mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Zo kan uw kracht en energie efficiënter besteed worden.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op een parkeerplaats of op straat

Wij halen de spullen uit uw huis op.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak. In de meeste gevallen kunnen we al binnen 24 uur bij uw bedrijf zijn.

Milieuvriendelijk

Al het afval wordt op verantwoorde wijze gerecycled.

Binnen enkele stappen is uw papier opgehaald:

Binnen enkele stappen bent u al van uw oud papier af.

Prijzen van oud ijzer en afval ophalen

De Afval Ophaal Dienst is niet werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. De prijs van oud ijzer en ander afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting maken met onze kuub calculator. Wellicht kunt u vooraf uw buren of familieleden eens vragen of zij nog oud afval hebben, om de kosten te delen. 

Direct en eenvoudig uw afval laten ophalen? Maak gebruik van onze professionele service en laat uw afval en papier door ons milieubewust verwerken.

Werkgebieden

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

De Afval Ophaal Dienst biedt een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken.

Het laten afvoeren van uw bedrijfsafval is goedkoper dan een container huren. Lees hier meer over verschillen tussen een container huren en een afvalophaaldienst. Naast de standaard lagere prijzen kunnen onderstaande redenen er ook nog voor zorgen dat u minder hoeft te betalen:

  • U betaalt voor de daadwerkelijke hoeveelheid afval in plaats van een containermaat. 
  • Wij komen alle soorten afval in één afspraak ophalen, in plaats van dat u extra moet betalen omdat u meerdere afvalsoorten wil laten afvoeren. 
  • Uw personeelsleden hoeven geen tijd te besteden aan het sjouw- en tilwerk. Wij doen dat voor u. Zo kunnen arbeidsuren efficiënter besteed worden. 

Bedrijfsafval laten ophalen in de volgende provincies

Wij halen uw oud papier op in de volgende provincies:

  • Limburg: Weert, Roermond, Venlo, Heerlen, Sittard, Maastricht
  • Noord-Brabant: Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Helmond
  • Amsterdam & regio: Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Purmerend, Oostzaan, Zaandam
  • Zuid-Holland: Rotterdam, Leiden, Gouda, Woerden, Utrecht
  • Groningen: Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam, Appingedam

Laat uw afval dus ophalen als uw bedrijf gevestigd is in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen. Werkt u hier niet in de buurt? Controleer dan het postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw bedrijfsafval ophalen. Maak direct uw afspraak bij Afval Ophaal Dienst en reken af met bedrijfsafval!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.