Grofvuil laten ophalen

Grofvuil is afval dat te groot is om in de grijze container af te voeren. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om dergelijke voorwerpen weg te gooien, om rommel en opeenhoping van spullen te voorkomen. Zo creëert u structuur en ruimte in uw woning of bedrijfspand. Wij helpen u hier graag bij, door uw grofvuil snel en voordelig op te halen op een dag én tijdstip die voor u het beste uitkomt!

Soorten grofvuil die we ophalen:

Wij nemen allerlei soorten grofvuil voor u mee, zodat u zelf geen vervoer hoeft te regelen en op en neer hoeft te rijden. Als we het hebben over grofvuil ophalen, denk dan aan de volgende voorwerpen:

In principe, alles wat ongevaarlijk is en opgetild kan worden door onze twee teamleden, kan mee in onze vrachtwagen. Zo ook specifieke materialen als hout, metaal, oud ijzer etcetera.

De voordelen van grofvuil laten ophalen

Onderstaand de belangrijkste voordelen van grofvuil laten ophalen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost jou geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw grofvuil op laten halen:

Wat kost grofvuil ophalen?

Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten.
De kosten van grofvuil laten ophalen begint bij een bedrag van 125 euro. De exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3 grofvuil. U kunt zelf al een inschatting maken van uw hoeveelheid grofvuil met de kuub calculator

Bij aanvang van de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald, nadat u ons heeft laten zien wat er daadwerkelijk weg mag. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. U hoeft niets vooraf te betalen. Wij rekenen het volledige bedrag per pin met u af als de klus geklaard is. 

Mocht de prijs toch hoger uitkomen dan u op voorhand dacht en u ziet toch af van de afspraak, dan rijden wij kostenloos weer door naar de volgende klant. 

Grofvuil ophaaldienst

Onze naam zegt het al, wij zijn een fullservice Afval Ophaal Dienst en halen dus ook graag uw grofvuil op. Of dat nu bij u thuis is of in uw bedrijfspand, winkel of kantoor. Maak direct eenvoudig uw afspraak en maak gebruik van onze ophaalservice.

Wij komen graag bij u langs in de volgende provincies om uw grofvuil op te halen:

Laat uw grofvuil -wellicht in combinatie met ander afval zoals oude meubels, dus ophalen als u in Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Maastricht, Amsterdam, Groningen of in de buurt van deze plaatsen woont. Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan uw postcodegebied door uw gegevens in te vullen in ons afspraken venster

Wij komen ongeacht waar u woont of gevestigd bent, voor dezelfde prijs uw grofvuil ophalen. Maak direct nog een afspraak!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 247 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ een week geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ een maand geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 2 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 3 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.