Vanaf
€125,-

€99,-

Grofvuil laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Grofvuil is afval dat te groot is om in de grijze container af te voeren. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om dergelijke voorwerpen weg te gooien, om rommel en opeenhoping van spullen te voorkomen. Zo creëert u structuur en ruimte in uw woning of bedrijfspand. Wij helpen u hier graag bij, door uw grofvuil snel en voordelig op te halen op een dag én tijdstip die voor u het beste uitkomt!

Soorten grofvuil die we ophalen:

Wij nemen allerlei soorten grofvuil voor u mee, zodat u zelf geen vervoer hoeft te regelen en op en neer hoeft te rijden. Als we het hebben over grofvuil ophalen, denk dan aan de volgende voorwerpen:

In principe, alles wat ongevaarlijk is en opgetild kan worden door onze twee teamleden, kan mee in onze vrachtwagen. Zo ook specifieke materialen als hout, metaal, oud ijzer etcetera.

De belangrijkste voordelen van grofvuil laten ophalen op een rijtje:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon.

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Grofvuil ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw grofvuil op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de plek waar het afval lag nog even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Eenvoudig uw grofvuil op laten halen:

Wat kost grofvuil ophalen?

Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving of de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten.
De kosten van grofvuil laten ophalen begint bij een bedrag van 99 euro. De exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op het aantal m3 grofvuil. U kunt zelf al een inschatting maken van uw hoeveelheid grofvuil met de kuub calculator

Bij aanvang van de ophaalafspraak wordt de uiteindelijke prijs bepaald, nadat u ons heeft laten zien wat er daadwerkelijk weg mag. Als u akkoord gaat met de prijs, gaan onze mannen voor u aan de slag. U hoeft niets vooraf te betalen. Wij rekenen het volledige bedrag per pin met u af als de klus geklaard is. 

Mocht de prijs toch hoger uitkomen dan u op voorhand dacht en u ziet toch af van de afspraak, dan rijden wij kostenloos weer door naar de volgende klant. 

Wij zorgen voor een tweede leven van uw spullen

Bij het recyclen van grofvuil zetten we een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Onze dienst streeft ernaar om materialen die voorheen als afval werden beschouwd, een nieuw leven te geven. Door zorgvuldige scheiding en samenwerking met betrouwbare partners wordt een aanzienlijk deel van het grofvuil gerecycled. Dit betekent dat materialen zoals hout, metaal en elektronica worden hergebruikt, waardoor de vraag naar nieuwe grondstoffen vermindert en de impact op het milieu afneemt. Kies voor onze dienstverlening en draag bij aan een circulaire economie en een schonere planeet.

Veelgestelde vragen over grofvuil

 • Wat wordt bedoeld met grofvuil?
  Grofvuil is afval dat te groot is voor de vuilniszak, bijvoorbeeld kapotte matrassen, tapijt, meubels en grote stukken piepschuim. Spullen en materialen die hergebruikt kunnen worden, gaan naar recyclebedrijven. 
 • Wat doen we met het grofvuil?
  We proberen zoveel mogelijk grofvuil te hergebruiken. Zo hebben we toch een steentje bijgedragen aan het milieu. Bruikbare spullen worden aangeboden bij een van onze partners. Zo gaat bijvoorbeeld alles met een stekker naar We Cycle, matrassen naar Retour Matras etcetera. 
 • Hoe kan ik een afspraak maken om grofvuil op te laten halen?
  Een afspraak maken doet u door op de knop "Afspraak maken"  te klikken. Hier ziet u in welke regio's we actief zijn en kunt u alvast een inschatting maken van de kosten.
 • Hoe kan ik betalen?
  U rekent af met pin of creditcard en schakelt u onze dienstverlening zakelijk in? Dan is het ook mogelijk om per factuur te betalen.
 • Hoe maak ik mijn grofvuil gereed voor ophalen?
  Plaats het grofvuil op een handige locatie, bijvoorbeeld aan de straatkant, op de oprit of zelfs in een aangewezen ruimte in huis. Geen zorgen over het scheiden, want dat nemen wij voor onze rekening!
 • Kunnen jullie elektronica of witgoed ophalen?
  Wij nemen alle soorten elektronica en witgoed mee. Of het nog werkt of defect is, wij zorgen dat het op de juiste plek terecht komt.
 • Hoe snel kan het grofvuil worden opgehaald?
  Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn. Bij het maken van een afspraak kunt u zelf uw voorkeur opgeven.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

 • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
  Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
  Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
 • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.