Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen in Groningen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Binnen 24 uur van uw rommel af. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Het nadeel van een grote schoonmaak houden, is dat de rommel daarna nog gescheiden én weggebracht moet worden. 

Wat ga je weggeven? Wat kan in de kliko? Wat moet naar de stort gebracht worden en wat kan naar de kringloop? Dit soort extra stappen zorgen ervoor dat we het ontspullen uitstellen. Bij de Afval Ophaal Dienst maken we korte metten met afval. Van oude meubels en elektronica tot oud ijzer en een berg papier. Wij halen het allemaal in één rit bij u op.  Wij zorgen voor rust en ruimte in uw huis en u zorgt voor rust in uw hoofd!

8 voordelen van afval laten ophalen in Groningen

Behalve een heerlijk opgeruimd huis of bedrijfspand, biedt onze dienst van afval ophalen in Groningen nog tal van voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u opgesomd:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto of bedrijfsauto ook niet te bevuilen of beschadigen.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Groningen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

U doorloopt slechts 6 stappen!
U hoeft enkel 6 stappen te doorlopen om voorgoed van uw oude afval af te zijn:

Grofvuil in Groningen, Oldambt, Delfzijl, Veendam of Appingedam?

Woont u in Groningen? Dan komen we maar al te graag bij u langs om uw oude rommel op te halen! Wij komen langs voor oude meubels, oude elektronica, grofvuil, bedrijfsafval of onbruikbare materialen zoals glas of oud ijzer en zelfs plastic. De vraag is eerder wat we niet ophalen.

Ons team rijdt naast de grote steden ook kleine dorpen en steden af in Groningen. Dus ook als u niet in bovengenoemde steden woont, kunt u hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van onze dienst. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw plaats er niet bij? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie. Mogelijk komen we dan toch bij u langs. 

Kosten van afval laten ophalen

Wij zijn niet verbonden aan de gemeente en voeren onze dienst daarom tegen betaling uit. Dit betekent dat als u gebruik wil maken van alle voordelen van de Afval Ophaal Dienst, u hier budget voor kan én wil vrijmaken. 

De kosten van afval laten ophalen zijn afhankelijk van de hoeveelheid afval die u heeft liggen. Vanaf €99,- komen wij al uw afval ophalen. Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal m3. U kunt zelf al een inschatting maken van wat u ongeveer kwijt zal zijn met onze kuub calculator.

Bij aanvang wordt de uiteindelijke prijs bepaald. Als u akkoord gaat met de prijs, starten onze mannen met het inladen van uw afval. Mocht u toch niet tevreden zijn over de prijs, dan rijden wij kosteloos weer door naar de volgende klant. U betaalt bij ons dan ook niets vooraf!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.