Oude bedden en matrassen laten ophalen | B2B

Als beddenzaak begrijpt u het belang van een naadloze levering en installatie van nieuwe bedden voor uw klanten. Onze complete ophaalservice van bedden en matrassen is speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het vlot afhandelen van oude bedden, waardoor uw klanten een moeiteloze en tevreden ervaring overhouden bij hun upgrade naar een nieuw bed.

De voordelen van onze Afval Ophaal Dienst

Bespaar tijd en ervaar het gemak

Het gebruik van een externe dienst voor afvalverwijdering zorgt voor een gestroomlijnd proces, waardoor meubelbezorgers zich kunnen concentreren op de levering zonder zich zorgen te maken over het afvoeren van het oude bed en matras en de daarbij horende logistieke processen.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled. Zo leveren we oude matrassen bijvoorbeeld af bij RetourMatras en kijken we of het oude bed nog goed genoeg is voor de kringloop.

U bespaart kracht en energie

De bedden en matrassen kunt u gewoon laten liggen, want bij goede afspraken kunnen we er direct voor levering zijn. Er hoeft dus niets meer terug de vrachtwagen in. Zo heeft de bezorger alle ruimte om de nieuwe spullen te installeren. 

Hoge klanttevredenheid

Een goede en professionele afhandeling van het oude bed en matras kan bijdragen aan de algehele tevredenheid van de klant. Een opgeruimde oplevering draagt bij aan een positieve klantervaring en kan resulteren in herhaalde klanten en positieve aanbevelingen.

Snelle service

Wij kunnen rekening houden met de planning van de meubelbezorgers en voor levering de oude meubels meenemen. 

Netjes opgeruimd

Wij vegen de slaapkamer altijd nog netjes even na. Zo kunnen de nieuwe spullen direct neergezet worden, zonder dat de klant nog moet schoonmaken van te voren.  

Wat we voor u als beddenleverancier kunnen betekenen

U verkoopt en levert de nieuwe meubels. Wij halen de meubels op voordat jullie de meubels leveren. Zo kunnen jullie meubelbezorgers direct alles op de juiste plaats zetten.

Door gebruik te maken van onze service voor het ophalen van oude bedden en matrassen, kunt u niet alleen de algehele klanttevredenheid verhogen door een opgeruimde levering te garanderen, maar ook tijd en kosten besparen op het gebied van afvalverwijdering. Dit draagt bij aan een positieve ervaring voor uw klanten en versterkt uw reputatie als betrouwbare en professionele beddenzaak.

Binnen 24 uur opgehaald

Wij kunnen flexibel mee in de planning van de meubelbezorgers, zodat we dezelfde dag nog de bedden en matrassen op kunnen halen. Als zakelijk gebruiker, kunt u bij ons een account aanmaken en hier uw afspraken plannen én inzien.

Duurzaamheid & recycling

Bij de Afval Ophaal Dienst zijn we niet alleen toegewijd aan het efficiënt en zorgvuldig verwijderen van diverse soorten afval, waaronder bedden en matrassen, maar ook aan duurzaamheid en recycling. We begrijpen het belang van verantwoord omgaan met materialen en het verminderen van de impact op het milieu. Daarom zorgen we ervoor dat alle soorten afval op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. Zo worden matrassen apart afgevoerd in verband met de speciale wetgeving.

RetourMatras is een van de grootste spelers in Europa. Zij hebben diverse fabrieken waar de matrassen klaargemaakt worden voor hergebruik. Alle bruikbare grondstoffen worden verwerkt tot nieuwe judomatten, matrassen, ondervloeren en nog veel meer. Zijn bedden nog goed genoeg voor een tweede leven? Dan maken wij de kringloop hier blij mee.

Op deze manier dragen we bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een duurzamere levenscyclus van onder andere meubels. Kies voor Afvalophaaldienst.nl en draag samen met ons bij aan een groenere toekomst! Naast oude bedden en oude matrassen halen wij ook ontzettend graag al uw andere bedrijfsafval op.

Vóór levering kunnen wij het afval ophalen

Geen geregel van vervoer en logistieke processen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

  • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
    Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
    Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
  • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
  • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.