Oude koelkast laten ophalen

Heeft u nog een oude koelkast staan omdat hij defect is of vervangen is voor een groter of nieuwer exemplaar? Laat uw oude koelkast dan niet langer stof vangen en laat hem door ons ophalen. Scheelt u een ritje naar de stort en u kunt uw oude koelkast ook nog in combinatie met ander afval laten ophalen door ons. Naast een oude koelkast ook nog een meubelstuk waar u van af wilt en nog een hoop grofvuil? Maak een afspraak en u heeft binnen no-time meer ruimte in huis!

Voordelen van: koelkast laten ophalen

Uw oude koelkast laten ophalen biedt diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een container huren. Welke voordelen lees je in ons blogbericht. Wij hebben enkele voordelen van onze dienst voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • U hoeft geen transport te regelen en uw eigen auto hoeft u ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Een koelkast is zwaar en moet met meerdere personen getild worden. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. 
 • U kunt het ophalen van uw oude koelkast combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. Wel zo makkelijk!
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn om uw koelkast en ander afval op te halen!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Binnen 1 a 2 dagen van uw oude koelkast af!

Doorloop de eenvoudige 6 stappen hieronder en in een mum van tijd bent u van uw oude koelkast af!

Ook andere afvalstromen

Het voordeel van onze dienstverlening is dat wij niet alleen hoeven te komen voor uw oude koelkast. Heeft u meer elektronica dat in de weg staat of misschien wel een oud meubelstuk dat enkel stof staat te vangen, dan halen wij ook dat graag bij u op. U betaalt namelijk per kuub en kunt door middel van onze kuubcalculator van te voren al een prijsinschatting maken. Zo kan het best interessant zijn om samen met uw buren of familieleden uw afval te verzamelen en de kosten te delen. 

Ophaallocaties

Wij komen uw koelkast ophalen in de volgende provincies: 

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw koelkast laten ophalen.

Tot slot: Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Vanaf € 99 komen wij uw oude koelkast in combinatie met ander afval al ophalen. De exacte prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 275 reviews

 • Avatar Getty Betlem ★★★★★ 2 maanden geleden
  Fantastisch zo'n ophaaldienst, vooral met een volle kelder waar oude bank
  en 2 fauteuils e.a. tijdelijk stonden. Marktplaas nauwelijks respons, kringloopwinkel wil ze niet en gratis ophaal grofafval moet je hulp vinden om in de ochtend
  … More alles buiten zetten...niet dus! Nu kon je de afhaaldatum en tijd zelf bepalen, gaven van tevoren door hoe laat ze precies komen. De 2 aardige mannen hadden zo de meubels weggehaald en toch wat meer zo meegenomen. Veel dank en een last weg. Het was het geld meer dan waard!
 • Avatar Evert Kipp ★★★★★ 3 maanden geleden
  Supervriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden over de geboden dienst want zelf was ik niet in staat om het grofvuil af te voeren en deze dienst is echt een superuitkomst voor mensen als ik. Vooraf samen besproken hoeveel kuub het was en … More dus daarmee ook de prijs die er bij hoort. Ik ben dus zoals gezegd zeer tevreden!
 • Avatar febe ricken ★★★★★ 4 maanden geleden
  Snelle, betrouwbare, klantvriendelijke medewerkers die
  netjes een kwartier voor aankomst gebeld hadden. Ze waren zelfs een kwartiertje eerder dan aangegeven, wat mij prima uitkwam.
  Kortom: helemaal tevreden 🙂
 • Avatar Emma ★★★★★ 5 months ago
  Goede ervaring met het ophalen van een oude bank. Ze namen zelfs wat extra's mee zonder extra kosten. Goed geregeld met het laten weten wanneer ze zouden komen. 100% goede keus.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.