Oude koelkast laten ophalen

Heeft u nog een oude koelkast staan omdat hij defect is of vervangen is voor een groter of nieuwer exemplaar? Laat uw oude koelkast dan niet langer stof vangen en laat hem door ons ophalen. Scheelt u een ritje naar de stort en u kunt uw oude koelkast ook nog in combinatie met ander afval laten ophalen door ons. Naast een oude koelkast ook nog een meubelstuk waar u van af wilt en nog een hoop grofvuil? Maak een afspraak en u heeft binnen no-time meer ruimte in huis!

Voordelen van: koelkast laten ophalen

Uw oude koelkast laten ophalen biedt diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een container huren. Welke voordelen lees je in ons blogbericht. Wij hebben enkele voordelen van onze dienst voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • U hoeft geen transport te regelen en uw eigen auto hoeft u ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Een koelkast is zwaar en moet met meerdere personen getild worden. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. 
 • U kunt het ophalen van uw oude koelkast combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. Wel zo makkelijk!
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn om uw koelkast en ander afval op te halen!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Binnen 1 a 2 dagen van uw oude koelkast af!

Doorloop de eenvoudige 6 stappen hieronder en in een mum van tijd bent u van uw oude koelkast af!

Ook andere afvalstromen

Het voordeel van onze dienstverlening is dat wij niet alleen hoeven te komen voor uw oude koelkast. Heeft u meer elektronica dat in de weg staat of misschien wel een oud meubelstuk dat enkel stof staat te vangen, dan halen wij ook dat graag bij u op. U betaalt namelijk per kuub en kunt door middel van onze kuubcalculator van te voren al een prijsinschatting maken. Zo kan het best interessant zijn om samen met uw buren of familieleden uw afval te verzamelen en de kosten te delen. 

Ophaallocaties

Wij komen uw koelkast ophalen in de volgende provincies: 

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw koelkast laten ophalen.

Tot slot: Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Vanaf € 99 komen wij uw oude koelkast in combinatie met ander afval al ophalen. De exacte prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 408 reviews

 • Avatar Ronny Bossers ★★★★ in de afgelopen week
  Ik zat enorm omhoog met een grote hoekbank. We kregen een nieuwe bank smiddags. Smorgens was de oude bank nog niet weg, ondanks vele pogingen via marktplaats en kringloop. Rond 10 uur gezocht naar een definitieve oplossing. Ik kwam bij … More deze organisatie terecht. Mailtje gestuurd en binnen enkele uren was de bank opgehaald. Wel prijzig, maar wel zeer snel geregeld. Heel blij mee. Vanwege de prijs 1 ster minder gegeven.
 • Avatar Lynne ★★★★★ in de afgelopen week
  Very professional and friendly. I recommend their service!
 • Avatar Frank van den Heuvel ★★★★★ in de afgelopen week
  Eergisteren is Bert en zijn collega langs gekomen om mijn 3-zits bank op te halen. Ik kreeg netjes een belletje circa 30 minuten voordat ze kwamen. Helaas was de bank te groot en de deuropening te klein om de bank uit de woning te krijgen. … More Ze hebben van alles geprobeerd, maar helaas. Dus zijn ze zonder bank weggegaan. Ik zou weer contact opnemen zodra de bank in tweeën zou zijn. Dit is, met dank aan de lieve buren, gelukkig vrij snel gelukt. Ik heb toen Bert gebeld of ie nog in de buurt was, maar dat was niet het geval. Hij zou me bellen zodra hij weer thuis was. 's Avonds hebben we weer contact gehad en hij was bereid om de volgende ochtend, op zijn vrije dag(!), alsnog de bank op te halen. Doordat de bank gehalveerd was, is het uiteindelijk wel gelukt de bank in de vrachtwagen te krijgen. Nogmaals complimenten voor beide mannen, maar met name voor Bert voor deze fantastische service!
 • Avatar Mayke Van De Westerlo ★★★★★ in de afgelopen week
  Ze hebben hun werk netjes gedaan!

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.