Groenafval ophalen

Zodra de zomer en het voorjaar voor de deur staan, of wanneer de bladeren van de bomen vallen, is het een uitgelezen moment om uw tuin op te frissen. Maar wat doet u met al dat snoei- en groenafval? In plaats van het naar de stortplaats te brengen, biedt Afval Ophaal Dienst slimme oplossingen voor het ophalen van uw groenafval. Wij begrijpen dat duurzaamheid voor u van belang is, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om op een verantwoorde en betaalbare manier van uw tuinafval af te komen, zodat u optimaal kunt genieten van een goed onderhouden tuin.

De belangrijkste voordelen van groenafval laten ophalen op een rijtje:

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

U hoeft zelf geen transport te regelen

Bespaart kosten, een hoop geregel en uw auto blijft mooi schoon. 

U bespaart kracht en energie

Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.

Groenafval ophalen is goedkoper dan een container huren

U betaalt alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval én u kunt het combineren met ander afval.

Uw tuinafval ligt niet op straat

Indien gewenst kunnen we groenafval en snoeiafval direct in uw tuin verzamelen. Houd er rekening mee dat hiervoor uurtarieven gelden. Deze optie biedt u de flexibiliteit om direct betrokken te zijn bij het opruimproces.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw tuinafval op te laten halen. In de meeste gevallen kunnen we er al binnen 24 uur zijn.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Netjes opgeruimd

Wij doen al het zware werk en vegen de tuin nog netjes even na. Opgeruimd staat netjes. En het kost u geen enkele moeite. Maak dus meteen een afspraak!

Onze eenvoudige service van tuinafval ophalen:

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces. U hoeft naast het maken van een afspraak, nauwelijks nog iets te regelen. Verzamel enkel uw groenafval en snoeiafval dat u wilt laten ophalen. Deze stappen doorloopt u als u kiest voor de Afval Ophaal Dienst:

Onze tuinafval diensten:

Tuinafval ophalen:

Of het nu gaat om herfstbladeren, takken na het snoeiseizoen of ander tuinafval, wij staan klaar om het voor u op te ruimen. Ons team werkt met handgereedschap, waardoor we zorgvuldig en doelgericht te werk gaan.

 

Snoeiafval service:

Wij zijn geen hovenier, maar we zijn experts in het verzamelen en verwijderen van snoeiafval. Of het nu gaat om het snoeien van struiken, heesters of bomen, wij zorgen voor een nette en snelle afvoer van het snoeiafval uit uw tuin. 

In tegenstelling tot sommige dienstverleners beschikken wij niet over groot materieel. Onze aanpak is gebaseerd op handgereedschap, wat een meer gedetailleerde en klantgerichte benadering mogelijk maakt.

Wat we wel ophalen: snoeiafval, bladeren, takken

vuilniszakken met bladeren groenafval
groenafval laten ophalen

Wat we niet doen: graven, snoeien, in bomen klimmen of hijsen

tuinafval snoeiwerk
graafmachine
boom snoeien met gereedschap

Diverse afvalsstromen tegelijkertijd

Ervaar het ultieme gemak met onze Afval Ophaal Dienst. Wij gaan verder dan alleen het ophalen van bladeren en takken; denk aan het comfort van het verwijderen van oude tuinmeubels, verrot hout en diverse andere items die u mogelijk uit uw tuin wilt laten verdwijnen. Of het nu gaat om het creëren van extra ruimte, het vernieuwen van het uiterlijk van uw fijne buitenruimte of gewoon om afscheid te nemen van ongewenste voorwerpen, onze dienst staat paraat om het moeiteloos voor u te regelen. Geniet van het gemak van een opgeruimde tuin, zonder de stress van het zelf naar de stortplaats brengen van uw groenafval.

Binnen enkele uren van uw tuinafval af*

Geen geregel van vervoer en hulptroepen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Samen voor een groene planeet: laat uw afval ophalen

Bij onze Afval Ophaal Dienst streven we niet alleen naar gemak, maar ook naar duurzaamheid en recycling. We geloven in het belang van verantwoord afvalbeheer en zetten ons in om materialen op een milieuvriendelijke manier te verwerken. Of het nu gaat om groenafval, oude meubels of andere tuinartikelen, we scheiden materialen zorgvuldig om ze naar erkende recyclingfaciliteiten te sturen. Zo dragen we bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een circulaire economie. Kies voor onze Afval Ophaal Dienst en werk samen met ons aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Veelgestelde vragen over groenafval

Veelgestelde vragen over tuinafval

 • Wat wordt bedoeld met groenafval en tuinafval?
  Met tuinafval en groenafval doelen we op takken, snoeiafval en bladafval.
 • Halen jullie ook kerstbomen op?
  Na de feestelijke periode staan wij klaar om uw kerstboom op te halen. Geef uw boom een tweede leven door deze aan ons toe te vertrouwen. Op deze manier dragen we samen bij aan een duurzaam en groen begin van het nieuwe jaar.
 • Hoe kan ik een afspraak maken om groenafval op te laten halen?
  Een afspraak maken doet u door op de knop "Afspraak maken"  te klikken. Hier ziet u in welke regio's we actief zijn en kunt u alvast een inschatting maken van de kosten.
 • Hoe kan ik betalen?
  U kunt betalen met pin, creditcard of op factuurbasis indien u onze dienst voor zakelijk gebruik inschakelt.

Geen gedoe meer met je rommel?

Afval Ophaal Dienst haalt alles snel bij je op!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

 • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
  Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
  Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
 • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week