Vanaf
€125,-

€99,-

Oude wasmachine laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Heeft u nog een oude wasmachine staan omdat hij defect is of niet langer meer nodig is? Laat uw oude wasmachine dan door ons ophalen. Wij zorgen voor het vervoer en de mankracht, zodat u zelf het zware werk niet hoeft te doen. 

Voordelen van uw wasmachine laten ophalen

Naast meer plek op zolder of in het washok, biedt een ophaalservice van oude wasmachines nog tal van voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

 • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
 • Er hoeft geen transport geregeld te worden en u hoeft uw eigen auto ook niet te bevuilen of beschadigen. 
 • U bespaart kracht en energie. Een wasmachine is enorm zwaar en moet met meerdere personen getild worden. Dat gesjouw is niet altijd even goed voor uw rug. Laat het daarom aan ons over.
 • U kunt het ophalen van uw oude wasmachine combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
 • Een wasmachine en ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
 • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte wasmachine op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
 • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Een kapotte wasmachine kunt u niet meer verkopen op Marktplaats of kwijt bij de kringloop. Maak het uzelf daarom gemakkelijk en laat uw oude wasmachine ophalen door de Afval Ophaal Dienst. 

In combinatie met ander afval

Het voordeel van de afvalophaaldienst is dat u niet alleen een afspraak hoeft te maken om uw oude wasmachine op te laten halen, maar dat u tegelijkertijd ook uw overige afval met ons mee kan geven. Denk bijvoorbeeld aan een oud matras dat nog op zolder ligt of grofvuil.

Bij het huren van een container werkt dat vaak wat anders. Dan dient u voor meerdere afvalstromen meerdere containers te huren. Dat loopt meteen op in de kosten. Door de Afval Ophaal Dienst wordt al het afval in één keer opgehaald door onze medewerkers, ongeacht de verschillende afvaltypen.

Uw kapotte wasmachine laten ophalen binnen 24 uur

Afval Ophaal Dienst ontzorgt u in het gehele proces wanneer u af wilt van uw oude wasmachine. Doorloop onderstaande 6 stappen als u binnen no-time af wilt van uw oude wasmachine.

Kosten wasmachine laten ophalen.

Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Vanaf € 99 komen wij uw oude wasmachine en ander afval al ophalen. De exacte prijs van afval op laten halen, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

Ophaallocaties

Wij komen uw wasmachine ophalen in de volgende provincies: 

Woont u hier niet in de buurt? Controleer dan even of we ook in uw woonplaats langskomen. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw wasmachine laten ophalen.

Tot slot: Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. De Afval Ophaal Dienst is een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Bekijk hier de prijzen die wij hiervoor hanteren. 

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 645 reviews

 • Avatar Bianca Janssen ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar Bartholoméus Olde Barnevelt ★★★★★ in de afgelopen week
  Uitstekende service van de afval ophaaldienst!
  Ik ben nu van mijn grof afval verlost dat hier al jaren ruimte staat in te nemen.
 • Avatar Célia Martins ★★★★★ in de afgelopen week
 • Avatar nasef khalaf ★★★★★ in de afgelopen week

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.