Vanaf
€125,-

€99,-

Afval laten ophalen Friesland

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Woont u in Friesland en heeft u een hoop rommel in uw huis of in uw bedrijfspand, waar u binnen no-time van af wilt? Schakel dan de Afval Ophaal Dienst in en wij ontzorgen u in het gehele proces. Van meubels ophalen en grofvuil tot het ophalen van elektrische apparaten. Wij zijn er voor u en laten achteraf ook nog alles netjes achter!

Voordelen van afval laten ophalen in Friesland

Eens in de zoveel tijd is het goed voor de rust in ons huis én hoofd om ons te ontdoen van oude spullen en afval. Het opruimen en ontspullen van uw huis is stap 1. Echter het sorteren, vervoeren en wegbrengen van uw afval is de stap waar we meestal als een berg tegenop zien. Dit zorgt ervoor dat uw afval onnodig lang in huis, in de garage of op zolder blijft staan. De Afval Ophaal Dienst schiet u om deze reden te hulp, omdat wij het u graag veel gemakkelijker willen maken. 

Wij rijden door Friesland om uw huis of bedrijf vrij te maken van oude meubels, oude elektronica en overig afval. De belangrijkste voordelen van onze afval ophaal service hebben wij voor u op een rijtje gezet: 

U bespaart tijd

Zo hoeft u niet op en neer te rijden naar de stort, of in de rij te staan bij de milieustraat.

Geen auto in uw bezit? Geen probleem!

Er hoeft ook geen transport geregeld te worden.

U bespaart kracht en energie

U bespaart kracht en energie. Laat het gesjouw en zwaar tilwerk aan ons over.

Afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren

Daarbij betaalt u alleen voor de daadwerkelijke hoeveelheid af te voeren m3 afval.

Uw afval staat niet op straat

Wij halen de spullen uit de betreffende ruimte.

Snelle service

Plan gemakkelijk online een afspraak om uw afval op te laten halen in uw woon- of werkomgeving in Friesland. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!

Milieuvriendelijk

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

U kunt diverse afvalstromen tegelijkertijd op laten halen

Dit hoeft u niet te sorteren of extra voor bijbetalen.

Binnen 6 stappen van uw rommel af!

Overtuigd van de voordelen van onze dienstverlening en bent u bereid om hiervoor te betalen? Doorloop dan onderstaande 6 stappen en binnen no-time is uw woning of werkomgeving heerlijk afval vrij! Twijfelt u nog tussen het laten ophalen van uw afval of een container huren? Lees dan deze blog over waarom het vaak voordeliger is om uw afval te laten ophalen

Kosten afval laten ophalen in Leeuwarden, Sneek, Dokkum en Ijlst

Woont u in of rondom bovenstaande steden? Dan komen wij zeker uw droger, grofvuil, oude meubels of ander afval ophalen in Friesland. Wij komen vanaf €99,- uw oude afval ophalen. De prijs is gebaseerd op het aantal m3 afval. Maak zelf een inschatting van de prijs middels onze kuubcalculator.
 

Ongeacht waar u woont of gevestigd bent, komen wij voor dezelfde prijs uw afval ophalen in Friesland. Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied, kunt u uw gegevens invullen in ons afspraken venster

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.