Vanaf
€125,-

€99,-

Droger laten ophalen

Voer hieronder je postcode in en maak direct een afspraak om je afval op te halen!

Bespaar 10% korting indien we u vandaag nog van dienst mogen zijn. Voer promocode Vandaag10 bij de volgende stap in.

Postcode
Afval
Ophaaldatum
Gegevens
Klaar!

Heeft u nog een oude droger op zolder of in het washok staan? Aan een kapotte droger heeft u niets. Het staat enkel nog in de weg. Door het zware gewicht staat oud witgoed vaak langer stof te vangen dan nodig. Het is een heel gedoe om zo’n zwaar apparaat te vervoeren. Dat begrijpen wij maar al te goed. Laat uw oude droger daarom door ons ophalen. Wij zorgen voor het vervoer en twee sterke mannen, zodat u zelf het zware werk niet hoeft te doen. 

Kapotte droger ophalen

Een kapotte droger heeft geen enkele waarde meer. U kunt de droger onmogelijk nog verkopen en de kringloop heeft er ook niets meer aan. Mogelijk staat uw kapotte droger al enkele weken, maanden of misschien wel jaren onnodig plek in te nemen.

Het is ook een heel gedoe om een droger te vervoeren. Ten eerste is het enorm zwaar en zijn er minimaal twee sterke personen nodig om de droger te tillen. Moet de droger van de zolder komen, dan is de trap nog een opstakel. Daarnaast moet de droger nog in uw auto passen of dient u ander vervoer te regelen. Super onhandig, maak het uzelf daarom gemakkelijk en laat uw kapotte droger ophalen. Zo heeft u binnen de kortste keren weer ruimte voor een nieuwe droger of extra opbergruimte. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over milieuwetten en regelgeving bij het afvoeren van uw droger.

 

Voordelen van uw droger laten ophalen

Naast bovengenoemde voordelen, biedt een ophaalservice van oude drogers nog tal van voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • U bespaart tijd. Zo hoeft u hoeft geen ritjes naar de stort te maken. 
  • U kunt het ophalen van uw oude droger combineren met het ophalen van andere afvalstromen. Denk aan oude meubels, ander elektronica of grofvuil. Hier hoeft u dus geen aparte afspraak voor te maken. 
  • Een droger in combinatie met ander afval laten ophalen is goedkoper dan een container huren
  • Snelle service. Plan gemakkelijk online een afspraak om uw kapotte droger op te laten halen. Wij kunnen er vaak al binnen 24 uur zijn!
  • Milieuvriendelijk. Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled.

Ophaalgebied

Wij komen uw droger en overig afval ophalen in de volgende provincies: 

Woont u in Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Groningen, Amsterdam, Roermond, Assen, Leeuwarden of in een klein dorp rondom een van deze steden? Dan komen wij graag bij u langs! 

Om te zien of we ook actief zijn binnen uw postcodegebied kunt u de adresgegevens invullen in ons afspraken venster. Staat uw regio er niet bij? Neem dan contact met ons op: 085 019 4579. Mogelijk komen we toch bij u langs. U kunt ongeacht waar u woont, voor dezelfde prijs uw droger laten ophalen.

Binnen 24 uur van uw oude droger af

Deze 6 stappen doorloopt u als u een afspraak maakt bij de Afval Ophaal Dienst:

Kosten droger laten ophalen

 

Vanaf € 99 komen wij uw oude droger ophalen. De exacte prijs van uw droger en ander afval afvoeren, is afhankelijk van de hoeveelheid afval. Onze prijzen zijn namelijk gebaseerd op vrachtwagen volume. U kunt zelf al een inschatting op onze prijzen pagina.

De Afval Ophaal Dienst is niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en halen uw afval op tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten, maar bieden wel vele voordelen ten opzichte van deze instanties.

Wij bieden een totaaloplossing voor eenieder die van het gemak van onze dienstverlening wil profiteren en hier budget voor kan/wil vrijmaken. Bij ons hoeft u geen afvaltypes te scheiden, wordt uw afval opgehaald wanneer het u uitkomt en hoeft u het niet buiten op straat te zetten. Wij doen het til- en sjouwwerk, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.