Hotelafval laten ophalen

Als hoteleigenaar is het essentieel om uw hotelkamers up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat uw gasten genieten van een comfortabel en fijn verblijf. Wanneer het tijd is om meubels, bedden en matrassen te vervangen of als onderdeel van een renovatieproject, kan het afvoeren van deze items een uitdaging vormen. Daarom bieden wij bij Afval Ophaal Dienst een gespecialiseerde service aan voor het afvoeren van meubels, groenafval, grofvuil en ander afval uit hotels. Met onze professionele aanpak kunnen wij u bijstaan ​​bij het snel en nauwkeurig verwijderen van overtollig afval, waardoor zowel u, uw personeel als uw gasten geen hinder zullen ondervinden.

De voordelen van hotelafval laten afvoeren door de Afval Ophaal Dienst

Bespaar tijd en ervaar het gemak

Het gebruik van een externe dienst voor afvalverwijdering zorgt voor een gestroomlijnd proces, waardoor personeel zich kan concentreren op de service van gasten zonder zich zorgen te maken over afvalverwerking en logistiek.

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Wij werken met milieubewuste afvalverwerkers samen waarbij zoveel mogelijk wordt gerecycled. Zo kunnen bijvoorbeeld oud apparatuur en oude meubels nog een tweede leven krijgen.

U bespaart kracht en energie

Wij zorgen voor het ophalen van het afval direct uit de desbetreffende ruimte, zodat uw prachtige hotel vrij blijft van afval op de stoep. Op deze manier bespaart u uw personeel de moeite en tijd die gepaard gaat met het sjouwen van afval.

Hoge klanttevredenheid

Een grondige en professionele afhandeling van het afval kan bijdragen aan de algehele tevredenheid van de klant. Een opgeruimd en net hotel draagt bij aan een positieve klantervaring en kan resulteren in positieve aanbevelingen.

Snelle service

Wij kunnen rekening houden met uw planning en kunnen het hotelafval al binnen 24 uur ophalen.

Netjes opgeruimd

Wij vegen de ruimte altijd nog netjes even na. Zo kunt u meteen weer door met alle werkzaamheden, zonder eerst te hoeven schoonmaken. 

Wat we voor hotels kunnen betekenen

Als toonaangevende aanbieder van afvaldiensten begrijpen wij de unieke behoeften van de hotelsector. We zijn er trots op dat we hotels in staat stellen om efficiënt en duurzaam om te gaan met hun afvalbeheer, wat niet alleen bijdraagt aan een schonere omgeving, maar ook aan kostenbesparing en naleving van milieunormen.

Door gebruik te maken van onze service voor het ophalen van hotelafval, kunt u niet alleen de algehele klanttevredenheid verhogen door een opgeruimd verblijf aan uw gasten te garanderen, maar ook tijd en kosten besparen op het gebied van afvalverwijdering.

Wij nemen onder andere mee:

De vraag is eerder wat we niet meenemen. Ons grote voordeel is dat u niets hoeft te scheiden. Dat doen wij voor u! 

Binnen 24 uur opgehaald

Wij kunnen flexibel mee in uw planning, zodat we dezelfde dag nog het afval op kunnen halen. Als zakelijk gebruiker, kunt u bij ons een account aanmaken en hier uw afspraken plannen én inzien.

Duurzaam verantwoord beheer van uw hotelafval

Bij Afval Ophaal Dienst staan we voor een duurzame aanpak van hotelafvalverwerking door recycling te bevorderen. We begrijpen dat hotels een aanzienlijke hoeveelheid afval produceren en geloven sterk in het verminderen van deze impact op het milieu. Daarom zorgen we ervoor dat het afval dat we verzamelen van hotels op verantwoorde wijze wordt gerecycled en hergebruikt. 

Door materialen zoals oude meubels, bedden en matrassen te recyclen, en nog bruikbare spullen te overhandigen aan de kringloop, verminderen we niet alleen de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen gaat, maar verminderen we ook de noodzaak voor nieuwe grondstoffen. Dit draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de belasting van het milieu door hotelafval. Met onze focus op recycling streven we ernaar om een duurzamere toekomst voor de hotelindustrie te bevorderen, waarbij afval wordt omgezet in waardevolle hulpbronnen. 

Al binnen 24 uur kunnen wij het hotelafval ophalen*

Geen geregel van vervoer en logistieke processen

Kies zelf een dag en tijd die uitkomt

Streven naar hergebruik!

Afval Ophaal Dienst BV IconAfval Ophaal Dienst BV

Kloosterbaan 27, Roermond

4,8 571 reviews

 • Avatar Ela Palys ★★★★★ in de afgelopen week
  erg aardig en werkt heel snel en goed
 • Avatar nathalie baalemans ★★★★★ in de afgelopen week
  Ben hartstikke blij ,me zonnenbank was zo weg!
 • Avatar Els van der Wiel ★★★★★ in de afgelopen week
  Was snel gebeurd, ik had de kast op een kar in de openbare gang gezet dus hij kon hem zo meenemen. Ff betalen, in 5 minuten gebeurd. Aardige man.
 • Avatar Marian Peters ★★★★★ in de afgelopen week
  De chauffeur was netjes op tijd en de spullen werden zorgvuldig en deskundig verwijderd. De mannen waren heel correct, vriendelijk en werkten snel en oplossingsgericht

Geen gedoe meer met uw afval?

Wij halen uw afval snel en gemakkelijk voor u op.